- 1
- 2
- Następna »
Anna
Švarcová
JĘZYK CZESKI NATIVE
SPEAKER
Temat: dodatkowa praca w domu - oferty?
Witam, chętnie podejmę się dodatkowej pracy w domu. Będę wdzięczna za wszelkie oferty :)pozdrawiam
Alfred
F.
Bezkonkurencyjne
produkty finansowe.
Gwarantowane
program...
Mamy super MLM w zlocie. W Polsce vwystartowal .Rozwijamy sie na inne kraje.Moze to jest ciekawe. http://007.zlotodlakazdego.pl
Prosze cos na privat. Wyslalem zaproszenie.
Dorota
Krynicka
Właściciel,
Projektowanie
Wnętrz
Alfred F.:Alfred!!! Czytaj ZE ZROZUMIENIEM!!! W DOMU!!! Pracy W DOMU!!! Nie wyskakuj tu z jakim MLM-em!!! Nie kompromituj sie!!!
Mamy super MLM w zlocie. W Polsce vwystartowal .Rozwijamy sie na inne kraje.
Moze to jest ciekawe. http://007.zlotodlakazdego.pl
Alfred
F.
Bezkonkurencyjne
produkty finansowe.
Gwarantowane
program...
Dorota Krynicka:
Alfred F.:Alfred!!! Czytaj ZE ZROZUMIENIEM!!! W DOMU!!! Pracy W DOMU!!! Nie wyskakuj tu z jakim MLM-em!!! Nie kompromituj sie!!!
Mamy super MLM w zlocie. W Polsce vwystartowal .Rozwijamy sie na inne kraje.
Moze to jest ciekawe. http://007.zlotodlakazdego.pl
Wlasnie niektorzy ludzie maja internet w domu . Polecam Doroto.
Jak tam ECG i koszty 1,5 % jako jedyne ? Prubowalem wyjasnic ale bez reakcji.
Marzena
M.
Jak oddzielić nagle
serce od rozumu...
Alfred F.:>> Wlasnie niektorzy ludzie maja internet w domu . Polecam Doroto.
Jak tam ECG i koszty 1,5 % jako jedyne ? Prubowalem wyjasnic ale bez reakcji.
jak mają internet to może zamiast inwestować w złoto zainwestują w siebie - ortografia naprawde nie gryzie a jej znajomośc w biznesie sie przyda
Anna
Švarcová
JĘZYK CZESKI NATIVE
SPEAKER
myślałam bardziej o pomocy w prowadzeniu administracji, tłumaczenia język czeski, kontakt z klientem i tym podobne :)
Alfred
F.
Bezkonkurencyjne
produkty finansowe.
Gwarantowane
program...
Marzenna M.:
Alfred F.:>> Wlasnie niektorzy ludzie maja internet w domu . Polecam Doroto.Jak tam ECG i koszty 1,5 % jako jedyne ? Prubowalem wyjasnic ale bez reakcji.
jak mają internet to może zamiast inwestować w złoto zainwestują w siebie - ortografia naprawde nie gryzie a jej znajomośc w biznesie sie przyda
To ile tych jezykow mam jeszcze znac ? Mnie nie przeszkadza a Pani ?
Tomek Wichlaj D.Ż. - WLC
Anna Švarcová:
Witam, chętnie podejmę się dodatkowej pracy w domu. Będę wdzięczna za wszelkie oferty :)
pozdrawiam
Chętnie coś podpowiem, niekoniecznie na forum.
Bo przecież nie o rozgłos chodzi (trochę też) lecz o efekt Twoich poszukiwań. ;)
Tym bardziej, że zaczyna się jakaś "kłótnia" ....
Tomek Wichlaj D.Ż. - WLC
Alfred F.:
Marzenna M.:
Alfred F.:>> Wlasnie niektorzy ludzie maja internet w domu . Polecam Doroto.Jak tam ECG i koszty 1,5 % jako jedyne ? Prubowalem wyjasnic ale bez reakcji.
To ile tych jezykow mam jeszcze znac ? Mnie nie przeszkadza a Pani ?
Jeden wystarczy - wspólny ;)
Elżbieta
Kucharska
Handel tradycyjny,
MLM, wellness,
reklama
Witaj !W 7 dni od zera do gotowego biznesu - taki eksperyment rozpoczęliśmy z grupą najlepszych światowych marketerów. Zarejestrowałam się w zupełnie nowym programie partnerskim GVO o niskim koszcie miesięcznym i przez najbliższe 7 dni będę go budowała.
Daje on użytkownikowi podstawowe narzędzia do budowania każdego biznesu.
Jeśli chcesz, możesz do nas dołączyć !
W trakcie rejestracji płacisz tylko 1 dolara (3 zł), a po tygodniu 9,95 dolarów/miesiąc.
http://agdela.hostthenprofit.com/pl/
Co to za program? Nazywa się Host Then Profit i jest to najtańszy profesjonalny pakiet hostingowy dla początkujących marketerów, a w nim: autoresponder, wideo-mailing, pokój wideokonferencyjny (GVO Conference), hosting do 4 domen i wiele innych ciekawych możliwości. Wszystko za mniej niż 10 dolarów na miesiąc.
A dodatkowo wypłaty partnerskie do 10 poziomów w dół w systemie automatycznego matrixa - struktura zapełnia się automatycznie przez mechanizm tzw. spillover.
To doskonała szkoła marketingu online i świetny biznes. . Możesz tu wykorzystać niektóre narzędzia do prowadzenia swojego biznesu - naprawdę się opłaca. W dodatku WSZYSTKO PO POLSKU. Właśnie pracujemy nad spolszczaniem wersji, która będzie zrozumiała dla osób nie znających angielskiego. Dodatkowo będziemy prowadzić wideokonferencje i szkolenia dotyczące obsługi tego panelu.
Niezależnie jaki prowadzisz biznes to prawie każdy używając komputera dzisiaj potrzebuje:
Autorespondera do wysyłania maili w sposób chronologiczny
Otrzymasz pokój konferencyjny do prowadzenia własnych szkoleń przez Internet
Będziesz mógł nagrywać video-maile i wysyłać je do znajomych
Dodatkowe funkcje (hosting, domeny i inne przydatne bajery)
To wszystko za 1 dolara na okres próbny.
Jeśli chcesz zobaczyć z bliska jak to wygląda to zarejestruj się od razu pod tym adresem:
http://agdela.hostthenprofit.com/pl/
Zaryzykuj tego dolara, a potem kolejne dziewięć. To najtańszy hosting w dodatku jako pierwszy otrzymujesz spolszczoną wersję, która zaczyna działać dopiero w listopadzie.
Po rejestracji otrzymasz swojego linka do poleceń, prześlij go do znajomych i obserwuj uważnie to, co będzie się działo przez najbliższe 7 dni.
PS. Jeszcze jeden bardzo istotny temat.
W każda sobotę o godz. 11.00 w ramach Akademii Nowoczesnego Marketingu odbywają sie bezpłatne szkolenia -konferencje on-line , których celem jest nauka i promowanie narzędzi internetowych do budowania biznesu marketingowego.
Konferencje te prowadzą liderzy marketingu jak równiez zapraszani goście.
Sugeruję wejście na kilkanaście minut przed rozpoczęciem poniewaz jest bardzo dużo chetnych. Link do rejestracji na szkolenie : http://www.gvoacademy.com/polska/?id=agdela
W trakcie konferencji dowiesz się jak korzystać z narzędzi internetowych do zarabiania w sieci:
Jak zaistnieć w sieci,jak to zrobić,krok po kroku.
Jak promować programy partnerskie
Jak na ich bazie stworzyć stały i stabilny dochód
Jak budować zespół partnerów, dzięki którym biznes online ma szansę rzeczywiście się rozwinąć.
Skorzystaj z szansy jaką daje Akademia Nowoczesnego Marketingu.
Tylko zyskasz.
Polecam
Elzbieta Kucharska
Anna
Švarcová
JĘZYK CZESKI NATIVE
SPEAKER
a moze jakies inne ciekawsze propozycje niż MLM?
Angelika Pietrak sekretarka
Polecam stronkę http://pp.szybkafaktura.pl .Sama tak zarabiam ,więc może i Tobie spodoba się ta praca . Wejdź,a wszystkiego się dowiesz .
Jolanta
I.
New challenge is
coming soon.
Anna Švarcová:
Obawiam się, że mission impossible.
Same MLM i inne networki albo systemy partnerskie.
Anna
Švarcová
JĘZYK CZESKI NATIVE
SPEAKER
no właśnie zauważyłam :(
Tomek Wichlaj D.Ż. - WLC
Jolanta I.:
Anna Švarcová:
Obawiam się, że mission impossible.
Same MLM i inne networki albo systemy partnerskie.
Jak sama nazwa wskazuje niestety raczej nie da się niczego zaproponować.
"dodatkowa praca w domu - oferty?" - zostaje własna praca dla samego siebie, chociaż i to można z czasem wypromować ;)
Praca w domu to praca w domu. W domu można tylko robić właśnie MLM, PP, własny sklep (najczęściej nie ze swoimi produktami) i inne temu podobne. Może gdyby temat był bardziej sprecyzowany ...
Ewentualnie sprzątanie i gotowanie zostaje. Może jakiś remont :)
Jolanta
I.
New challenge is
coming soon.
Tomek Wichlaj:
O pracy zdalnej słyszałeś?
No właśnie.
Anna
Švarcová
JĘZYK CZESKI NATIVE
SPEAKER
Tomek Wichlaj:
Jak sama nazwa wskazuje niestety raczej nie da się niczego zaproponować.
"dodatkowa praca w domu - oferty?" - zostaje własna praca dla samego siebie, chociaż i to można z czasem wypromować ;)
Praca w domu to praca w domu. W domu można tylko robić właśnie MLM, PP, własny sklep (najczęściej nie ze swoimi produktami) i inne temu podobne. Może gdyby temat był bardziej sprecyzowany ...
Ewentualnie sprzątanie i gotowanie zostaje. Może jakiś remont :)
Panie Tomku Pana rady tutaj i wysłane do mnie na priv hmm załamuje rece...
podczas rozmowy sprecyzowałam co by mnie interesowało..
"myślałam bardziej o pomocy w prowadzeniu administracji, tłumaczenia język czeski, kontakt z klientem i tym podobne :)"Anna Švarcová edytował(a) ten post dnia 06.11.11 o godzinie 18:22
Tomek Wichlaj D.Ż. - WLC
Anna Švarcová:
Panie Tomku Pana rady tutaj i wysłane do mnie na priv hmm załamuje rece...
podczas rozmowy sprecyzowałam co by mnie interesowało..
"myślałam bardziej o pomocy w prowadzeniu administracji, tłumaczenia język czeski, kontakt z klientem i tym podobne :)"
Otóż to. Nareszcie konkrety Pani Anno. :)
Po tym co Pani teraz napisała raczej głupio by było proponować Pani MLM i im podobnym. W "googlach" aż roi się od zleceń. Niech Pani nie załamuje rąk ponieważ mimo wszystko doszliśmy do celu Pani poszukiwań. ;)
Jolanta
I.
New challenge is
coming soon.
Tomek Wichlaj:
Otóż to. Nareszcie konkrety Pani Anno. :)
Nareszcie to TY je doczytałeś, padły prawie na samym początku...
Po tym co Pani teraz napisała raczej głupio by było proponować Pani MLM i im podobnym. W "googlach" aż roi się od zleceń. Niech Pani nie załamuje rąk ponieważ mimo wszystko doszliśmy do celu Pani poszukiwań. ;)
Taką radę daj wszystkim poszukującym pracy, ręce opadają jak się takie rady czyta.
Tomek Wichlaj D.Ż. - WLC