Małgorzata
Przybyłowicz
dziennikarz,
redaktor, korektor
Temat: gdzie kupić zimowy płaszcz?
Widział ktoś gdzieś zimowe CIEPŁE płaszcze? Chodzę po sklepach i wszędzie wiszą płaszcze cienkie, bez ocieplania. Jak dla mnie są jesienne, ale innych nie widzę. Przecież aż strach je ubierać przy temperaturze niższej niż 0.
Marta
K.
Branch Coordinator /
Team Leader
Engineering,
Logistics &...
Tez szukałam ciepłego płaszcza, polecam krawcową :)Małgorzata Przybyłowicz:
Widział ktoś gdzieś zimowe CIEPŁE płaszcze? Chodzę po sklepach i wszędzie wiszą płaszcze cienkie, bez ocieplania. Jak dla mnie są jesienne, ale innych nie widzę. Przecież aż strach je ubierać przy temperaturze niższej niż 0.
Joanna
Misztela
projektant mody,
ubioru, bielizny,
kostiumów
filmowych, p...
Małgorzata Przybyłowicz:poczekaj jeszcze chwilę, teraz wisi typowa jesień, powinny pojawić się te ciepłe :)
Małgorzata
Przybyłowicz
dziennikarz,
redaktor, korektor
Joanna Misztela:
poczekaj jeszcze chwilę, teraz wisi typowa jesień, powinny pojawić się te ciepłe :)
Tylko że obok tych jesiennych płaszczy wiszą grube puchowe kurtki, więc nasuwa mi się myśl, że już kolejnej dostawy nie będzie ;)
Ela
K.
Pomimo wielu
uśmiechów, które
rozdajemy na lewo i
prawo, ...
.Ela K. edytował(a) ten post dnia 19.10.11 o godzinie 20:32
Joanna
Misztela
projektant mody,
ubioru, bielizny,
kostiumów
filmowych, p...
Małgorzata Przybyłowicz:jest kilka marek, które zazwyczaj mają w ofercie wełniane i flauszowe płaszcze
Joanna Misztela:
poczekaj jeszcze chwilę, teraz wisi typowa jesień, powinny pojawić się te ciepłe :)
Tylko że obok tych jesiennych płaszczy wiszą grube puchowe kurtki, więc nasuwa mi się myśl, że już kolejnej dostawy nie będzie ;)
orsay, pabia, bialcon, burberry, armani... jak się porozglądasz to praktycznie wszędzie znajdziesz chociaż jeden model :) często raz na tydzień przywozi się dostawę. Ja bym podpytała, na Twoim miejscu, kierownika ulubionej marki kiedy spodziewają się takich płaszczy :)