Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Dawid Brański Student, Uniwersytet
Mikołaja Kopernika
w Toruniu

Temat: Brak Koła Młodych Księgowych w SKwP we Włocławku to duży...

Wielka szkoda że SKwP we Włocławku nie posiada czegoś takiego jak koło Młodych Księgowych. Stąd myśl taka aby takie koło powołać do życia. Czy ktoś z was ma jakiś pomysł? Uważam że warto byłoby zebrać się na odwagę i stworzyć coś razem. Osobiście chętnie bym w takim kole uczestniczył, gdyż w grupie zawsze raźniej :).
11.10.2011, 14:22

Jerzy R. Główny Księgowy

... a może w Toruniu?
11.10.2011, 15:40

Dawid Brański Student, Uniwersytet
Mikołaja Kopernika
w Toruniu

Jerzy R.:
... a może w Toruniu?
Przyznam że nie byłby to zły pomysł. Toruń to wspaniałe miasto, można by było wtedy połączyć pożyteczne z przyjemnym. Tylko od czego zacząć... ? Moja koncepcja na to koło to księgowanie od początku 01.01 do końca 31.12 wymyślonych firm na programach edukacyjnych lub demach (chodź nie jestem przekonany czy w kole byłoby to dopuszczalne). Gdyż "idąc wytyczamy drogę" Mnie osobiście najłatwiej przychodzi nauka na konkretnych przykładach tj. fakturach a takie nawet dało by się opracować gdyż zależy to tylko i wyłącznie od woli i chęci. Uważam że lepiej coś zrobić (zaksięgować) niż słuchać po raz kolejny wykładu. Przydałoby się większości z nas więcej praktyki :) Myślę nad taka forma samopomocy od dłuższego czasu tylko nie wiem jak na dzień dzisiejszy wcielić to w życie. Czekam na ludzi którzy zechcieliby współpracować.
11.10.2011, 16:28

Wyślij zaproszenie do