Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Krzysztof Turczak Dyrektor Rozwoju,
Fleet Meetings sp. z
o.o.

Temat: Polskie przewodnictwo w UE z flotą w tle

Stało się, Polska jest obecnie najważniejszym krajem w Unii Europejskiej, ponieważ to nasz kraj przez pół roku pełni zaszczytną rolę, przewodnicząc prezydencji Radzie Unii Europejskiej. To ogromne wyzwanie, także w zakresie obsługi flotowej.

Zapraszamy do lektury na :

http://fleet.com.pl/zarzadzanie-flota/strategie-zarzad...

Serdecznie pozdrawiam

Krzysztof Turczak
19.08.2011, 14:21

Arkadiusz Rylski Kierowca
Zarządu,Osobisty,
Euro American
Konsorcjum

Temat: Polskie przewodnictwo w UE z flotą w tle

Po przeczytaniu tego artykułu,śmiech mnie ogarnia,odnośnie zatrudniania Kierowców,tak wymogi były bardzo wysokie ale wiadomo jak to jest u nas życie pisze całkowicie inne scenariusze,sam aplikowałem na stanowisko Kierowcy mimo to że pracowałem swojego czasu w Administracji rządowej i mam pojęcie na czym ta praca polega to sam zrezygnowałem z tego,bo po rozmowie z panią z Firmy która wygrała przetarg a jest to Firma TransPost z Poznania która na co dzień zajmuje się przewożeniem listów i paczek,zaproponowała takie warunki które były nie do przyjęcia i jest to kwestia finansowa ale i warunki pracy tym bardziej że jest to praca tylko do Grudnia,dal nich nie liczyły się żadne argumenty czyli Praktyka,Doświadczenie,znajomość specyfiki pracy,a już nie wspomnę o jakiś certyfikatach nikogo to nie obchodziło ważne było tylko żeby dany człowiek zgodził się na propozycję finansowe i to było najważniejsze.
MSZ przygotował naprawdę bardzo wygórowane wymagania ale okazało się że będą to robić pracownicy TRANSPOST,po rozmowie telefonicznej z panią z tej firmy która powiedziała że pracownicy moi mają też doświadczenie i też muszą zarabiać pieniądze,tylko jak spytałem poco było dawać tak wygórowane wymagania pani odpowiedziała że to były wymagania MSZ a przetarg oni wygrali i nie są potrzebne takie wygórowane kwalifikacje,więc nie jest tak do końca prawdą to co jest w tym artykule,przynajmniej jeśli chodzi o Kierowców,teraz jeżdżą z VIP-mi listonosze,oczywiście nie wszyscy i chyba jest dobrze i oby tak pozostało bez żadnych wypadków itd i niech tak pozostanie do Grudnia
23.08.2011, 10:17

Wyślij zaproszenie do