Małgorzata G. Właściciel
Temat: Firma wykonująca kompleksowo ogrodzenie
Poszukuję solidnej firmy, która wykonuje kompleksowe ogrodzenia wraz z demontażem istniejącego.Ogrodzenie do wykonania ok.30 km. od Łodzi w kierunku północnym
Marcin
Dziubek
Poszukuję pracy
jako Przedstawiciel
handlowy woj.
Łodżkie
WitamOgrodzenia standartowe czy może z kamienia polnego.
Pozdrawiam
Aleksander Korzeniowski LEKARZ WETERYNARII
KONSPORT - warto zadzwonić i podpytać. Jeśli chodzi o ogrodzenia systemowe , to są ok.ALEKSANDER KORZENIOWSKI edytował(a) ten post dnia 17.08.11 o godzinie 23:31
Andrzej
L.
Queentex Translation
Office
Najlepiej popytać w okolicy o kogoś, kto to robi. U mnie np. jest dwóch braci, którzy wygrodzili chyba większość działek w kilku sąsiadujących wsiach. Robią to fachowo, pracują w błyskawicznym tempie, stare ogrodzenie sami zabierają i wywożą, jednym słowem usługa kompleksowa.Kogoś takiego trzeba szukać, najlepiej pytając tam, gdzie jest porządnie wykonane ogrodzenie w miarę nowe.
A.Andrzej L. edytował(a) ten post dnia 18.08.11 o godzinie 08:03
Piotr K. emerytowany student
Andrewex jest producentem i wykonwacą. Więc spokojnie do nich możesz uderzyć. Wpisz w google - znajdziesz ich sklep i stronę z usługami, w Łodzi mają swoich partnerów. Na pewno idzie troche na wykonastwie zaoszczędzić.
Jacek
Ś.
Perfumy, kosmetyki,
Dior, Chanel, YSL
itd
Andrzej L.:
Najlepiej popytać w okolicy o kogoś, kto to robi. U mnie np. jest dwóch braci, którzy wygrodzili chyba większość działek w kilku sąsiadujących wsiach. Robią to fachowo, pracują w błyskawicznym tempie, stare ogrodzenie sami zabierają i wywożą, jednym słowem usługa kompleksowa.
Kogoś takiego trzeba szukać, najlepiej pytając tam, gdzie jest porządnie wykonane ogrodzenie w miarę nowe.
A.
dokładnie tak, żeby nie wyszło że 50% ceny to koszt transportu materiałów i pracowników :/
Andrzej
L.
Queentex Translation
Office
Jacek Ś.:
Andrzej L.:
Najlepiej popytać w okolicy o kogoś, kto to robi. U mnie np. jest dwóch braci, którzy wygrodzili chyba większość działek w kilku sąsiadujących wsiach. Robią to fachowo, pracują w błyskawicznym tempie, stare ogrodzenie sami zabierają i wywożą, jednym słowem usługa kompleksowa.
Kogoś takiego trzeba szukać, najlepiej pytając tam, gdzie jest porządnie wykonane ogrodzenie w miarę nowe.
A.
dokładnie tak, żeby nie wyszło że 50% ceny to koszt transportu materiałów i pracowników :/
No i podatki ;-)))
A.
Piotr K. emerytowany student
Andrzej L.:
Jacek Ś.:
Andrzej L.:
A.
No i podatki ;-)))
A.
tak jak pisałem wcześniej. Jak będzie montował producent to kosztami transportu nie ma co się przejmować zbytnio.