Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Małgorzata G. Właściciel

Temat: Firma wykonująca kompleksowo ogrodzenie

Poszukuję solidnej firmy, która wykonuje kompleksowe ogrodzenia wraz z demontażem istniejącego.Ogrodzenie do wykonania ok.30 km. od Łodzi w kierunku północnym
17.08.2011, 09:41

Marcin Dziubek Poszukuję pracy
jako Przedstawiciel
handlowy woj.
Łodżkie

Witam

Ogrodzenia standartowe czy może z kamienia polnego.

Pozdrawiam
17.08.2011, 20:51

Aleksander Korzeniowski LEKARZ WETERYNARII

KONSPORT - warto zadzwonić i podpytać. Jeśli chodzi o ogrodzenia systemowe , to są ok.ALEKSANDER KORZENIOWSKI edytował(a) ten post dnia 17.08.11 o godzinie 23:31
17.08.2011, 23:30

Andrzej L. Queentex Translation
Office

Najlepiej popytać w okolicy o kogoś, kto to robi. U mnie np. jest dwóch braci, którzy wygrodzili chyba większość działek w kilku sąsiadujących wsiach. Robią to fachowo, pracują w błyskawicznym tempie, stare ogrodzenie sami zabierają i wywożą, jednym słowem usługa kompleksowa.

Kogoś takiego trzeba szukać, najlepiej pytając tam, gdzie jest porządnie wykonane ogrodzenie w miarę nowe.

A.Andrzej L. edytował(a) ten post dnia 18.08.11 o godzinie 08:03
18.08.2011, 08:03

Piotr K. emerytowany student

Andrewex jest producentem i wykonwacą. Więc spokojnie do nich możesz uderzyć. Wpisz w google - znajdziesz ich sklep i stronę z usługami, w Łodzi mają swoich partnerów. Na pewno idzie troche na wykonastwie zaoszczędzić.
22.02.2012, 10:45

Jacek Ś. Perfumy, kosmetyki,
Dior, Chanel, YSL
itd

Andrzej L.:
Najlepiej popytać w okolicy o kogoś, kto to robi. U mnie np. jest dwóch braci, którzy wygrodzili chyba większość działek w kilku sąsiadujących wsiach. Robią to fachowo, pracują w błyskawicznym tempie, stare ogrodzenie sami zabierają i wywożą, jednym słowem usługa kompleksowa.

Kogoś takiego trzeba szukać, najlepiej pytając tam, gdzie jest porządnie wykonane ogrodzenie w miarę nowe.

A.

dokładnie tak, żeby nie wyszło że 50% ceny to koszt transportu materiałów i pracowników :/
27.02.2012, 21:40

Andrzej L. Queentex Translation
Office

Jacek Ś.:
Andrzej L.:

A.

dokładnie tak, żeby nie wyszło że 50% ceny to koszt transportu materiałów i pracowników :/

No i podatki ;-)))

A.
28.02.2012, 19:36

Piotr K. emerytowany student

Andrzej L.:
Jacek Ś.:
Andrzej L.:

A.

No i podatki ;-)))

A.

tak jak pisałem wcześniej. Jak będzie montował producent to kosztami transportu nie ma co się przejmować zbytnio.
14.04.2012, 00:34

Wyślij zaproszenie do