Zuza
Kuczbajska
Właścicielka
(Ślubna Pracownia,
ZAK Entertainments)
Temat: hortensjowe dekoracje na stołach
Hortensje podobały mi się zawsze. Delikatne, romantyczne, bardzo puchate. Wprawdzie niektórzy uważają, że mocno zachowawcze, no ale nie oszukujmy się, niewiele Panien Młodych jest na tyle odważnych, aby zastosować bardzo wyrazisty kolor w dekoracjach.Kiedyś w internecie (oczywiście na ukochanym blogu StyleMePretty) wyszukałam zdjęcia cudownych hortensjowych dekoracji.

Od razu się w nich zakochałam. Przeszło kilka lat i… w ostatnią sobotę koordynowałyśmy wesele, na którym były podobne, choć może mniej obfite kompozycje, przygotowane przez G-fiore. Miło było popatrzeć i porobić zdjęcia. :)

Podobają Wam się takie kompozycje, czy wolicie bardziej odważne rozwiązania?
Anna
Małyszko
(Wiejak)
mgr położnictwa /
mgr sztuki /
żołnierz zawodowy
Moim zdaniem bardzo gustowne i nienarzucające się (może tylko przy stoliku nr 1 trochę ich za dużo). Myślę, że na żywo robią jeszcze lepsze wrażenie - połączenie bieli z zielonkawym i ecru stwarza wrażenie takiej czystości, lekkości, świeżości... a jednocześnie jednak też elegancji.
Edward Trzeciakiewicz Event Desinger
My też używamy Hortensji :)Poniżej przykład, gdzie fioletowa była wypełnieniem całych bukietów.
http://trzeciakiewicz.wordpress.com/2011/07/07/kwiatow...
Bardzo lubimy z nimi "pracować"
Pozdrawiamy
Dorota
D.
dekoracje ślubów,
sklepów, imprez:
www.patykwia.pl
Ostatnio wykonywałyśmy dekorację wesela w stylu lat `50 :)Szukałyśmy koloru rozmydlonego, niebieskiego trabanta, jasno zielono-błękitnych kwiatów:)
Żaden kwiat nie nadawał się do tej dekoracji tak, jak hortensje. Ich kolory cały czas nas zadziwiają:)

Dorota D. edytował(a) ten post dnia 30.08.11 o godzinie 16:58
Anita
Wata
Account Manager
(e-mail marketing)
Dorota D.:coś cudownego! :)
Ostatnio wykonywałyśmy dekorację wesela w stylu lat `50 :)
Szukałyśmy koloru rozmydlonego, niebieskiego trabanta, jasno zielono-błękitnych kwiatów:)
nie przestajecie mnie zadziwiać....
Tusia
J.
petite - pracownia
papieru i małej
formy
Jak patrzę na to, co robicie, to za każdym razem żałuję, że nie robię dekoracji:)tez bym tak chciała:)
Anita
Wata
Account Manager
(e-mail marketing)
Zuza Kuczbajska:
Hortensje podobały mi się zawsze. Delikatne, romantyczne, bardzo puchate. Wprawdzie niektórzy uważają, że mocno zachowawcze, no ale nie oszukujmy się, niewiele Panien Młodych jest na tyle odważnych, aby zastosować bardzo wyrazisty kolor w dekoracjach.
Podobają Wam się takie kompozycje, czy wolicie bardziej odważne rozwiązania?
piękna dekoracja! :)
Katarzyna
P.
fotograf, florystka,
architekt krajobrazu
Przedstawiam moją realizację z hortensjami, romantyczny angielski styl dekoracji idealnie komponował się z tym cudownym kwiatem...
Anna
Gościńska
magister sztuki - to
brzmi dumnie
Dorota D.:
Szukałyśmy koloru rozmydlonego, niebieskiego trabanta, jasno zielono-błękitnych kwiatów:)
Żaden kwiat nie nadawał się do tej dekoracji tak, jak hortensje. Ich kolory cały czas nas zadziwiają:)
Przepiękne!!!!!!!! Uwielbiam retro, a ta realizacja jest cudna!
Anna Gościńska:
Dorota D.:
Przepiękne!!!!!!!! Uwielbiam retro, a ta realizacja jest cudna!
Popieram! Bajecznie!Te słodkie kolory mnie urzekły :) Do schrupania!!