Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

konto usunięte

Temat: widzenia z dzieckiem pilnie

witam
mam pytanie chce pomóc tacie w widzeniach. sytuacja wyglada tak:
tato rozwiódł sie kilka lat temu. matka zabrała moja siostre, która wtedy miała ok 4 lat, na drugi lkoniec polski. teraz ma 12. tato starał sie o odebranie praw lecz po kilku latach sadowania wycofał wszystko prosił ja o widzenia ale to na nic.dodam ze mam 2 rodzenstwa i kazde z nas przed 18 wyszło z domu poniewaz matka biła nas, oblewała wrzadkiem,cuda ja załozyłam jej sprawe o znecanie sie psychiczne i fizyczne wraz z tatą ale tato to po jakims roku wycofał bo był za nią głupi i naiwny. nikt z nią nie rozmawia. ja po 8 latach pojechałam tam zobaczyc siostre. byłam 2x. siostra jest całkowicie nastawiona przeciwko nam wszystko powtarza i nie słucha nas.tato ma za 3 tyg. sprawe ja i rodzenstwo jestesmy swiadkami. nie wiemy jak sobie poradzic z nią.dodam ze to kobieta chora paranoiczka a teraz pije a siostre zostawia z 2mies dzieckiem kolezanki w domu sama na cale noce. kilka razy sie truła i wieszała ja ja zciagałam była w psychiatryku a sad daje jej wiare.tak pod góre robi wykancza nas psychicznie nie wiemy co robic pomocy
31.07.2011, 20:11

Wyślij zaproszenie do