Tomasz
P.
aktualnie szukam
pracy
Temat: Za dużo ...
Witam,Mam pytanie; czy tylko ja dostaję po 10 Newsletterów jednego dnia czy zdarza się to też innym subskrybentom.
Wysyłałem info do redakcji, ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi więc może tutaj się uda.
Pozdrawiam,
TXP
Agata
Kondrat
Technolog,
Trumpf-Mauxion
Chocolaes Sp. z o.o.
ja dostaje tylko raz ale mam skrzynkę na op.pl i to chyba od tego zależywiem ze niektórzy dostają po kilkanascie razy ale wiem tez ze redakcja pracuje nad tym problemem
nie robią tego specjalnie :)
Darek
Młynarczyk
Inkubator Pomysłów
Internetowych i
Doradztwo Public
Relat...
Witam.Tak, przyznaję, w ostatnim czasie, po ulewach lub w ich trakcie, mamy problem z wysyłką newslettera :(
Spowodowane jest to jakimiś zacięciami, wolniej chodzącym internetem, czy szczerze mówiąc, nawet nie wiemy czym. Zdarzyło się to już 3-krotnie. Jedno kliknięcie WYŚLIJ, jedno powiadomienie o UDANEJ WYSYŁCE, jednak na skrzynki użytkowników trafia od kilku do kilkunastu newsletterów.
Bardzo nam przykro z tego powodu, tym bardziej, że po każdej takiej akcji mamy sporo zapytań a nawet pretensji.
Na prawdę, przez 3 lata naszego działania, nigdy nie było problemów i nigdy nie nadużywaliśmy newslettera. Nie chcemy też nikogo spamować. Chcemy, tak jak do tej pory, dostarczać rzetelną informację.
Przepraszam wszystkich naszych czytelników i użytkowników newslettera. Postaramy się jak najszybciej znaleźć przyczynę i usunąć ją.
Tymczasem proszę o wyrozumiałość.
Dariusz Młynarczyk
wydawca i redaktor naczelny B365
darek.m@bb365.info
Darek
Młynarczyk
Inkubator Pomysłów
Internetowych i
Doradztwo Public
Relat...
Jeszcze jedno - zauważyliśmy, że problem ten nie dotyczy użytkowników poczty GMAIL.Do nich dociera każdorazowo tylko 1 newsletter.A w zależności od tego na jakiej poczcie są zakładane skrzynki czytelników, dochodzi do nich od kilku aż do kilkunastu newsletterów.
Jeśli ktoś z programistów, podejrzewa przyczynę, bardzo proszę o kontakt ze mną. Za celną podpowiedź odwdzięczymy się ;)
Dariusz Młynarczyk
wydawca i redaktor naczelny B365
darek.m@bb365.info
Natalia
Czarnecka
administrator biura,
RE/MAX Home
Professional