- 1
- 2
- 3
- 4
- Następna »
Wojciechowski
M.
Psycholog biznesu |
szkolenia &
consulting
sprzedaży
Temat: Ptaszek w biznesie
Czy od ptaszka - naprawdę tak wiele zależy? Czy Waszym zdaniem sukces w (nie tylko) biznesie jest determinowany głównie ptaszkiem?Czy to ptaszek zapewnia sukces?
Jakie jest Wasze zdanie na temat roli ptaszka w sukcesie? Czy problem definiowany w tym artykule naprawdę istnieje i jest aż tak poważny?
Zapraszam do dyskusji :)
Kinga Kujawa
合.
doktór:)
wykładowca,
zawodowy negocjator
Bez ptaszka jest ciężko, podwójnie, czasami potrójnie trudniej. Ale można i to wszystkie panie powinno napędzać. Bo sukces jest możliwy i żaden ptaszek nie jest w stanie go zagwarantować. Prawda panowie :) ?
Krzysztof
S.
właściciel,
Hipokrates
wam to tylko ptaszki w glowie...
Maria Agnieszka
S.
Dyrektor | Jyske
Bank
W głowie - bo jak się okazuje, niestety - w Polsce bez ptaszka jest trudniej :)
Krzysztof
S.
właściciel,
Hipokrates
w koncu to tez daje poczatek niby u nas koniuszek ale daje poczatek nowego zycia z inna "koncowka"
Maria Agnieszka
S.
Dyrektor | Jyske
Bank
Fakt. Czasami to prawdziwy koniuszek :P
Monika Szumilas Manager, LizardKing
Moim zdaniem temat jest przesadnie medialnie pompowany. To taka trochę polityczna a trochę społeczna poprawność. Nie mam ptaszka i nie mam problemów z sukcesem. Zawodowym i tym prywatnym. Co więcej - znam sporo osób z ptaszkiem, które nijak się nie rozwinęły, nie odniosły spodziewanego sukcesu. Można powiedzieć, że w sukcesie przeszkodził im właśnie ptaszek :)
Krzysztof Stasiewicz:
to wspolczuje cio jak nie masz "swego ptaszka"
Najważniejsze, że Ty masz swojego "ptaszka". Gratuluję. I jak Wam idzie, jest ok? Partnerski związek także w biznesie? :)
Maria Agnieszka
S.
Dyrektor | Jyske
Bank
Monika Szumilas:
Najważniejsze, że Ty masz swojego "ptaszka". Gratuluję. I jak Wam idzie, jest ok? Partnerski związek także w biznesie? :)
Doskonała riposta :) Geje w biznesie to temat na osobny wątek.
Kinga Kujawa
合.
wykładowca,
zawodowy negocjator
Maria Agnieszka S.:
Dwa ptaszki = podwójny sukces :)
Krzysztof - może jakiś żywy case? :)
Krzysztof
S.
właściciel,
Hipokrates
akurat brak zrozumienia raczej pisanie w przenosni wiecje mysli ma sie ukrytycz niz zapisanych...mialem na mysli malzenstwo a nie...jakies dewiacje> Maria Agnieszka S.:Monika Szumilas:
Krzysztof
S.
właściciel,
Hipokrates
odbiorca zle zrozumial autora ale coz kobieta mimo iz ma wiekszy mozg niesty gorzej mysli a to przeklada sie na caloksztalt ale i tak was kocham kobiety sam mam 4 w domu...> Kinga Kujawa 合.:Maria Agnieszka S.:
Dwa ptaszki = podwójny sukces :)
Krzysztof - może jakiś żywy case? :)
Kinga Kujawa
合.
wykładowca,
zawodowy negocjator
Krzysztof Stasiewicz:
cudnie mam super 4 dzieciakow i czekamy na 5 i radzimy sobie pracujac wiedzacz ze emerytura jest u nas pokoleniowa...tzn dzieci pracuja poznije na nas a ci ktoszy ich nie maja zywia sie ze skaldek placonych przez nasze dzieci...
A co ma pokoleniowa emerytura do ptaszka? Sugerujesz, że Twoje dzieci będą pracowały na moją emeryturę? Wolne żarty - to z moich podatków opłacamy im przedszkola, szkoły, studia.
Krzysztof
S.
właściciel,
Hipokrates
nie sugereuje lecz tak bedzie...jezli chodzi o podatki sa nizsze w stosunku do zobowiazan ZUSu a podatki pewnie place jeszcze wyzsze niz ty...wiec za swoje place
Kinga Kujawa
合.
wykładowca,
zawodowy negocjator
Krzysztof Stasiewicz:
odbiorca zle zrozumial autora ale coz kobieta mimo iz ma wiekszy mozg niesty gorzej mysli a to przeklada sie na caloksztalt
Facet - przeginasz.
Idź lepiej na spacer z tymi swoimi dziećmi, Pogoda jest, zadbaj o ich zdrowie a nie klikasz głupie teksty w kompie.
Kinga Kujawa
合.
wykładowca,
zawodowy negocjator
Krzysztof Stasiewicz:
nie sugereuje lecz tak bedzie...jezli chodzi o podatki sa nizsze w stosunku do zobowiazan ZUSu a podatki pewnie place jeszcze wyzsze niz ty...wiec za swoje place
Pewnie jednak nie płacisz. Jestem tego pewna na 100% - więc nie chrzań.
Krzysztof - wypisujesz tu bzdury, popisujesz się męskim ego, obrażasz swoimi głupimi wpisami kobiety - daj sobie spokój, ok?
Krzysztof Stasiewicz:
no wiem, tez mam zone doktora i swa dzialnosc wiec mila nie wiesz jaki mam dochod zreszta nie bede sie tu boksowal...niech ci bedzie
"Mam żonę doktora" - dobre :)
Krzysztof
S.
właściciel,
Hipokrates
ok przepraszam i juz nic nie nap[isze moze mi wybaczycie odpracuje jakos co wy na to...tzn bede grzeczny- 1
- 2
- 3
- 4
- Następna »