Temat: Adwokat poznań
witam serdecznie,poszukuję dobrego adwokata z poznania lub okolic, muszę ustalić dni spotykań z córką i wiem że czeka mnie niezła batalia.
proszę o pomoc
pozdrawiam Paweł
Piotr
Zajac
JESTEM TYLKO SOBA
ALE MAM AZ TYLE BO
SAMEGO SIEBIE
Temat: Adwokat poznań
Nie jestem prawnikiem ale mialem tak samo zadnej batalji napisz kiedy chcesz widywac dzieci dni i godziny wystap o to ze zona ci utrudnia i wszystko czy po twojej stronie bedzie racja czy po jej sad zobaczy ze sie klocicie wiec powinien orzec tak by bylo sprawiedliwie.Ja np mam srode co tydzien od 16:00 do 19:00i co 2 niedziele od 13 do 19:00a tak sobie ustawilem bo nie wiedzialem jak bede przcowal hmmm ponoc w polsce soboty i niedziele sa wolne hahaha smiechu warte.Pamietaj ze musisz tak ustawic widzenia bys zawsze byl bo jak nie to ona bedzie interweniowac i zabulisz kare ale w 2 strone tez to dziala. Ale....
wygrasz wtedy gdy nie masz nic za pazorami wiesz o co chodz??? i nie daj se wmowic ze matka twojego dziecka ma swiadkow na cos tam swiadkowie to nie dowod i skoro tak bylo niech to udowodni swiadek poswiadcza a dowod udowadnia jak nazwy mowia zycze powodzenia w tej zimnej wojnie z samicami hej