Szczepan
M.
szukajcie!! no to
szukam
Temat: wrażenia z 2011
jakie macie wrażenia z tego roku, co zapadło wam w Pamięć , poza błotem po kolana i woda kapiącą za kołnierz ;-)Bo mi utkwił brak tłumów - było dosyć pustawo i komfortowo pod tym wzgledem - być może przez pogode.
Dobrze wypadł Coldplay.
a jakie wasze wrażenia?Szczepan M. edytował(a) ten post dnia 06.07.11 o godzinie 18:17
Mnie niestety nie było, aczkolwiek z imprez masowych zdecydowanie wolę Woodstock;) Zawsze można skorzystać z darmowych kąpieli błotnych:P podobno dobrze na cerę wpływają:)P.S. Cały czas czekam na artykuł...
Szczepan
M.
szukajcie!! no to
szukam
Justyna M.:
Mnie niestety nie było, aczkolwiek z imprez masowych zdecydowanie wolę Woodstock;) Zawsze można skorzystać z darmowych kąpieli błotnych:P podobno dobrze na cerę wpływają:)
No i zasady panujące na tych 2 imprezach zupełnie inaczej wpływają na budżet, podczas gdy w sumie na woodstock nie potrzeba zbyt zasobnego portfela, heineken powoduje w nim niemałe spustoszenie
P.S. Cały czas czekam na artykuł...
Ale on sie już ukazał dawno temu. :)
No i zasady panujące na tych 2 imprezach zupełnie inaczej wpływają na budżet, podczas gdy w sumie na woodstock nie potrzeba zbyt zasobnego portfela, heineken powoduje w nim niemałe spustoszenie
O tak, jako nastolatka w portfelu nie miałam prawie nic, a bawiłam się świetnie;)
A dlaczego Pan się nie pochwalił?! Gdzie?!P.S. Cały czas czekam na artykuł...
Szczepan
M.
szukajcie!! no to
szukam
Justyna M.:
O tak, jako nastolatka w portfelu nie miałam prawie nic, a bawiłam się świetnie;)
Nie tylko ty!
No bo jakoś tak... tylko pytanie jeszcze o którym mowa?? Bo ostatnio było kilka. ;-) o bardzo różnej tematyce.
Szczepan M.:
Justyna M.:
Nie tylko ty!
No bo jakoś tak... tylko pytanie jeszcze o którym mowa?? Bo ostatnio było kilka. ;-) o bardzo różnej tematyce.
Prowadził Pan rozmowy z inżynierami, artykuł miał być o braku pracy wśród osób po kierunkach technicznych.
Szczepan
M.
szukajcie!! no to
szukam
Prowadził Pan rozmowy z inżynierami, artykuł miał być o braku pracy wśród osób po kierunkach technicznych.
I jest własnie taką tematyke porusza, tyle tylko, ze jego ukazanie sie zostao przesunięte.