Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Szczepan M. szukajcie!! no to
szukam

Temat: wrażenia z 2011

jakie macie wrażenia z tego roku, co zapadło wam w Pamięć , poza błotem po kolana i woda kapiącą za kołnierz ;-)

Bo mi utkwił brak tłumów - było dosyć pustawo i komfortowo pod tym wzgledem - być może przez pogode.

Dobrze wypadł Coldplay.

a jakie wasze wrażenia?Szczepan M. edytował(a) ten post dnia 06.07.11 o godzinie 18:17
6.07.2011, 18:13

konto usunięte

Mnie niestety nie było, aczkolwiek z imprez masowych zdecydowanie wolę Woodstock;) Zawsze można skorzystać z darmowych kąpieli błotnych:P podobno dobrze na cerę wpływają:)

P.S. Cały czas czekam na artykuł...
7.07.2011, 08:59

szukam

Justyna M.:
Mnie niestety nie było, aczkolwiek z imprez masowych zdecydowanie wolę Woodstock;) Zawsze można skorzystać z darmowych kąpieli błotnych:P podobno dobrze na cerę wpływają:)

No i zasady panujące na tych 2 imprezach zupełnie inaczej wpływają na budżet, podczas gdy w sumie na woodstock nie potrzeba zbyt zasobnego portfela, heineken powoduje w nim niemałe spustoszenie

Ale on sie już ukazał dawno temu. :)
11.07.2011, 18:01

konto usunięte

No i zasady panujące na tych 2 imprezach zupełnie inaczej wpływają na budżet, podczas gdy w sumie na woodstock nie potrzeba zbyt zasobnego portfela, heineken powoduje w nim niemałe spustoszenie

O tak, jako nastolatka w portfelu nie miałam prawie nic, a bawiłam się świetnie;)
A dlaczego Pan się nie pochwalił?! Gdzie?!
11.07.2011, 22:29

szukam

Justyna M.:

O tak, jako nastolatka w portfelu nie miałam prawie nic, a bawiłam się świetnie;)

Nie tylko ty!

No bo jakoś tak... tylko pytanie jeszcze o którym mowa?? Bo ostatnio było kilka. ;-) o bardzo różnej tematyce.
12.07.2011, 13:30

konto usunięte

Szczepan M.:
Justyna M.:

Nie tylko ty!

No bo jakoś tak... tylko pytanie jeszcze o którym mowa?? Bo ostatnio było kilka. ;-) o bardzo różnej tematyce.

Prowadził Pan rozmowy z inżynierami, artykuł miał być o braku pracy wśród osób po kierunkach technicznych.
12.07.2011, 13:39

szukam

Prowadził Pan rozmowy z inżynierami, artykuł miał być o braku pracy wśród osób po kierunkach technicznych.

I jest własnie taką tematyke porusza, tyle tylko, ze jego ukazanie sie zostao przesunięte.
12.07.2011, 16:28

Wyślij zaproszenie do