Rafał
Kurc
sprzedaż -
opakowania, POSM -
B2B
Temat: Clienting i sposób jego oddziaływania
Proponuję zamknąć temat.
Kinga Kujawa
合.
doktór:)
wykładowca,
zawodowy negocjator
Rafał Kurc:
Rafał dziwi mnie Twoja postawa. Napisałeś to co napisałeś w inicjującym ten wątek wpisie. To, że nie otrzymałeś tego, czego chciałeś nie oznacza jeszcze aby wszystkich odsądzać od czci i wiary. Są - najwidoczniej powody - dla których nikt, podkreślam - nikt nie odpowiedział na Twój apel. I dopuść proszę taką możliwość, że może przyczyna tej ciszy tkwi w Twoim apelu, jego treści, zajawieniu dyskusji a nie w tym, co tak nieładnie sugerujesz, w niecnych zamiarach członków tej grupy.
Pozdrawiam
PS - jak uważnie prześledzisz wszystkie wątki w setkach dyskusji tutaj, to sam się przekonasz jak wiele wartościowych treści mają do zakomunikowania członkowie tej grupy. Nie zarzucaj im/nam - proszę - intelektualnego lenistwa, braku wiedzy czy też braku chęci do dzielenia się wiedzą. Pomyśl może, co takiego było w tamtym wątkach, tak bogato rozwiniętych przez dyskutantów, że cieszyły się taka popularnością i zastanów się czego nie ma w Twoim.
Rafał
Kurc
sprzedaż -
opakowania, POSM -
B2B
Kinga Kujawa 合.:
Rafał Kurc:
Rafał dziwi mnie Twoja postawa. Napisałeś to co napisałeś w inicjującym ten wątek wpisie. To, że nie otrzymałeś tego, czego chciałeś nie oznacza jeszcze aby wszystkich odsądzać od czci i wiary. Są - najwidoczniej powody - dla których nikt, podkreślam - nikt nie odpowiedział na Twój apel. I dopuść proszę taką możliwość, że może przyczyna tej ciszy tkwi w Twoim apelu, jego treści, zajawieniu dyskusji a nie w tym, co tak nieładnie sugerujesz, w niecnych zamiarach członków tej grupy.
Pozdrawiam
PS - jak uważnie prześledzisz wszystkie wątki w setkach dyskusji tutaj, to sam się przekonasz jak wiele wartościowych treści mają do zakomunikowania członkowie tej grupy. Nie zarzucaj im/nam - proszę - intelektualnego lenistwa, braku wiedzy czy też braku chęci do dzielenia się wiedzą. Pomyśl może, co takiego było w tamtym wątkach, tak bogato rozwiniętych przez dyskutantów, że cieszyły się taka popularnością i zastanów się czego nie ma w Twoim.
To co napisałaś to pomówienia. Nie osądzaj proszę innych swoją miarą.
Gdybyś dobrze przeczytała moje posty, czytając je ze zrozumieniem, nie miałabyś z tym większego problemu.
Robisz personalne wycieczki zamiast wnieść coś ciekawego do dyskusji. Gratuluję.
Dla mnie ten wątek jest już zamknięty.
Anita
Ciesielska
Psychopedagog
procesów
kompetencyjnych
Drogi Rafale, forum to nie służy przekazywaniu gotowych rozwiązań, a wymianie poglądów, argumentów, dyskusji na określone tematy.Jak dotąd nie przedstawiłeś żadnej tezy, własnej perspektywy, zdania czy spostrzeżeń, zadałeś jedynie pytanie, zaś na komentarze innych uczestników forum piszesz jedynie "konkrety, konkrety".
Aby coś otrzymać w zamian - najpierw należy dać coś od siebie, nie sądzisz?
Kinga Kujawa
合.
doktór:)
wykładowca,
zawodowy negocjator