•  

Autor Wypowiedź

.konto usunięte

No wlasnie... czy ktos zna jakies instytucje, ktore organizuja wakacje dzieciom?
25.06.2011, 12:03

Dorota B.pedagog, terapeuta
zajęciowy, animator
zajęć dla dzieci

półkolonie organizowane są na bank w Muzeum Wsi Radomskiej.Przy pięknej pogodzie myślę, że może tam być super zabawa. Ale gdyby ktoś miał ochotę to zapraszam na warsztaty kulinarne do MammaLeo. W wakacje robimy pucharki lodowe (dorośli razem z dzieciakami). http://mammaleo.blogspot.com/
25.06.2011, 18:05

.konto usunięte

Dorota B.:
półkolonie organizowane są na bank w Muzeum Wsi Radomskiej.Przy pięknej pogodzie myślę, że może tam być super zabawa. Ale gdyby ktoś miał ochotę to zapraszam na warsztaty kulinarne do MammaLeo. W wakacje robimy pucharki lodowe (dorośli razem z dzieciakami). http://mammaleo.blogspot.com/
dzieki :) a w mammaleo codziennie cos dzieje? i jak to jest z kosztem?
25.06.2011, 21:47

zajęciowy, animator
zajęć dla dzieci

Jeżeli zebrałaby się grupa min 4 osobowa to zajęcia mogą być codziennie. Ja robię z dzieciakami : kulinarne (sałatki owocowe, pizze, gofry, muffinki placki z owocami sezonowymi) plastyczne ( robimy scrapbookowe kartki, obrazki, produkujemy filcowe potworki, projektujemy przypinki, budujemy domki z art z recyclingu i wiele wiele innych. Poza tym chciałam prowadzić część zajęć po angielsku ale na razie tylko Pani Gosia z Helen Doron się zgodziła u nas udzielać. W wakacje szkoły językowe śpią :)My na razie czytamy bajki po polsku z rzutnika i robimy do nich ilustracje na tablecie.
Jeżeli chodzi o koszty to w zależności od ilości materiałów i ilości dzieciaków zajęcia kosztują ok 25 zł za 3 godzinki. Ale wszystko jest jeszcze do uzgodnienia, bo nie zaplanowałam "codziennych grup"
26.06.2011, 19:46

.konto usunięte

Dzieki Dorota za info :) a moze by to jakos naglosnic? widze,ze masz dobre pomysly :)) jak wiekowo to wyglada? od-do?
26.06.2011, 20:30

zajęciowy, animator
zajęć dla dzieci

Niestety marketing jest u mnie na -10.Jestem pedagogiem :) Do tej pory "sprzedawałam" zajęcia na zakupach grupowych i było spore zainteresowanie. Teraz robię głównie warsztaty dla tych co raz już byli lub robili u nas urodziny.
Wiekowo zawsze segregowałam dzieciaki , ale przy kulinarnych nie zawsze jest taka potrzeba (po prostu niektórzy dostają plastikowe noże). Moje minimum wiekowe to ok 3 lata, czyli moment kiedy dziecko może zostać samo w przedszkolu. Teoretycznie planowałam robić zajęcia rodzinne. Dzieciaki miały gotować z rodzicami i wspólnie taplać się w glinie , ale różnie to bywa. Górna granica wiekowa nie istnieje. starsze dziewczyny robią sobie same biżuterię i też są zadowolone.
26.06.2011, 23:10

.konto usunięte

No to nalezaloby pomyslec o marketingu :P.... za tydzien bede w PL, spotkajmy sie to pogadamy :)) jesli chcesz oczywiscie :)
27.06.2011, 17:06

zajęciowy, animator
zajęć dla dzieci

w takim razie zapraszam do mnie na mrożoną kawę- którą,w MammaLeo można sobie zrobić samemu :)
pozdrawiam
27.06.2011, 19:54

.konto usunięte

Na pewno skorzystam :)) dzieki :))
27.06.2011, 21:48

Wyślij zaproszenie do