- 1
- 2
- Następna »
Artur
N.
twórczość,
Anty-psychiatria=
Humanitaryzm
Temat: Osobiste horoskopy???
Witam!Urodziłem się 29-01-1977 w Grodkowie(opolskie).Czy będą ze mnie te wielkie"ludzie",jak mi już podawano,bo wszystko idzie mi już od dekad w jak najdosłownie ZŁYM kierunku,a chciałbym zmieniać świat?
Miłosława Krogulska astrolog
Kto to wie? Wiele zależy od Ciebie :) a wielkość to zjawisko bardzo umowne i zmienne. Ja nie podejmuję się interpretowania horoskopu na publicznym forum komuś, kogo osobiście nie znam, bo się boję, że mało będzie z tego pożytku. Ale może ktoś się podejmie :) zapraszamy!
Monika
Z.
Fascynat Astrologii
i Terapii
Holistycznych,
Mistrz Naucz...
bardzo mi się podoba to okreslenie" bardzo chciałbym zmienic swiat'a idzie w złym kierunku..jakze mi to mnie samą przypomina i wszystkie wodnicze typy;))
Artur
N.
twórczość,
Anty-psychiatria=
Humanitaryzm
Serdecznie dziękuję drogim Paniom,bo nawet nie liczyłem na to że ktoś mi na tamten mój post cokolwiek odpowie.Jest mi podobno wiele pisane,Bozia mi talentów nie poskąpiła,i mam pewnego asa pod rękawem,że hej,ale wciąż jakieś fatum mnie prześladuje że nic mi nie wychodzi.Co najwyżej dobrego na dzisiaj,to teraz będę wreszcie mógł odtworzyć tzw"Pen Mousem"swoje stracone w pożarze rysunki,jak i stworzyć swoje nowe wizje,jeszcze straszniejsze niż tamte(ale wszystko potrafię tak symbolicznie przedstawić,iż są to w gruncie rzeczy artystyczne psychoanalizy,wręcz jakiś rodzaj piękna analitycznego).Jak tylko coś stworzę tym gadżetem,zamieszczę to tu dla Was,na tym temacie,jak i podam link gdzie zainteresowani będą mogli śledzić moje dalsze poczynania.Może razem zrobimy całkowicie inne wizerunki znaków Zodiaku?Starczy tylko się zastanowić jak wnętrze kogoś wyglądałoby na zewnątrz,nie przestraszyć się tego,i mieć odwagę to przełożyć na rzeczywistość bez względu za jakiego zboczeńca,psychopatę,itp cię nie będą mieli,zanim nie wytłumaczysz symboliki wszystkiego(a przychodzi to dopiero z pewnym czasem).Pozdrawiam,i ponownie dziękuję!
P.S.(Moniko,jakby co,to jestem samotny...a moje gwiazdy podają co podają.)
Monika
Z.
Fascynat Astrologii
i Terapii
Holistycznych,
Mistrz Naucz...
Artur N.:
Serdecznie dziękuję drogim Paniom,bo nawet nie liczyłem na to Pozdrawiam,i ponownie dziękuję!
ciekawe....no to podaj nam jeszcze godzine tych urodzin swoich,raczej nie bedziemy robic pełnej analizy ,najwyzej z grubsza cos tam się looknie;) zachecam Ciebie,który kochasz się w symbolice,bys sam zainteresował astro dla siebie;)
wiesz co ...jednak sam musisz spróbowac.... po namysle ,tu n aforum taka analiza nie jest dobra,tak jak Miłka wczesniej zauważyła...monika Z. edytował(a) ten post dnia 24.06.11 o godzinie 11:38
Artur N.:A o ktorej godzinie sie urodziłes? bo to wazne
Witam!
Urodziłem się 29-01-1977 w Grodkowie(opolskie).Czy będą ze mnie te wielkie"ludzie",jak mi już podawano,bo wszystko idzie mi już od dekad w jak najdosłownie ZŁYM kierunku,a chciałbym zmieniać świat?
Artur
N.
twórczość,
Anty-psychiatria=
Humanitaryzm
monika Z.:Oj,mam fatalne relacje z matką(nawet kartek na święta sobie nie wysyłamy),więc jest to całkowicie wykluczone.Z rzeczy które wcześniej wyczytałem,sądzę że mam Ascendent w Koziorożcu,a co do Chiromancji nie mam rozdwojonej linii rozumu,za to mam pierścień Salomona aż na oby dwóch dłoniach,i linię losu z pagórka Neptuna w stronę palca Saturna,ale ja już raczej się w te sprawy nie bawię.Nadal tylko czasami znajomi wyduszą ze mnie wróżbę z fusów herbacianych,i wyjątkowo trafnie"widzę"w nich przeszłość,teraźniejszość,i przyszłość.Jak już się za to biorę,potwierdzam siebie wyczytaniem im rzeczy z przeszłości jakie tylko sami mogą wiedzieć;)!
podaj nam jeszcze godzine tych urodzin
Pro-po tych nowych,symbolicznych znaków do narysowania,ja potrzebowałbym od Państwa jak najwięcej szczegółów o danym znaku,lecz proszę mi nie podawać o jaki znak to chodzi,bo mógłbym raczej stereotypy tworzyć zamiast prawdy.Jeżeli będziecie zainteresowani tym pomysłem po zobaczeniu paru sampli moich prac,bardzo chętnie Państwu stworzę te nowe,symboliczne,i przede wszystkim innego typu znaki!
Artur
N.
twórczość,
Anty-psychiatria=
Humanitaryzm
Kasia K.:Kasiu,powtarzam że nie mam pojęcia,i się już nie dowiem.Będzie to taka wieczna tajemnica co do mojej osóbki.12 lat mieszkałem w USA(od pod końca '83 do pod końca '95).Może to wiele zdradzi co do tej godziny?
A o ktorej godzinie sie urodziłes? bo to wazne
No ustawiajac cie wtedy na godz 12 mozna tylko tyle-- najsilniejszym zywiołem u ciebie jest powietrze a najsłabszym ogien-brak wiaru w siebie,brak ikry jak to sie mówi
-indywidualista jestes jak kazdy wodnik,bardzo ciekawy swiata i ludzi,masz wielkie w zasadzie nierealne wyobrazenia o miłosci,jowisza masz w byku to i zarozumały mozesz byc ale i bardzo towarzyski zarazem.No miłostki jakos ci nie bardzo ida,nie rozstałes sie juz z kims? Słonce w opozycji do saturna moze dawac nieporozumienia rodzicami.Słonce w wodniku a saturn we lwie.To moze dawac równiez i trudna , ciezka prace.To nie jest dobry układ,to sa komplikacje-no niewesoło moze byc i w układach z kobietami tez.
No lubisz podruzowac to widac ale tez uwazaj na siebieNo wane sa domy a tu ich nie mam.Niech mnie specjalistki poprawia.
A, no brak powietrza to mozesz miec trudnosci w nawiazywaniu kontaktów z innymi, takich szczerych, uczuciowychKasia K. edytował(a) ten post dnia 24.06.11 o godzinie 15:16
Artur
N.
twórczość,
Anty-psychiatria=
Humanitaryzm
Kasiu,serdecznie dziękuję,ale co do tej miłości,to jestem w stanie się przystosować do kobiety jeżeli jest w porządku,a nie diabłem w ludzkiej skórze.Co do tego mojego braku pewności,właśnie przez to chcę iść na lekcje samoobrony.Poza tym,mogłaś wspomnąć że taki kumpel ze mnie,że ostatnią koszulę oddam by drugi kumpel miał 2.
Artur
N.
twórczość,
Anty-psychiatria=
Humanitaryzm
...o moim nie do zmordowania temperamencie też nic nie wspomniano:(.Temat: Osobiste horoskopy???
nie wspomniałam tu o marsi w koziorozcu to i dlatego ale to taki długodystansowiec raczej - no duzy sasób sił witalnych ma.No ale najsilniejszym twoim znakiem sa bliznieta-dla mnie to taki niespokojny duch.Koziorozec na ostatnim miejscu stoi.I mars w sekstylu z wenus to moze dawac niekonwencjonalnosc i awanturniczosc nawet w zwiazkach,łatwe zakochiwanie sie ,duza namietnosc itp.a ze jest trygon do jowisza to taka osoba jest lubiana w otoczeniu i w kwadracie do pluona to bezwzglednie walczy o swoje.No w numerologii masz teraz opieke liczby 17, 8/17 na punkcie zwrotnym ale masz tam rownie i jakas miłosc,ktora bedziesz musiał przerobic i bedziesz potem szukał dalej.No gdybys choc w przyblizeniu znał godz ur to mozna by dokładnie cos do przyszłosci powiedziec
Artur
N.
twórczość,
Anty-psychiatria=
Humanitaryzm
Kasia K.:Fajnie,ale z tą godziną urodzenia nie ma szans(zwłaszcza gdy matce powiem że chodzi o astrologię),no i nie jestem 8-ką,ale 9-tką,i to z 2 w imieniu jako liczba życia wewnętrznego(ta autorka ma rację że samogłoski decydują o życiu wewnętrznym,współgłoski o zewnętrznych pozorach,a dodane razem są całokształtem imiennej osobowości),i dlatego chcę zmienić swoje imię na Arthur Amilius,by nie mieć tchórzliwej 2,ale odważną 8-kę.
nie wspomniałam tu o marsi w koziorozcu to i dlatego ale to taki długodystansowiec raczej - no duzy sasób sił witalnych ma.No ale najsilniejszym twoim znakiem sa bliznieta-dla mnie to taki niespokojny duch.Koziorozec na ostatnim miejscu stoi.I mars w sekstylu z wenus to moze dawac niekonwencjonalnosc i awanturniczosc nawet w zwiazkach,łatwe zakochiwanie sie ,duza namietnosc itp.a ze jest trygon do jowisza to taka osoba jest lubiana w otoczeniu i w kwadracie do pluona to bezwzglednie walczy o swoje.No w numerologii masz teraz opieke liczby 17, 8/17 na punkcie zwrotnym ale masz tam rownie i jakas miłosc,ktora bedziesz musiał przerobic i bedziesz potem szukał dalej.No gdybys choc w przyblizeniu znał godz ur to mozna by dokładnie cos do przyszłosci powiedziec
A co do tego temperamentu,jak jest miłość,i póki ona jest,bez względu na ilość suchych wytr... mi nadal nie opada...
Artur
N.
twórczość,
Anty-psychiatria=
Humanitaryzm
Poza tym,powtarzam że wiem że tylko cywilnie potrafię być odważny,że liczbę życia wewnętrznego mam słabe 2(dlatego chcę zmienić imię na Arthur Amilius,nie tylko iść na lekcje samoobrony),i że wśród wróżek są takie które wciskają kity by jak najwięcej kasy z klientów wyciągnąć(yyymmmm....moja matka nadal żyje-baba nawet nie wiedziała że mi na jej życiu czy śmierci tyle zależy,ile na czasie by jak najprędzej przestała grzeszyć świętokradztwem,biorąc Komunię bez spowiedzi-taka to była"wróżka"),jak i są wróżki których wróżby nieraz ściągły człowieka ze stryczka.Z tego co te dobre wróżki mi podały,z redakcji Te-Jot mi mnóstwo lat temu(gdy takiego zła jak Pierścień Atlantów nie sprzedawali)wywróżył ktoś wiele dobra i wyróżnił w moim układzie karty Słońce i Cesarzową jako wyjątkowo sprzyjające twórczości,i że też będę nie tylko bogaty duchowo,ale i materialnie(a potrzebuję mnóstwo kasy na rzecz Projektu Soterii w Polsce,co pewnie uczyni mnie biedakiem,ale warto= http://www.goldenline.pl/forum/projekt-soteria [moja grupa o tym]).Inny zaś(korespondencyjnie ze skrytki pocztowej)z Tarota wyewaluował do jasnowidza,i też wiele dobrego mi wywróżył,ale potem przewidział że czy los mi pozwoli iść tą ścieżką,czy nie.W każdym razie,miałem wrażenie że był zdumiony mną,że mam tak świetne plany do skrystalizowania/zrealizowania.
Już obiecałem Pani Jadwidze Jagodzińskiej co obiecałem za dobre naprowadzenie mnie(bo nawet jak już mi coś dobrze idzie,to sam to muszę schrzanić jak się wpierw mnie nie schrzani),i wiem sam po sobie że ona też jako Wodnik,by nie mogła ze sobą żyć gdyby mnie skłamała.Ale czego Pani Jadwiga mi nie powie(bo nie ma sposobu by mi wszystko powiedziała),Państwo mogą.Ja nie żartuję z tym że chcę zmienić świat na lepszy,i że wierzę w motto,"Jak czegoś nie osiągasz,to tylko dlatego bo za mało Ci na tym zależy."!
Oto moja dłoń(krzyż na wzgórzu palca serdecznego mi wreszcie znikł(jest coś teraz krzywego),mam się 3 razy ożenić[2 z tych linii biegną do siebie,co interpretuję wg mnie że będą kiedyś koleżankami],i będę mieć 1 dziecko po kółku w palcu serdecznego.):

Interesująca dziewczyna:D?Artur N. edytował(a) ten post dnia 27.06.11 o godzinie 14:13
Miłosława Krogulska astrolog
Niestety, z dłoni nie powróżę , bo nie umiem :)Jak widać chętnych do dalszej interpretacji brak, być może sezon wakacyjny również sprawia, że mniej jest osób w Interecie, a więcej na urlopach i zielonej trawce. Rozpoczynam nowy wątek o odpoczynku i relaksacji :)
Pozdrawiam serdecznie, Mii
Artur
N.
twórczość,
Anty-psychiatria=
Humanitaryzm
Bardzo dziękuję za zainteresowanie i tak,i ostrzegałem że jak już coś mi nawet dobrze idzie,to sam muszę to schrzanić,więc przepraszam za cokolwiek co mogło Państwo urazić z mojej strony.Pozdrawiam,i wiem że mam dużo pracy nad sobą,jeżeli mam zrealizować te ambicje.Dziękuję ponownie!
Artur
N.
twórczość,
Anty-psychiatria=
Humanitaryzm
Tak poza tym,osoby naprawdę wtajemniczone widzą że nie tylko jestem osobą którą nikt fizyczny nie kocha na całym tym świecie,ale i coś mi specyficznego dolega,no i myślę że karty Tarota i znaki Zodiaku stworzone przez takiego kogoś,z tym co mi dolega,no...yymmmm,by przyniosły niezłą kasę kolekcjonerów i ciekawskich na rzecz naszych kont bankowych(starczy do tego 1,lub parę nagrań"tego"co mi dolega na YouTube).Problem w tym że potrzebuję naprawdę kompetentnego doradztwa pro-po symboliki Tarota marsylskiego,bo sam już dawno w to się nie bawię,i nie będę.Co najwyżej mogę takie karty namalować,jak i znaki.Problem drugi to taki,że jestem samotny jak pies,więc fajnie byłoby gdyby ta specjalistka też szukała stałego związku(nie gardząc mną z moim"CV"),i była z większego miasta,bo jak to wyjdzie na jaw,wieśniaki może nawet mnie na widłach zaniosą do lasu żeby spalić!
Nadaję to tu,ponieważ już tu macie moje dane.Mars w Koziorożcu!Jedyny prawdziwy monogamista!Na dalszą dyskusję na TEN temat zgadzam się tylko prywatnie.Proszę o prywatne wiadomości(i nie wstyd mi się przyznać że również mam dosyć biedy,i to ach jakiej!).
Artur
N.
twórczość,
Anty-psychiatria=
Humanitaryzm

Oto szkic(i tylko szkic!)mojej wersji karty Wisielec!
Oczywiście jest wiele wersji Tarota,i te moje/nasze karty byłyby holograficzne żeby pod innym kątem patrzenia przedstawiały inne szczegóły.Np teraz,z centrum widoku rozkładu,widać dwie"kacie"postacie zwrócone do siebie,ale z lewej strony rozkładu byłyby obaj zwrócone do lewa(lub może prawa),i jeszcze inaczej widziane z dołu i z góry rozkładu.No i to samo dotyczyłoby każdą kartę,no i ktoś w tym bardzo dobry musiałby mi pomóc.Muszę znać znaczenia by móc je przedstawić po"swojemu",i nadzór gdy będę się mylił.Nie ciekawy pomysł?Ale muszę z tej wiochy się wydostać(męczę się),a miłość pięknej wróżki dałaby mi siłę nie tylko na stworzenie całego takiego Tarota(póki jest miłością,a nie grą o władzę i kontrolę odkrytą przez R.D.Laing'a),ale znacznie więcej stworzę.
Artur
N.
twórczość,
Anty-psychiatria=
Humanitaryzm
Myślę o tym że skoro Tarot tworzy sekwencje karty po karcie,to np hologram tego wisielca po stronie lewej układu powinien mieć elementy arkana"Moc",a z prawej,arkana"Śmierć"(czyli te dwaj kacie postacie byłyby wówczas wizerunkami kościotrupów,a nie tylko oczy z zakrytymi przez kaptury głowami).I myślę że tym bardziej pewien arkan będzie się znajdywał od centrum układu,tym bardziej jego nowy hologram powinien być"zabrudzony"szczegółami arkanów poprzedzającymi go,lub idącymi po nim.Nadal tylko nudzę tym?
Artur
N.
twórczość,
Anty-psychiatria=
Humanitaryzm