Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Temat: Warsztaty astrologiczne w Trójmieście

Trochę późno zawiadamiam, bo dopiero wróciłam z podróży, ale jeśli ktoś jest z Trójmiasta i ma wolne popołudnie, to propozycja jest idealna!

27.05.2011 o godz. 15:00 w Księgarni Nomad rozpocznie się cykl warsztatów astrologicznych. Organizatorem jest Michał Wojciechowski.
Temat pierwszych warsztatów: Znaczenie Wenus w horoskopie.

Warsztat jest przeznaczony zarówno dla początkujących jak i zaawansowanych. Celem spotkań jest nie tylko poszerzanie wiedzy, ale także integracja osób z Trójmiasta interesujących się astrologią. Koszt: 10 zł
Księgarnia Nomad, Bohaterów Monte Cassino 41, Sopot
27.05.2011, 09:20

Bartłomiej Głuszek Programista, Madkom

Kurcze, czemu tak wcześnie...
Wiele osób jednak pracuje i nie każdy może dojechać o tak wczesnej porze... :(
27.05.2011, 10:24

Też się zdziwiłam, bo 15.00 to bardziej pora dla studentów, rodziców na macierzyńskim lub emerytów. Ja zwykle organizuję spotkania o 18.00, ale w Warszawie i tak nie sposób być gdzieś na czas :) a dzisiaj to masakra!
27.05.2011, 17:10

Iwona D. In my secret life

Miłosława Krogulska:
Trochę późno zawiadamiam, bo dopiero wróciłam z podróży, ale jeśli ktoś jest z Trójmiasta i ma wolne popołudnie, to propozycja jest idealna!

27.05.2011 o godz. 15:00 w Księgarni Nomad rozpocznie się cykl warsztatów astrologicznych. Organizatorem jest Michał Wojciechowski.
Temat pierwszych warsztatów: Znaczenie Wenus w horoskopie.

Warsztat jest przeznaczony zarówno dla początkujących jak i zaawansowanych. Celem spotkań jest nie tylko poszerzanie wiedzy, ale także integracja osób z Trójmiasta interesujących się astrologią. Koszt: 10 zł
Księgarnia Nomad, Bohaterów Monte Cassino 41, Sopot

Za pozno ogloszone niestety, ale moze nastepnym razem sie uda.
Pozdrawiam serdecznie :)
27.05.2011, 17:28

Wyślij zaproszenie do