- 1
- 2
- 3
- 4
- Następna »
Marek
Mirczyński
Analityk SAP @
Accenture
Temat: Teatr(y)
Mieszkam w Katowicach od niedawna i zachciało mi się do teatru :)Co możecie polecić? Czy są może jakieś sztuki, których "nie można przegapić" (jak na przykład "Skrzypek na dachu" w Gdyni)? Najchętniej wybrałbym się na coś wesołego (komediowego), ale nie będę wybrzydzać ;)
Katarzyna K. Starszy Specjalista
Oczywiście terat Korez! Teatr, który bawi! Zawsze wychodzę ubawiona :) polecam "Kolega MG" :DNo i mamy jeszcze inne teatry w okolicy :) ale to kwestia gustu kto co lubi.
Dawid Artur
N.
Dyrektor, Menedżer,
Handlowiec
Marek Mirczyński:
Co możecie polecić? Czy są może jakieś sztuki, których "nie można przegapić" (jak na przykład "Skrzypek na dachu" w Gdyni)? Najchętniej wybrałbym się na coś wesołego (komediowego), ale nie będę wybrzydzać ;)
Jeżeli coś humorystycznego to koniecznie chorzowski Teatr Rozrywki - http://www.teatr-rozrywki.pl
W Wyspański też się coś znajdzie :)
Jolanta
I.
New challenge is
coming soon.
Nie polecę niestety konkretnego spektaklu ale z dobrze poinformowanego źródła wiem, że warto wybrać się tu:http://www.teatrzaglebia.pl/
Emilia M. podobno bezczelna
Katarzyna K.:
Oczywiście terat Korez! Teatr, który bawi! Zawsze wychodzę ubawiona :) polecam "Kolega MG" :D
No i mamy jeszcze inne teatry w okolicy :) ale to kwestia gustu kto co lubi.
"KOlega MG" jest super!!!
Pierwsza sztuka, na ktora poszlismy W KTW byl "Cholonek".
Polecam!
:)
Emilia M.:gustu kto co lubi.
Mam w planie zobaczyć wszystko jak tylko czas mi na to pozwoli :) siostra teraz była na "3" i mówi, że też super :)
"KOlega MG" jest super!!!
Pierwsza sztuka, na ktora poszlismy W KTW byl "Cholonek".
Polecam!
:)
Martyna
C.
W życiu pewne są
tylko zmiany...
w teatrze śląskim (przywołanym Wyspiańskim) mogę polecić Wszystko dobre, co się dobrze kończy - na ten weekend chyba można dostać jeszcze bilety, albo na małej scenie Mleczarnie, chociaż nie wiem czy będą ją grać jeszcze w tym sezonie bo nie widzę w repertuarze.http://www.teatrslaski.art.pl/index.php
A w Korezie "Cholonka" po tym przedstawieniu łatwiej przyjezdnym zrozumieć miejscowych ;)
Martyna C.:też polecam. Pierwsza część może trochę nudnawa za to drugo już rewelacja
w teatrze śląskim (przywołanym Wyspiańskim) mogę polecić Wszystko dobre, co się dobrze kończy
edit. oczywiście 2 część po przerwieKatarzyna K. edytował(a) ten post dnia 19.05.11 o godzinie 22:43
Karina W. Dz.Handlowy
grupa : Teatr KOREZ (recenzje,odczucia na temat spektakli,aktualny repertuar)-zapraszamy :)
Luděk
V.
tłumacz
polsko-czeski
Marek Mirczyński:
Co możecie polecić? Czy są może jakieś sztuki, których "nie można przegapić" (jak na przykład "Skrzypek na dachu" w Gdyni)?
Skrzypek na dachu jest w chorzowskim Teatrze Rozrywki. Rok temu w czerwcu nawet zrobili przedstawienie Skrzypka w plenerze w parku chorzowskim. Myślę, że w tym roku również będzie jakieś przedstawienie plenerowe.
Karina W. Dz.Handlowy
Polecam Raya Cooneya : Mayday,Mayday II,Okno na Parlament i Nie teraz kochanie... Wszystkie cztery komedie są super,w podobnych klimatach ale warto wybrać się na wszystkie po kolei .Jak dotąd były grane w Wyspiańskim.Grupę Teatr Korez widzę,że już znalazłeś ,super,podziel się swoimi przeżyciami po spektaklach :)
Karina W. Dz.Handlowy
Luděk V.:Ludek,daj znać proszę jak usłyszysz ,że będą to grać w plenerze,dziękiKarina W. edytował(a) ten post dnia 20.05.11 o godzinie 00:38
Marek Mirczyński:
Co możecie polecić? Czy są może jakieś sztuki, których "nie można przegapić" (jak na przykład "Skrzypek na dachu" w Gdyni)?
Skrzypek na dachu jest w chorzowskim Teatrze Rozrywki. Rok temu w czerwcu nawet zrobili przedstawienie Skrzypka w plenerze w parku chorzowskim. Myślę, że w tym roku również będzie jakieś przedstawienie plenerowe.
Tomasz
W.
dyrektor handlowy;
od wyzwania do
wyzwania; otwarty na
no...
http://www.goldenline.pl/forum/2090358/polec-na-slasku...
NAJGŁĘBIEJ POŁOZONA TEATRALNA SCENA IMPRESARYJNA W EUROPIE
(tylko niestety az po wakacjach nic juz nie graja)Tomasz W. edytował(a) ten post dnia 20.05.11 o godzinie 11:11
Luděk
V.
tłumacz
polsko-czeski
Karina W.:
Ludek,daj znać proszę jak usłyszysz ,że będą to grać w plenerze,dzięki
Przypuszczam, że w tym roku będzie inne przedstawienie.
Karina W. Dz.Handlowy
dobrze,po prostu jak będziesz coś wiedział to napisz ,w tym temacie,nie zawsze jest czas aby przeglądać na stronach teatrów i innych co się u nich dzieje,poza tym też nie zawsze łatwo do tych informacji dotrzeć .... :)
Karina W. Dz.Handlowy
Facebook : Teatr Korez ,jeżeli ktoś jest zainteresowany to mają do rozdania kilka darmowych zaproszeń na dzisiejszy koncert Dariusza Ziółka
Magdalena
Mróz
La passione
d'Italia +
wellness (poszukuję
osób do w...
Karina W.::** kliknęłam sobie, dziękuję Ci ślicznie za info!
Facebook : Teatr Korez ,jeżeli ktoś jest zainteresowany to mają do rozdania kilka darmowych zaproszeń na dzisiejszy koncert Dariusza Ziółka
Marek
Mirczyński
Analityk SAP @
Accenture
Dzięki bardzo za tak liczny odzew! :)Karina, faktycznie dołączyłem do grupy Teatru Korez. Widzę, że niczego nie da się ukryć ;) Dam znać jak będę po wizycie :)
Ludek, teatr w plenerze to świetna sprawa (byłem kiedyś na czymś takim w Gdyni). Jak będziesz mieć jakieś info - podziel się, proszę.
Tomasz, teatr na poziomie (podobnie jak Muzyka na poziomie, o której czytałem) to musi być wyjątkowe przeżycie. Szkoda, że mają przerwę... btw. temat, do którego link umieściłeś jest świetny dla kogoś kto zastanawia się co by tu ciekawego zobaczyć w okolicy :)
Karina W. Dz.Handlowy
Magdalena Mróz:mam nadzieję,ze koncert był udany,ja niestety po wcześniej nieprzespanej nocy i ciężkim dzionku w pracy poddałam się ,nie byłabym w stanie dobrze odebrać koncertu :))
Karina W.::** kliknęłam sobie, dziękuję Ci ślicznie za info!
- 1
- 2
- 3
- 4
- Następna »