Dorota
K.
TSL + IT -
konsultant
Temat: Fontanna na Podzamczu - wielkie otwarcie
Witajcie,Agnieszka przypomniała, że dzisiaj czyli w sobotę 7 maja o godz. 21:00 odbędzie się uroczyste otwarcie Fontanny multimedialnej na Podzamczu. Myślę, że może to być bardzo fotogeniczne widowisko.
Zapewne będzie tłum ludzi, więc możemy mieć kłopoty z odnalezieniem się.
Spróbujmy jednak pokusić się o wyznaczenie zbiórki na 20:30 koło Starej Prochowni. Mapka.
Na stronie Urzędu Miasta można znaleźć opis pokazu.
Pocieszająca informacja dla tych, którzy nie mogą dzisiaj przyjść albo będą chcieli powtórzyć ujęcia:
Pokazy będzie można oglądać przez całe lato w soboty od maja do września. W okresie czerwiec-sierpień będą się one rozpoczynać o godz. 21.30, zaś w maju i we wrześniu o godzinie 21.00.
Pozdrawiam
DorotaDorota K. edytował(a) ten post dnia 07.05.11 o godzinie 10:37
Robert
C.
freelancer
fotografia -
współpraca
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia wieczorkiem ;)
Dorota
K.
TSL + IT -
konsultant
Ciekawe czy ktoś wyprawił mimo deszczu?Ja stchórzyłam, przyznaję się bez bicia. Na szczęście fontanna jeszcze będzie się prezentować nie raz.
Agnieszka
S.
Jeśli potrafisz o
czymś marzyć, to
potrafisz także
tego d...
Ja też się przyznaje bez bicia że stchórzyłam :)wyszłam na balkon i zamiast się ubierać poszłam do kuchni zrobić sobie coś gorącego do picia ;)
Mirosław
B.
Wielki Koneser Czasu
Wolnego od Pracy
Deszcz i mnie zniechęcił. Na szczęście impreza jest cykliczna. A na stronie Stołecznej Estrady można było oglądać transmisję na żywo dopóki się po 22.00 serwer nie zatkał:)
Jerry
Rudziński
Dyrektor IT (Cały
Świat)
Dorota,chyba musisz z wiekszym wyprzedzeniem wysylac biuletyn. Ja np. dopiero teraz dostalem powiadomienie...
Tak jest w kazdym przypadku nowego.
Pozdrawiam!!!
Dorota
K.
TSL + IT -
konsultant
Tym razem tak wyszło, bo dopiero w piątek wieczorem miałam czas zerknąć, co się na forum dzieje. Ale nic nie straciłeś - pogoda była kiepska.Jak ustalimy, w która sobotę iść już na spokojnie - wyślę biuletyn wcześniej. Albo musisz częściej zaglądać na GL...
Maciej Majkut bibliotekarz
To może za wczasu zaproponuję termin - sobota 28 maja :-DI co wy na to ?
Ewa
L.
Usability / SEO -
www.cre8.pl
Pare dni przez ofcijalnym pokazem testowali sprzęt i wtedy można było na spokojnie porobić zdjęcia :) Niestety nie miałam aparatu ale nagrałam telefonem pokaz
Agnieszka
S.
Jeśli potrafisz o
czymś marzyć, to
potrafisz także
tego d...
Maciej Majkut:
To może za wczasu zaproponuję termin - sobota 28 maja :-D
I co wy na to ?
mnie pasuje ;) tylko poproszę piękną arę pogodową ;))
Sławomir
Lorenc
Public Relations,
fotograf
Maciej Majkut:
I co wy na to ?
Raczej ja odpadam, w tym dniu mamy Piknik Naukowy od rana
aż do wieczora i nie wiem jak Ty, ale ja planuję spędzić tam cały dzień.
Wyjazd z pikniku jest po 20 dopiero.
Dariusz M. /\/\/\/\/\
Kto był na otwarciu? Mi się niestety nie udało dotrzeć, szukałem zdjęć i nagrań w sieci, ale nic ciekawego nie znalazłem. Być może jestem wybredny, a być może nie były one w stanie oddać odpowiednio klimatu tamtego widowiska. Dotarłem dopiero w niedzielne popołudnie i przyznać muszę, że park robi wrażenie. Jedyne co przeszkadza, to sąsiedztwo Wisłostrady... Zdecydowanie nie jest to miejsce przyjazne ludziom chcącym zaczerpnąć ciszy i spokoju.
Sławomir Lorenc:
Maciej Majkut:
I co wy na to ?
Raczej ja odpadam, w tym dniu mamy Piknik Naukowy od rana
aż do wieczora i nie wiem jak Ty, ale ja planuję spędzić tam cały dzień.
Wyjazd z pikniku jest po 20 dopiero.
Sławku - ale ja myślałem o fotografowaniu po zmroku
dodano. 11.05.2011
Pokazy multimedialne zaczynają się o 21.30Maciej Majkut edytował(a) ten post dnia 11.05.11 o godzinie 20:48
Flavio
D Amato
Lektor włoskiego;
QA Analyst;
Proofreader; Coach.
Na moim blogu, poza artykul po wlosku, jest dwa video od gazeta.pl, bardzo ladne.http://flaviodamato.wordpress.com/2011/05/14/alcune-news/
Jak komuś nie chce się specjalnie na sobotni wieczór czekać aby w tłoku na podzamczu tkwić, a wystarcza mu samo połączenie wody i kolorowego światła, to fajne efekty może oglądać w bardziej kameralnych lokalizacjach1) Na Ursynowie przed kościołem Wniebowstąpienia Pańskiego (5 minut od stacji Metro Stokłosy ) - fontanna tryska do mniej więcej 22-ej
2) Bemowo - u zbiegu Powstańców Śląskich i Radiowej
http://www.panoramio.com/photo/44002450
3) Piaseczno - Rynek Miejski
http://photo.bikestats.eu/zdjecie,pelne,173418,piasecz...
Sławomir
Lorenc
Public Relations,
fotograf
Fakt, zapomniałem o tej na ursynowie - jutro odwiedzę wieczorem ją :)
Agnieszka
S.
Jeśli potrafisz o
czymś marzyć, to
potrafisz także
tego d...
Maciej Majkut:
I co wy na to ?
czy to jest jeszcze aktualne??????
Agnieszko - z mojej strony aktualne, ale zamierzam się wybrać dla samego popatrzenia. Z tego co wyczytałem w prasie pokazy cieszą się gigantyczną popularnością i tysiące ludzi przybywa to oglądać, więc warunków do wygodnego fotografowania raczej nie ma.Pokazy zaczynają się o 21-ej i chyba trzeba by być tam z godzinę wcześniej, aby miejscówkę zająć.
Ja w każdym razie i tak jestem w Śródmieściu w okolicach 20-tej, więc jakby co daj znać, to się jakoś umówimy.
Z fotografowaniem, to chyba trzeba poczekać, aż minie efekt nowości, albo przyjechać sporo wcześniej i się rozłożyć ze sprzętem zawczasu.Maciej Majkut edytował(a) ten post dnia 23.05.11 o godzinie 19:06
Dorota
K.
TSL + IT -
konsultant
Może się wybierzemy... :http://www.goldenline.pl/spotkanie/wianki-warszawa-2011/
Luda będzie dużo, ale może jakieś ciekawe foty będzie można ustrzelić. Ktoś chętny?
Wiem, wiem... późno trochę.
Ale może się ktoś zgłosi i jakieś miejsce wspólnego spotkania sobie wyznaczymy...