- « Poprzednia
- 1
- 2
- 3
Paweł
B.
Manager ds.
Wydawniczych Segment
Tytułów
Komputerowych i ...
Temat: Nowy album Night Of Hunters
ee tam bębny by się przydały, gdyby zagrała precious things, ale chyba będę się musiał obejść smakiem... może chociaż siren usłyszę...
Paweł B. historia sztuki
Obiecałem, że napiszę parę słów o albumie i z opóźnieniem, ale dotrzymuję słowa. Zapraszam na swojego bloga, gdzie opisałem krótka parę nowych albumów, w tym "Night of Hunters": http://bryka-brak.blogspot.com/2011/11/panie-spiewaja....
Bartłomiej
K.
Koordynator
Projektów UE - moje
hobby jest moją
pracą, a ...
Dla mnie kolejne wielkie rozczarowanie kolejną płytą tori. Cóż, nawet bogowie i boginie umierają.Temat: Nowy album Night Of Hunters
Bartłomiej K.:
Dla mnie kolejne wielkie rozczarowanie kolejną płytą tori. Cóż, nawet bogowie i boginie umierają.
Minęło już sporo czasu więc coś mogę wywnioskować. To takie słuchanie na siłę, może nie aż takie rozczarowanie, ale zupełnie nie wciągnęła mnie, są momenty i tylko tyle. Natomiast: czy KOLEJNA rozczarowująca płyta? AATS mnie nie rozczarowała, wręcz przeciwnie. Ważne, że zdania są różne...
Agnieszka
B.
Marketing/grafika
komputerowa
Mnie niestety ta płyta rozczarowała na tyle, że dwa tygodnie przed koncertem sprzedałam bilety...
Paweł
B.
Manager ds.
Wydawniczych Segment
Tytułów
Komputerowych i ...
Agnieszka B.:
Mnie niestety ta płyta rozczarowała na tyle, że dwa tygodnie przed koncertem sprzedałam bilety...
dość hardcorowe posunięcie biorąc pod uwagę, że na koncercie gra głównie starsze utwory :)
Agnieszka
B.
Marketing/grafika
komputerowa
Paweł B.:
Agnieszka B.:
dość hardcorowe posunięcie biorąc pod uwagę, że na koncercie gra głównie starsze utwory :)
teoretycznie stare, ale praktycznie starym utworom dodaje cień brzmienia nowych płyt i jakoś tak po wysłuchaniu płyty odeszła mi ochota