Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Paweł B. Manager ds.
Wydawniczych Segment
Tytułów
Komputerowych i ...

Temat: Nowy album Night Of Hunters

ee tam bębny by się przydały, gdyby zagrała precious things, ale chyba będę się musiał obejść smakiem... może chociaż siren usłyszę...
11.10.2011, 20:26

Paweł B. historia sztuki

Obiecałem, że napiszę parę słów o albumie i z opóźnieniem, ale dotrzymuję słowa. Zapraszam na swojego bloga, gdzie opisałem krótka parę nowych albumów, w tym "Night of Hunters": http://bryka-brak.blogspot.com/2011/11/panie-spiewaja....
12.11.2011, 19:13

Bartłomiej K. Koordynator
Projektów UE - moje
hobby jest moją
pracą, a ...

Dla mnie kolejne wielkie rozczarowanie kolejną płytą tori. Cóż, nawet bogowie i boginie umierają.
23.11.2011, 20:13

Bartłomiej K.:
Dla mnie kolejne wielkie rozczarowanie kolejną płytą tori. Cóż, nawet bogowie i boginie umierają.

Minęło już sporo czasu więc coś mogę wywnioskować. To takie słuchanie na siłę, może nie aż takie rozczarowanie, ale zupełnie nie wciągnęła mnie, są momenty i tylko tyle. Natomiast: czy KOLEJNA rozczarowująca płyta? AATS mnie nie rozczarowała, wręcz przeciwnie. Ważne, że zdania są różne...
25.11.2011, 23:09

Agnieszka B. Marketing/grafika
komputerowa

Mnie niestety ta płyta rozczarowała na tyle, że dwa tygodnie przed koncertem sprzedałam bilety...
26.11.2011, 11:20

Paweł B. Manager ds.
Wydawniczych Segment
Tytułów
Komputerowych i ...

Agnieszka B.:
Mnie niestety ta płyta rozczarowała na tyle, że dwa tygodnie przed koncertem sprzedałam bilety...

dość hardcorowe posunięcie biorąc pod uwagę, że na koncercie gra głównie starsze utwory :)
27.11.2011, 21:59

Agnieszka B. Marketing/grafika
komputerowa

Paweł B.:
Agnieszka B.:

dość hardcorowe posunięcie biorąc pod uwagę, że na koncercie gra głównie starsze utwory :)

teoretycznie stare, ale praktycznie starym utworom dodaje cień brzmienia nowych płyt i jakoś tak po wysłuchaniu płyty odeszła mi ochota
6.12.2011, 21:36

Wyślij zaproszenie do