Piotr
G.
Web, Design,
Webdesign
Temat: Projekt Warszawiak vs. Hoop
Moim zdaniem nowa reklama hoop coli jest inspirowana teledyskiem "Projektu Warszawiak (ktory notabene i tak jest coverem Stanislawa Grzesiuka)Projekt Warszawiak:
Jedna z reklam Hoop Coli
Nie posadzam oczywiscie o plagiat, jedynie zauwazam podobienstwo.
Andrzej Kostuś in progress
chyba o to chodziło ;]edit:
O jaaaaa... dopiero wczoraj trafiłem na reklamę HOOP i ją obejrzałem w TV, bo tego linka nie odpaliłem.
Podobieństwo ZEROWE jak dla mnie.
Uwierzyłem na słowo, że reklama jest zrobiona tak samo i uznałem, że to zabieg celowy i HOOP się z tym nie kryje.
Już zawsze będę oglądał linki ;DAndrzej Kostuś edytował(a) ten post dnia 04.05.11 o godzinie 16:38
Damian
M.
Szukam nowego,
ciekawego zajęcia
Ale że co?Motyw zmieniającego się tła?Projekt Warszawiak z pewnością nie jest protoplasta tego motywu...
Patrycjusz
Brzeziński
Projektowanie
graficzne
wooww..... Widzialem przynajmniej kilkadziesiat clipow z postacia ustawiona centranie ze zmieniajacym sie tlem duuuzo przed Projektem Warszawiaka cwaniaka....Notabene Projekt Warszawiak jest coverem muzycznym, a nie filmowym.
Ciekawe co powiedzialby Stanisław Grzesiuk na projekt Warszawiak... Chyba trochę inaczej postrzegał Warszawę.
Marcin Gajos Brand Glow
Więcej z PW jest raczej tutaj, ale znacznie bardziej ubogo:
Piotr
L.
projektowanie user
experience,
interakcji,
architektura i...
Patrycjusz Brzeziński:
wooww..... Widzialem przynajmniej kilkadziesiat clipow z postacia ustawiona centranie ze zmieniajacym sie tlem duuuzo przed Projektem Warszawiaka cwaniaka....
Notabene Projekt Warszawiak jest coverem muzycznym, a nie filmowym.
Ciekawe co powiedzialby Stanisław Grzesiuk na projekt Warszawiak... Chyba trochę inaczej postrzegał Warszawę.
Ale perspektywa też i inna wtedy była...