Michał
Sławiński
Social Media, The
Digitals
Temat: Spotkania Social Mediowe
Hej wszystkim!Słuchajcie, tak sobie tutaj gadamy o tym co robimy, czasem rozwijają się ciekawe dyskusje. Wszyscy siedzimy w tej nadal dosyć małej social mediowej branży, może warto było by się spotkać na żywo i poznać? Nie mielibyście ochoty na jakieś spotkanie "przy piwie"?
Jeśli było by zainteresowanie można by się dogadać z jakimś lokalem i zrobić z tego spotkania cykliczne, może z omawianiem różnych tematów/prezentacjami casów czy tego typu rzeczami.
Dajcie znać czy są chętni.
Pzdr!
Marek
Janicki
specjalista ds.
marketingu w
wyszukiwarkach (SEM,
SEO, PP...
inicjatywa ze wszech miar słuszna; biorę udział w cyklicznych spotkaniach branży semowej, na których spotyka się mnóstwo osób (ponad 200 za każdym razem) no i dodatkowo najpierw są wykłady a później spotkania przy piwie; myślę, że spotkania branży socjal mediów są również skazane na powodzeniepozdrawiam
Jacek
Jankowski
social media &
social games
Michał, na mnie możesz liczyć :)
Kamil Mirowski CommuCommu.co
Bardzo dobry pomysł Michał!Na moją pomoc również możesz liczyć.
Może jakiś konkretny termin?
Tylko, błagam, po 8 maja - bo do tego dnia jestem na urlopie poza Wawą :)
Dawid
Pacha
Webskie.pl - mój
podcast
Piszę się!
Łukasz
Skorupski
szef projektów
internetowych,
grafik kreatywny -
Szkoła W...
Chętnie!
Dawid,Może SGH udostępniłoby nam jakąś salę w razie, gdyby w planie spotkania pojawiły się jakieś prezentacje?
Dawid
Pacha
Webskie.pl - mój
podcast
Proponuję za pierwszym razem spotkać się w bardziej niezobowiązujących okolicznościach, np. w knajpie. Jeśli faktycznie będzie potencjał na większą grupę (po pierwszym spotkaniu), to będziemy myśleć o sali.
słusznie
Michał
Sławiński
Social Media, The
Digitals
Słuchajcie, to może wymyślimy wspólnie jakiś termin powiedzmy za miesiąc, w połowie maja, ja mogę podjąć próbę zorganizowania lokalu i zaczniemy zbierać chętnych. Co Wy na to?Od razu proszę osoby, które były by zainteresowane o wpisanie tu siebie i znajomych z branży, którzy byli by chętni. Przydało by się oszacować ile nas może być.
Michał,Załóżmy po prostu spotkanie :) Będzie łatwiej nawet znajomym z branży wysłać linka do spotkania :) No i dzięki temu szybko powinno się oszacować liczebność grupy :)
Michał
Sławiński
Social Media, The
Digitals
Hmmm, tylko jakie medium do tego wydarzenia wybrać? :)Facebook czy może GL? ;) Ok, założę tu spotkanie, tylko z jaką datą? Musimy jakąś datę wybrać.Kilka propozycji:
11 maja (środa)
12 maja (czwartek)
18 maja (środa)
19 maja (czwartek)
Celowo proponuję w środku tygodnia, w piątek i weekend wiadomo, każdy ma jakieś tam plany. Dajcie znać który termin najlepszy i ile waszych znajomych by się pojawiło. Ja obstawiam, że na początek trzeba by liczyć koło 50 osób. Mniej, więcej?
Agata
Chmielewska
http://eksperymental
nie.blogspot.com
ja bym była za, ale jak w środku tygodnia to po 17 ;)a gdzie?
Michał Sławiński:
Hmmm, tylko jakie medium do tego wydarzenia wybrać? :)Facebook czy może GL? ;) Ok, założę tu spotkanie, tylko z jaką datą? Musimy jakąś datę wybrać.
Kilka propozycji:
11 maja (środa)
12 maja (czwartek)
18 maja (środa)
19 maja (czwartek)
Celowo proponuję w środku tygodnia, w piątek i weekend wiadomo, każdy ma jakieś tam plany. Dajcie znać który termin najlepszy i ile waszych znajomych by się pojawiło. Ja obstawiam, że na początek trzeba by liczyć koło 50 osób. Mniej, więcej?
Ja na chwilę obecną nie mam planów na żaden z tych terminów, więc się dostosuję do większości :)
Michał
Sławiński
Social Media, The
Digitals
Gdzieś w centrum Warszawy, oczywiście po 17, nawet myślę koło 19 najlepiej zacząć. Może jakieś sugestie? Wszystko zależy od tego, ile osób się zbierze. Może macie jakieś zaznajomione lokale, w których byście chcieli się spotkać?
Agnieszka Świątecka edupunk
zapisuję się :)
Dawid
Pacha
Webskie.pl - mój
podcast
Może "Obiekt znaleziony"?
Agata
Chmielewska
http://eksperymental
nie.blogspot.com
to ja jestem za i na tak :) lokalów nie znam, nowa jestem w Warszawie, pytanie czy chcemy tylko piwko/coś do picia, czy też coś zjeść?słyszałam że Pub Lolek na Rokitnickiej jest o.k.
Edwin
Z.
Kierownik Projektu,
pkt.pl Polskie
Książki
Telefoniczne S...
jak będę w stolicy to chętnie się pojawię... i posłucham :)
Michał
Sławiński
Social Media, The
Digitals
Ja myślę, że teraz w większości miejsc jest już jedzenie, więc nie powinno być problemu.Obiekt Znaleziony brzmi fajnie, tam się raczej zmieścimy. :)