Anna
Pawlak
kolekcjonerka
wrażeń
Temat: zdobywanie uprawnień do nauczania decoupageu
Witam serdecznie wszystkich miłośników decoupage'u. Jestem samoukiem, nauczyłam się tej techniki zdobienia przedmiotów czytając wszystko, co tylko możliwe w internecie, w książkach, gazetach etc. Od ponad dwóch lat zajmuję się amatorsko decoupagem w praktyce. Przetestowałam wiele klejów, mediów, farb, lakierów etc. Poza tym z zamiłowania zajmuję się malarstwem, co jest niezwykle pomocne przy domalowywaniu tła i elementów wzoru z serwetek czy papierów. Jako bardzo śmiała i otwarta na ludzi osoba mogłabym bez problemu poprowadzić warsztaty decoupage'owe, niestety jest jedno "ale" nie mam dokumentu poświadczającego kwalifikacje (potrzebny przy np. szkoleniach ze środków unijnych. Pytanie teraz do WAS, co zrobić w takiej sytuacji?Jaki kurs przejść, żeby dostać papier, na coś co już dobrze umiem? A tu kilka moich prac http://www.aniapawlak.blogspot.com/
Anna
Pawlak
kolekcjonerka
wrażeń
Temat: zdobywanie uprawnień do nauczania decoupageu
Basiu dziękuję za podpowiedź, szukałam jakichś kursów bliżej Bydgoszczy i Torunia i wyobraź sobie, że przez przypadek dostałam na służbowego maila (pracuję w stowarzyszeniu) ofertę uczestnictwa w takim szkoleniu 3-dniowym całkiem blisko mojego Chełmna, fajnie w agroturystyce na wsi :-) to chyba przeznaczenie hi hi
Anna
Pawlak
kolekcjonerka
wrażeń