- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- Następna »
Andrzej
Składanowski
Operator DTP, Enaf
Sp. z o.o.
Temat: Poszukuję Logo
Witam, nie bardzo wiedziałem, gdzie się o to zapytać. Poszukuję logo "Member of NeoBPO Group" w wektorach:
Jakby ktoś miał i mógł udostępnić to byłbym wdzięczny :)Andrzej Składanowski edytował(a) ten post dnia 06.04.11 o godzinie 15:10
Patryk
Scelina
Kompozycja muzyki,
Sound Design / VFX,
3D, Compositing
15 minut by ci zajęło dobranie i dopasowanie fontów by je sobie zwektoryzować, a prosisz, żeby ktoś przekopywał zasoby za wirtualny uścisk dłoni prezesa :)
Andrzej
Składanowski
Operator DTP, Enaf
Sp. z o.o.
Wiesz, po necie coś mogę sam poszukać oczywiście. Myślałem, że może ktoś ma "pod ręką" takie logo. Poza tym potrzebowałem tego na już, a byłem czym innym zajęty, ale się okazało, że nie ma pośpiechu...
Dominik
N.
Przeskakuję
budynki, miotam
piorunami i
przeżuwam gorącą
...
Logosy w wektorach bardzo ciężko znaleźć. Szczerze mówiąc zdarza się całkiem często, że logo trzeba sobie poprostu z ręki odtwarzać... taki life.
Andrzej
Składanowski
Operator DTP, Enaf
Sp. z o.o.
No chyba nie pozostanie mi nic innego niż narysowanie tego od początku. Owszem mam 4 strony, gdzie można znaleźć logosy w wektorach, ale tam tego nie było niestety.
Albert W. senior art director
Andrzej Składanowski:
Wiesz, po necie coś mogę sam poszukać oczywiście. Myślałem, że może ktoś ma "pod ręką" takie logo. Poza tym potrzebowałem tego na już, a byłem czym innym zajęty, ale się okazało, że nie ma pośpiechu...
Nie słyszałem, żeby ktoś ot tak sobie kolekcjonował logotypy...
Ja mam taki głupi zwyczaj, że jak potrzebuję logo, to zwracam się z prośbą do właściciela znaku :)
Andrzej
Składanowski
Operator DTP, Enaf
Sp. z o.o.
Albert W.:
No jak mamy stałego klienta to czasem się to przydaje ;)
Ja mam taki głupi zwyczaj, że jak potrzebuję logo, to zwracam się z prośbą do właściciela znaku :)
W tym wypadku odpada takie wyjście, bo nie posiadają tego... Czasem w takich sytuacjach szukam logo na Best Brands of the World, czy coś podobnego.
Krzysztof
Szymańczyk
produkcja reklama
grafika
wiele razy znalazłem logotyp poszukując w sieci pdf'a- czasami uzyte logo w krzywych i wrzucony pdf do illustratora działa;)
http://www.google.pl/search?as_q=member+of+neo+bpo+gro...
Albert W. senior art director
Andrzej Składanowski:
Albert W.:
No jak mamy stałego klienta to czasem się to przydaje ;)
W tym wypadku odpada takie wyjście, bo nie posiadają tego... Czasem w takich sytuacjach szukam logo na Best Brands of the World, czy coś podobnego.
Jak klient nie ma swojego własnego logo, znaczy się, że szkoda czasu na takiego ;)
Andrzej
Składanowski
Operator DTP, Enaf
Sp. z o.o.
Krzysztof Szymańczyk:
wiele razy znalazłem logotyp poszukując w sieci pdf'a
- czasami uzyte logo w krzywych i wrzucony pdf do illustratora działa;)
http://www.google.pl/search?as_q=member+of+neo+bpo+gro...
Tak, też mi się kiedyś udało znaleźć logo w wektorach w taki sposób :)
Albert W.:
Jak klient nie ma swojego własnego logo, znaczy się, że szkoda czasu na takiego ;)
No cóż, nie ode mnie to zależy.Andrzej Składanowski edytował(a) ten post dnia 06.04.11 o godzinie 16:41
Agata Piotrowska pani od grafiki
to jeszcze tutaj spróbuj:http://www.brandsoftheworld.com/
może jest...
żeby ściągnąć eps trzeba się zalogować
Aleksander
Adamkiewicz
Raising expectations
since 2007
Agata Piotrowska:
to jeszcze tutaj spróbuj:
http://www.brandsoftheworld.com/
może jest...
patrzylem, nie ma, nie ma tez na innych podobnych stronach
OT, poprostu wejdz na What the font i daj sobie wyszukac czcionke, wielkiej grafy tu nie ma.
Andrzej
Składanowski
Operator DTP, Enaf
Sp. z o.o.
Agata Piotrowska:Pisałem wcześniej, że szukałem tam i nie było ;)
to jeszcze tutaj spróbuj:
http://www.brandsoftheworld.com/
może jest...
Aleksander Adamkiewicz:No tak zrobię właśnie.Andrzej Składanowski edytował(a) ten post dnia 07.04.11 o godzinie 09:06
OT, poprostu wejdz na What the font i daj sobie wyszukac czcionke, wielkiej grafy tu nie ma.
Cezary
Ziemiński
creative director -
agencjanano.pl
skąd się biorą tacy ludzie?? Nie wierzę, że są z tego samego źródła co ci którzy zamiast angażować 100 nieznajomych wolą sobie wektoryzować kilka literak. A już na pewno nie są przyniesieni przez tego samego bociana, który przynosił tych co wiedzą, że to eras jest.
Karol J. Po prostu Ja
Cezary Ziemiński:
skąd się biorą tacy ludzie?? Nie wierzę, że są z tego samego źródła co ci którzy zamiast angażować 100 nieznajomych wolą sobie wektoryzować kilka literak. A już na pewno nie są przyniesieni przez tego samego bociana, który przynosił tych co wiedzą, że to eras jest.
Proponuję najpierw popracować nad językiem polskim. Trudny ale da się opanować ;). Potem można krytykować, albo po prostu nie zaglądać do wątków " Poszukuję Logo"!
Piotr
L.
projektowanie user
experience,
interakcji,
architektura i...
Karol J.:
Cezary Ziemiński:
Proponuję najpierw popracować nad językiem polskim. Trudny ale da się opanować ;). Potem można krytykować, albo po prostu nie zaglądać do wątków " Poszukuję Logo"!
Idea FORUM DYSKUSYJNEGO jest taka, że każdy może się wypowiadać - czy Ci się to podoba, czy nie... A osobiste wycieczki zostaw sobie na forum onetu...
Andrzej Kostuś in progress
zanim zaczniesz uczyć Karolu polskiego, popraw najpierw błędy we własnym profilu ;]"marketing, design ( i web-design), fotografia, kuchnia- bardziej ambitna niż kotlet schabowy,"
:]Andrzej Kostuś edytował(a) ten post dnia 21.04.11 o godzinie 11:37
Marcin Pawlas kocham poniedziałek
jeśli firma istnieje, możesz w razie czego wysłać mail z prośba o takie logo, zawsze szansa jest że ktoś się zlituję a i jeszcze będzie miał pod ręką, np na dyskietce z ZUS :)Temat: Poszukuję Logo
najlepsze jest to że "operator dtp" zamiast w 15 minut zrobić takie logo,siedzi i bije pianę szukając gotowca.jak na "miszcza" to kiepska reklama umiejętności
z resztą to nie pierwsze dziwne pytanie tego gościa
Karolina
Przesmycka
Potrafię coś tam,
coś tam
Arkadiusz Boruc:
najlepsze jest to że "operator dtp" zamiast w 15 minut zrobić takie logo,siedzi i bije pianę szukając gotowca.
jak na "miszcza" to kiepska reklama umiejętności
z resztą to nie pierwsze dziwne pytanie tego gościa
A od kiedy to operatorzy dtp zajmują się robieniem logo?