Andrzej
K.
Nie wiem, nie znam
się, nie orientuję
się, zarobiony
jest...
Temat: Rusza ranking polskich stron o Feng Shui
Marta K.:
Panie Andrzeju,
zlitujmy się nad sobą wzajemnie. Jaki to stalking? To raczej z tym tematem nie ma nic wspólnego. Uczestniczy Pan na różnych forach - nie tylko stworzonych przez siebie i zawsze odpowiada na posty Wlade i na ogól zawsze agresywnie. Takie rzeczy nic nie wnoszą do danego tematu, tylko zniechęcają osobę pytającą. A jest to o tyle przykre, że posiada Pan naprawdę bardzo dużą wiedzę i szkoda się o tą wiedzę kłócić, a zwłaszcza ją marnotrawić. To może z Pana strony jest stalking? Nikt tu za Panem nie lata, nie szpieguje.
To raczej ja już mogłabym prędzej o to być posądzona - bo lecę wszędzie, gdzie zjawi się Małgosia bądź Władek. A, że ich lubię to tak za nimi będę latać....Marta K. edytował(a) ten post dnia 19.03.11 o godzinie 18:50
Pani Marto, podziwiam Panią, rzucanie błotem przecież nic nie kosztuje ...
Proszę o przedstawienie dowodów w tej sprawie, pośmiejmy się oboje ...
Może zostanę dyżurnym wielbłądem ...
Małgorzata
G.
Mistrz Feng Shui i
astrologii Ba Zi (4
Filary
Przeznaczenia)
Andrzej K.:
Proponuję zainwestować w pozycjonowanie stron ...
Nasze strony trzymają się całkiem dobrze :o)
To nie o to chodzi i była to niepotrzebna złośliwość z Twojej strony.
Włodzimierz
Buliński
Konsultant Feng Shui
- Practitioner FSRC
Canada
Włodzimierz Buliński:
Andrzej K.:
Panie Włodzimierzu
Widzę ,że najlepszą formą obrony jest atak, co też Pan czyni. Odpowiem więc panu zgodnie z prawdą, że na wszystkich forach na których do tej chwili piszemy byłem przed Panem.
Jest pan tego pewien ? a "wieszjak" i forum pani Devraj ?
Zresztą to że gdzieś jest pan wcześniej zarejestrowany, nie zmienia faktu że tropi pan każdą moja aktywność na forach.
"Zaniedbania" objawiają się otrzymywaniem takich postów od administracji TOPLISTY, zgodnie z jej regulaminem, który oczywiście Pan zna. Niech Pan podlewa własne kwiatki.
Witaj!
Otrzymałeś tego maila ponieważ dodałeś kiedyś swoją stronę do toplisty
http://fengshui.toplista.pl/
Wygląda na to, że dotychczasowy admin toplisty nie ma już czasu żeby się nią zajmować.
Jeśli chcesz, możesz zostać nowym adminem!
Wejdź na stronę:
http://toplista.pl/zapis.php?login=fengshui&ndomena=1
aby poznać szczegóły.
Jeśli chcesz usunąć stronę z toplisty i nie dostawać więcej emaili, wejdź na tą stronę:
http://fengshui.toplista.pl/edytuj.php
Pozdrawiamy,
Zespół serwisu TopLista.pl
Treść tego listu trafiła w 2008 roku do wszystkich zarejestrowanych na topliście. Niestety ze względu na ustawienia filtrów antyspamowych mogła u wielu trafić do kosza.
A może ta wiadomość rzeczywiście została zablokowana jako spam u Grażynki i nawet nie miała okazji tego przeczytać?!
Z czystej przyzwoitości trzeba było ją o tym poinformować skoro wyrażasz dla niej taki podziw za stworzenie tej listy - nie uważasz ?
Informowałeś ją ? Raczej nie, bo dziś z nią rozmawiałem i ona nic o tym nie wie, że lista zmieniła właściciela.
brawo!
Panie Andrzeju, czy pan nie widział tego posta czy po prostu nie chce go zauważyć ?
Gra pan pokrzywdzonego, że niby robimy jakieś insynuacje a to moje pytanie ma udowodnić jakich pan używa metod i kto na prawdę jest pokrzywdzony.
Jeśli ma pan choć odrobinę honoru to odpowie pan na to pytanie.
Marta K. nicnierobie
Andrzej K.:
Marta K.:
Panie Andrzeju,
zlitujmy się nad sobą wzajemnie. Jaki to stalking? To raczej z tym tematem nie ma nic wspólnego. Uczestniczy Pan na różnych forach - nie tylko stworzonych przez siebie i zawsze odpowiada na posty Wlade i na ogól zawsze agresywnie. Takie rzeczy nic nie wnoszą do danego tematu, tylko zniechęcają osobę pytającą. A jest to o tyle przykre, że posiada Pan naprawdę bardzo dużą wiedzę i szkoda się o tą wiedzę kłócić, a zwłaszcza ją marnotrawić. To może z Pana strony jest stalking? Nikt tu za Panem nie lata, nie szpieguje.
To raczej ja już mogłabym prędzej o to być posądzona - bo lecę wszędzie, gdzie zjawi się Małgosia bądź Władek. A, że ich lubię to tak za nimi będę latać....Marta K. edytował(a) ten post dnia 19.03.11 o godzinie 18:50
Pani Marto, podziwiam Panią, rzucanie błotem przecież nic nie kosztuje ...
Proszę o przedstawienie dowodów w tej sprawie, pośmiejmy się oboje ...
Może zostanę dyżurnym wielbłądem ...
Ależ ja nie mam zamiaru rzucać w Pana błotem i tego nie zrobiłam. Tak jak pisałam, szkoda Pana wartościowej wiedzy na takie sprzeczki. Nie będę głośno mówić, że w mojej bardzo skromnej ocenie, ma Pan dużo większą wiedzę niż.... wie Pan kto (i na pewno nie myślałam tu o Małgosi czy Włodku). Czy nie można się tym wspólnie dzielić? Ja się od Was uczę, ja i setki innych osób. Więc czy nie można robić tego wspólnie. O to mi chodzi i tego nie mogę zrozumieć?
Zróbcie na tej topliście 2 administratorów z 2 nielubiących się "ugrupowań" i patrzcie sobie wzajemnie na ręce. Ej, to już moje takie popierdólki.....
Andrzej
K.
Nie wiem, nie znam
się, nie orientuję
się, zarobiony
jest...
Panie Włodzimierzu czy po tych wszystkich wypowiedziach nie widzi Pan, że nie mam zamiaru zniżać się do tego poziomu dyskusji który został zaproponowany?
Włodzimierz
Buliński
Konsultant Feng Shui
- Practitioner FSRC
Canada
Andrzej K.:
Panie Włodzimierzu czy po tych wszystkich wypowiedziach nie widzi Pan, że nie mam zamiaru zniżać się do tego poziomu dyskusji który został zaproponowany?
Widzę, że unika pan odpowiedzi na niewygodne pytania, już się do tego przyzwyczaiłem.
Wracając do mojego pytania: nie wysłał pan żadnego maila do Grażyny.
zostawię to bez komentarza
Marta K. nicnierobie
Andrzej K.:Teraz to chyba ja zostałam obrażona. Pozostawię to bez komentarza.
Grażyna C. mgr turystyki,
Witajcie, ogrom pracy powoduje, ze dotychczas nie odezwałam się w tym temacie. Toplistę założyłam już bardzo dawno temu i…. ktoś ją przejął, lub jest jakiś błąd, gdyż nie mogę się na nią zalogować. Odzyskiwanie hasła nie skutkuje przesłaniem mi maila, który pomoże je odzyskać. Nie dostaję takiego maila.
Włodzimierz
Buliński
Konsultant Feng Shui
- Practitioner FSRC
Canada
Grażyna C.:
Witajcie, ogrom pracy powoduje, ze dotychczas nie odezwałam się w tym temacie. Toplistę założyłam już bardzo dawno temu i…. ktoś ją przejął, lub jest jakiś błąd, gdyż nie mogę się na nią zalogować. Odzyskiwanie hasła nie skutkuje przesłaniem mi maila, który pomoże je odzyskać. Nie dostaję takiego maila.
Grażynko, wiem, że nie znasz się na tych wszystkich technicznych kruczkach, dlatego straciłaś kontrolę nad swoją toplistą. Na szczęście wszystko się wyjaśniło i okazuje się, że zaopiekował się nią Pan Andrzej, który podkreślał tutaj Twoje zaangażowanie w tworzenie i prowadzenie toplisty.
Myślę, że teraz nic nie stoi na przeszkodzie aby "zgubę" oddać we właściwe ręce, pomysłodawczyni i założycielce toplisty, czyli Tobie :-)
Włodzimierz
Buliński
Konsultant Feng Shui
- Practitioner FSRC
Canada