Piotr L. • Weź Mnie •
Temat: Genialne wykorzystanie wywiadu z programu do reklamy...
I to jest kuna viral :PCo do samego wykorzystania to u nas też tego nie brakuje... od "jestem hardkorem" przez "ale urwał" po "k*rwa moje pole!" :)
ps. podsumowanie na końcu bibera najlepsze :PPiotr L. edytował(a) ten post dnia 07.03.11 o godzinie 23:07
Piotr L.:Piotrze juz nie mowie o fanach którzy mówią o tym, ale dzienniki zaczynają...
I to jest kuna viral :P
Co do samego wykorzystania to u nas też tego nie brakuje... od "jestem hardkorem" przez "ale urwał" po "k*rwa moje pole!" :)
ps. podsumowanie na końcu bibera najlepsze :P
Do tego reklama leciala podczas SuperBowl.Paweł L. edytował(a) ten post dnia 07.03.11 o godzinie 23:12
Piotr L. • Weź Mnie •
Paweł L.:
Do tego reklama leciala podczas SuperBowl.Paweł L. edytował(a) ten post dnia 07.03.11 o godzinie 23:12
Tego to nie widziałem, a myślałem że przejrzałem wszystkie :P
Monika
Koryzma
Spec od sklejania
słów
Piotr L.:
Co do samego wykorzystania to u nas też tego nie brakuje... od "jestem hardkorem" przez "ale urwał" po "k*rwa moje pole!" :)
ps. podsumowanie na końcu bibera najlepsze :PPiotr L. edytował(a) ten post dnia 07.03.11 o godzinie 23:07
Oj ja bym nie porównywała tych zjawisk. Wywiad z Ozzym został zręcznie i inteligentnie wykorzystany przez twórców reklamy. Przy okazji pokazał, że ma dystans do siebie. Te polskie filmy już z wyjścia są głupie.
Piotr L. • Weź Mnie •
Swoją drogą... dopiero zajarzyłem że ten trzeci brodaty na końcu to biber w peruce -.-Temat: Genialne wykorzystanie wywiadu z programu do reklamy...
A ja chyba nie jestem targetem... zostaję przy starym Ozzim. ;) Wywiad z chęcią podeslę znajomym, reklamę raczej nie.:PTemat: Genialne wykorzystanie wywiadu z programu do reklamy...
Anna P.:Co i tak spowoduje ze spojrza na reklame, która po obejrzeniu wywiadu jest posrod pięciu filmów proponowanych:)
A ja chyba nie jestem targetem... zostaję przy starym Ozzim. ;) Wywiad z chęcią podeslę znajomym, reklamę raczej nie.:P
Monika Koryzma:
Piotr L.:
ps. podsumowanie na końcu bibera najlepsze :P
Oj ja bym nie porównywała tych zjawisk. Wywiad z Ozzym został zręcznie i inteligentnie wykorzystany przez twórców reklamy. Przy okazji pokazał, że ma dystans do siebie. Te polskie filmy już z wyjścia są głupie.
Ozzy ma duzy dystans. Ale według mnie klasa jest w wykorzystaniu wywiadu z korzyścią dla firmy i obu Panów.
A jednak w Polskich reklamach brakuje czegoś.... etap z kabaretami, jest już nudny.
Ogladam reklame z Ozzym mam usmiech na twarzy, tak samo reklama z VW i dzieckiem przebranym za Dartha Vadera.Paweł L. edytował(a) ten post dnia 08.03.11 o godzinie 07:47
Monika
Koryzma
Spec od sklejania
słów
No właśnie, na rodzimym podwórku bardzo często brakuje pomysłu na to w jaki sposób wykorzystać obecność gwiazd, nawiązania do popkultury czy internetowych memów. Nie wystarczy wtrynić na siłę kogoś lub czegoś do spotu, trzeba to umiejętnie opakować. W większości wypadków niestety najpierw się tworzy scenariusz, a potem szuka gwiazdy albo hasła, które uczyni reklamę atrakcyjniejszą.Temat: Genialne wykorzystanie wywiadu z programu do reklamy...
Monika Koryzma:
No właśnie, na rodzimym podwórku bardzo często brakuje pomysłu na to w jaki sposób wykorzystać obecność gwiazd, nawiązania do popkultury czy internetowych memów. Nie wystarczy wtrynić na siłę kogoś lub czegoś do spotu, trzeba to umiejętnie opakować. W większości wypadków niestety najpierw się tworzy scenariusz, a potem szuka gwiazdy albo hasła, które uczyni reklamę atrakcyjniejszą.
Najbardziej potrzeba pomysłu, który jest najtrudniejszy. Reszta to pryszcz.
Reklama:
Szklarz Wrocław