Łukasz Nowak snoopDeville
Temat: Bilety na Euro 2012
Dzisiaj, tj. od 1 marca 2011, od godz. 16.00 do konca m-ca mozna aplikowac o bilety na Euro 2012.Spokojnie, nie trzeba sie spieszyc:
Bilety nie będą przydzielane na podstawie tego, kto pierwszy złoży aplikację!
Dodam, ze mozliwosc starania sie o jakiekolwiek bilety maja osoby, ktore w lutym 2011 stworzyly odpowiednie konto na portalu biletowym "UEFA EURO 2012™" na witrynie UEFA.com.
Wiecej informacji nt. biletow na Euro:
tutaj.
Portal biletowy:
tutaj.
Ciekaw jestem, czy Wroclawianie aplikuja tylko o bilety na mecze, ktore beda rozgrywane we Wroclawiu :>.
czyli jeśli sie do wczoraj nie zalogowałam to już "po ptokach"?
Łukasz Nowak snoopDeville
Reki nie dam sobie uciac, ale chyba tak ;/.Temat: Bilety na Euro 2012
chyba jednak bedzie można. O ile serwer ruszy :)))
Jacek
Kasprzyk
Humor i
cierpliwość to dwa
wielbłądy, na
których przemier...
Konto można zakładać cały czas, z tym nie ma problemów.
Adam Masluch doradca podatkowy
mozesz założyc nawet 31 marca
Sylwia C. www.modome.pl
mnie wczoraj udało się wypełnić formularz zamówieniowy także nie jest tak źle, aczkolwiek trzeba czekać :|
Adam Masluch doradca podatkowy
możemy poczekać wspólnie, Sylwio.
Krzysztof
L.
Manager bez granic
otwarty na nowe
możliwości...
ja juz zamowilem bilety na narodowa we Wrocku :)Temat: Bilety na Euro 2012
wszyscy już zamówili? :)jeśli ktoś to zostawił na dziś, to szczerze współczuję - moze być strasznie :)
Paweł
Balcerzak
Facility Management,
Ekspansja sieci
handlowej
Wczoraj wieczorem nie było najmniejszych problemów.
Adrian Banaś Kierownik, Multikino
A ja zrezygnowałem - jakoś burdy kiboli zniechęcają mnie do wyjścia tam zwłaszcza z dzieckiem....:/
Hubert G. Specjalista
to pozostaje tylko czekać na "szczęśliwy numerek" ;]Temat: Bilety na Euro 2012
czy ktoś już dostał maila od UEFA?
Robert
Karpiński
Multi Store Manager
- Alshaya Poland
Drogi Kibicu,Numer Klienta: xxxxxxxxx
Z przykrością zawiadamiamy, że w drodze loterii Twój wniosek o bilety na UEFA EURO 2012™ nie został wylosowany.
Być może w późniejszym terminie w sprzedaży będą jeszcze dostępne inne bilety lub w lipcu 2011 roku będzie je można nabyć za pośrednictwem platformy odsprzedaży biletów.
Jeśli nadal jesteś zainteresowany(a) dystrybucją biletów, odwiedzaj regularnie portal biletowy UEFA EURO 2012™ na witrynie http://UEFA.com.
UWAGA!
Twój wniosek nie został wylosowany w loterii, a więc nie musisz dokonywać żadnych opłat.
Jeśli otrzymasz możliwość zakupienia biletów w późniejszym terminie, pamiętaj, że wysyłamy wszelkie wskazówki dotyczące dokonywania przelewów bankowych wyłącznie za pośrednictwem poczty. Więcej informacji możesz uzyskać na witrynie http://UEFA.com.
Pozdrawiamy,
Twój Zespół ds. Biletów na UEFA EURO 2012™
******************************************************************************************
Odpowiedzi na wszystkie swoje pytania dotyczące biletów znajdziesz na http://UEFA.com.
Ale nie tracę nadziei :)
Marek T. blog interjak.pl
Mogło być gorzej - ba, nawet wciąż jeszcze może być. Wyobraźcie sobie taki list:Drogi Kibicu,
Numer Klienta: xxxxxxxxx
Z przykrością zawiadamiamy, że wskutek nieoddania w terminie stadionu oraz niezbędnej infrastruktury we Wrocławiu, mecze planowane wstępnie do rozegrania w tym mieście zostają przeniesione na Allianz Arena w Monachium.
Szanując Twoje prawo do udział w tym niezwykłym wydarzeniu, jakim jest EURO 2012 potwierdzamy Twoje prawo do obejrzenia meczu, a wraz z nim obciążamy Twoją kartę kredytową kwotą 946,87 euro. W ramach dodatkowej opłaty otrzymasz przejazd autobusem na peryferie Monachium oraz prawo do noclegu na wskazanym polu namiotowym dla Polaków.
Pozdrawiamy,
Twój Zespół ds. Biletów na UEFA EURO 2012™
******************************************************************************************
Odpowiedzi na wszystkie swoje pytania dotyczące biletów znajdziesz na http://UEFA.com.
;-)))
Ada Z. ENtrepreneur
A mi się poszczęściło. 8 czerwca 2012 o 20:45. :)Temat: Bilety na Euro 2012
ja niby 12.06, ale wiem to, ponieważ udało mi się sprawdzić, zanim portal się wywalił.teraz czekam i czekam na maila, już się wszystkim pochwaliłam :) i nic! :)
Ada Z. ENtrepreneur
Oczywiście wszystko to przy założeniu, że skończą stadion. :)
Jerzy
R.
senior dealer,
treasury...
dziewczyny, a czy zapisywałyście się na 4 bilety ?......bo jeśli tak, to ja zgłaszam swój akces na ewentualny bilet, który macie na zbyciu i jeśli któraś z Was chciałaby przytulić biednego misia ;), to będe niezmiernie zadowolony :)