Włodzimierz
Buliński
Konsultant Feng Shui
- Practitioner FSRC
Canada
Temat: Rusza nowe forum I Ching Księga Przemian
Zapraszam pasjonatów chińskiej metafizyki na forum poświęcone wyroczni I Ching czyli Księdze Przemian.Jest to technika dywinacyjna, która potrafi dać odpowiedzi na przeróżne pytania. Za pomocą wyroczni można pytać o powodzenie jakiegoś przedsięwzięcia, powodzenie inwestycji, powodzenie w pracy na egzaminach itd. Korzystają z tej techniki również biznesmeni oraz managerowie.
Jest to potężne narzędzie oparte na analizie heksagramów.
http://www.goldenline.pl/forum/i-ching-ksiega-przemian/
pozdrawiam
inż. Włodzimierz Buliński
konsultant Feng Shui i Ba Zi
Practitioner FSRC Canada
http://fengshuiwlade.com
Agnieszka
M.
...Marzenia są
otuliną
rzeczywistości ....
Zaciekawiła mnie ta tematyka. Zwłaszcza, że jestem na życiowym zakręcie, w każdym aspekcie życia. Na podstawie czego bada się Księgę Przemian?
Włodzimierz
Buliński
Konsultant Feng Shui
- Practitioner FSRC
Canada
Witaj Agnieszko,Księga Przemian może dać odpowiedź na rożne pytania. Są dwie podstawowe techniki o których napiszę niedługo artykuł.
Co do zakrętów życiowych to proponuję spróbować Czterech Filarów Przeznaczenia :-)
Agnieszka
M.
...Marzenia są
otuliną
rzeczywistości ....
Witaj ,Dziękuję za info.
Czyli wystarczy podać datę urodzenia, aby móc określić życie i problemy? Czy możesz to dla mnie zrobić?
Włodzimierz
Buliński
Konsultant Feng Shui
- Practitioner FSRC
Canada
Tak, analizę robi się na podstawie daty urodzenia. Warto też znać godzinę i nie zapomnieć o miejscowości ;-) Moja praca polega między innymi na wykonywaniu takich wykresów. W sprawie analizy pisz do mnie na priv.Jeśli chodzi o jakąś konkretną radę to możesz podać dane tu na forum ale nie wszytskie sprawy nadają się do publicznego omawiania ;-)
Jeśli byś chciała spytać tu o wykres to proszę, załóż nowy temat.
pozdrawiam
Włodek
Szczepan Benedykt
Pestka
Jestem tam, gdzie
jestem najbardziej
potrzebny.