Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Włodzimierz Buliński Konsultant Feng Shui
- Practitioner FSRC
Canada

Temat: Rusza nowe forum I Ching Księga Przemian

Zapraszam pasjonatów chińskiej metafizyki na forum poświęcone wyroczni I Ching czyli Księdze Przemian.
Jest to technika dywinacyjna, która potrafi dać odpowiedzi na przeróżne pytania. Za pomocą wyroczni można pytać o powodzenie jakiegoś przedsięwzięcia, powodzenie inwestycji, powodzenie w pracy na egzaminach itd. Korzystają z tej techniki również biznesmeni oraz managerowie.
Jest to potężne narzędzie oparte na analizie heksagramów.

http://www.goldenline.pl/forum/i-ching-ksiega-przemian/

pozdrawiam
inż. Włodzimierz Buliński
konsultant Feng Shui i Ba Zi
Practitioner FSRC Canada
http://fengshuiwlade.com
23.02.2011, 09:52

Agnieszka M. ...Marzenia są
otuliną
rzeczywistości ....

Zaciekawiła mnie ta tematyka. Zwłaszcza, że jestem na życiowym zakręcie, w każdym aspekcie życia. Na podstawie czego bada się Księgę Przemian?
24.02.2011, 10:47

- Practitioner FSRC
Canada

Witaj Agnieszko,
Księga Przemian może dać odpowiedź na rożne pytania. Są dwie podstawowe techniki o których napiszę niedługo artykuł.
Co do zakrętów życiowych to proponuję spróbować Czterech Filarów Przeznaczenia :-)
24.02.2011, 11:29

Agnieszka M. ...Marzenia są
otuliną
rzeczywistości ....

Witaj ,
Dziękuję za info.
Czyli wystarczy podać datę urodzenia, aby móc określić życie i problemy? Czy możesz to dla mnie zrobić?
24.02.2011, 11:36

- Practitioner FSRC
Canada

Tak, analizę robi się na podstawie daty urodzenia. Warto też znać godzinę i nie zapomnieć o miejscowości ;-) Moja praca polega między innymi na wykonywaniu takich wykresów. W sprawie analizy pisz do mnie na priv.
Jeśli chodzi o jakąś konkretną radę to możesz podać dane tu na forum ale nie wszytskie sprawy nadają się do publicznego omawiania ;-)
Jeśli byś chciała spytać tu o wykres to proszę, załóż nowy temat.

pozdrawiam
Włodek
24.02.2011, 13:53

Szczepan Benedykt Pestka Jestem tam, gdzie
jestem najbardziej
potrzebny.

21 lat temu zapytałem I Ching jak potoczy się moje życie po powrocie z emigracji. Dostałem odpowiedź: Niebo nad Ziemią. Jest wspaniale, od miesiąca jestem tam, gdzie byłem wtedy... Zostaję na stałe.Szczepan Benedykt Pestka edytował(a) ten post dnia 25.02.11 o godzinie 22:40
25.02.2011, 22:40

Wyślij zaproszenie do