Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Marta K. nicnierobie

Temat: 4 FP a ewentualny "talet" i inne takie tam....

Witam,
Zastanawia mnie taka oto rzecz. Mam koncepcję na napisanie książki. Czy poprzez spojrzenie w 4FP można wywnioskować, czy dana osoba ma jakiekolwiek szanse z tą pisaniną, czy raczej nie powinna się za to zabierać.

Moje dane:
- ur. 07.06.1971 r.
- godz. 16:45
- Warszawa
- kobieta
Będę wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki.

Pozdrawiam,
Marta
23.02.2011, 09:51

Monika W. Agent Celny, Agencja
Celna

Musisz poczekać na odpowiedź Włodka, ale ja myślę, że akurat weszłaś w taki okres, że masz duże szanse aby być pisarką, biorąc pod uwagę, że przychodzi Ci to bardzo łatwo. A jak się robi to co się lubi to przynosi to bardzo duże pieniądze.

Włodku co Ty na to? ;)
23.02.2011, 10:22

Marta K. nicnierobie

Dzięki Moniko,
po takich słowach nabieram wiatru w żagle. Może w końcu znajdę swoją drogę. Oczywiście poczekam na opinię Włodka.
Koncepcja jest, konspekt jest - tylko napisać i oczywiście hi,hi sprzedać! Bo o to głównie chodzi.

Pozdrawiam,
Marta
23.02.2011, 10:33

Włodzimierz Buliński Konsultant Feng Shui
- Practitioner FSRC
Canada

Już jestem, musiałem wykonać trochę technicznych zabiegów.

Jeśli chodzi o to pisarstwo to mogłabyś się w tym realizować. Jest to forma pokazania swojego wnętrza i kreowanie wizerunku. Dobrze by było właśnie zrobić z tego użytek czyli zarobić na tym pieniądze.
Myślę, że to dobry pomysł, tym bardziej, że tyle co weszłaś w swój kolejny okres szczęścia z żywiołem silnej Ziemi i to pisarstwo czyli Drzewo, mogłoby uszlachetnić tą Ziemię czyli dać Ci możliwości decyzyjne w życiu.
Musisz jednak bardzo starannie planować wszelkie przedsięwzięcia bo ewentualne "potknięcia" teraz mogą nieco pokomplikować Ci plany.
23.02.2011, 10:54

Marta K. nicnierobie

Włodku,
baaaaaardzo Ci dziękuję. Biorę się do roboty! Od dość dawna nie miałam "werwy" do niczego, a ostatnio zaczyna mi się chcieć.
Boję się tylko Twojego ostatniego zdania - cokolwiek to znaczy, brzmi strasznie groźnie. Masz możliwość udzielenia jakiejś wskazówki w tej sprawie. Co to za ew. potknięcia mogłyby być?

Pozdrawiam,
Marta
23.02.2011, 11:24

Włodzimierz Buliński Konsultant Feng Shui
- Practitioner FSRC
Canada

Marto, twój wykres nie należy do słabych, więc zanadto nie przejmuj się ta Ziemią. To właśnie ona wraz z okresem szczęścia w który weszłaś, wzbudziła w Tobie wiele świeżej energii. Na pewno teraz jesteś w trakcie robienia osobistego remanentu a ta Ziemia da Ci więcej samodyscypliny, której zapewne do tej pory Ci brakowało ;-)
powodzenia i do roboty!

pozdrawiam
Włodek
23.02.2011, 11:30

Marta K. nicnierobie

Bardzo, bardzo dziękuję. Jest mi dużo lepiej.

Marta
23.02.2011, 11:45

Wyślij zaproszenie do