- « Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Konrad
Dynarowicz
Nauczyciel Taijiquan
(Tai Chi Chuan) oraz
Qigong (Chi Kung)
Temat: Falun Dafa
Hmm... jeśli ktoś mi mówi, że nie mogę nawet zaczerpnąć nic od innych a tylko praktykować jego naukę bo inaczej zboczę z właściwej ścieżki... ba utrzymywanie kontaktów polegających na prawdziwej dyskusji też jest niepolecane...(str.203 "Dżuan Falun" autorstwa p.Li, wydane w 2007), tego typu podejście jest dla mnie nie do zaakceptowania. Zupełnie. Dlatego nie uczestniczę w "dyskusji". Nie da zupełnie nic.
Marcin
Hakemer
Fernandez
Badania
Skuteczności
Reklamy
Tak, sprzedaży.Marcin Hakemer Fernandez edytował(a) ten post dnia 12.05.11 o godzinie 23:40
Bartosz
S.
ceo @ alchemy labs,
instruktor @ i liq
chuan
Hm... skoro książka przekroczyła próg sprzedaży w Empiku, to znaczy, że wyznawcy przeprowadzili szturm na nią... co nie bardzo zgadza się z koncepcją, że cokolwiek jest tam za darmo... Przewrotność tej sekty polega na tym, że jacyś łatwowierni instruktorzy trudzą się i dają wykorzystywać za darmo po to, by szefuńcio przenikacz-ścian, wybitnie oświecony urzeczywistniacz Wielkiej Drogi mógł zarobić kolejne miliony $$$ na sprzedaży... no ładnie.Życzę dalszego uśmiechniętego zadowolenia z bycia nabitym w butelkę oraz wielce kształcących rozmów o "zdolnościach" z ludźmi, których one nie interesują, ale dla których są zarazem normalne. Bartosz S. edytował(a) ten post dnia 13.05.11 o godzinie 00:30
Marcin
Hakemer
Fernandez
Badania
Skuteczności
Reklamy