Przemysław
Szewczyk
Właściciel,
eComp24
www.ecomp24.pl
Temat: zmiana wzorca wyglądu faktury
Witam serdecznie,Szczerze to nie wiem jak to opisać ale mam nadzieję że mnie zrozumiecie ;)
Jestem w posiadaniu programu SONETA ENOVA.
Problem polega na tym że nie podoba mi się wygląd wzorca faktury, który jest zapisany i można go edytować w folderze ASPX.
Moje pytanie jest czy posiadacie jakieś inne wzorce wyglądu faktury ?? Nie zbyt się znam na ASPX abym sam zrobić coś od zera.
Proszę o pomoc. Zależy mi naprawde na tym :)
Dziękuję i pozadrawiam,
Przemek
Krystian
Dziuba
INFORMATYK,
MIKROLOGIC
Proszę napisać jak miałaby wyglądać taka Faktura, lub czego brakuję.Logo firmy można dodać w opcjach programu i standardowe wydruki enova będą zawierać logo.
Najłatwiej wydruki modyfikować pod Visual Studio ( wersja Express jest darmowa)Krystian Dziuba edytował(a) ten post dnia 11.02.11 o godzinie 11:02
Michał Modrzejewski Kupiec
Krystian Dziuba:
Logo firmy można dodać w opcjach programu i standardowe wydruki enova będą zawierać logo.
To o Visual Studio to przyda się i nam.
Ale z tym logo coś jest nie tak - dodałem logo, opis pod danymi firmy - i drukuje mi to tylko na dokumentach magazynowych :) Na fakturach już nie...
Nie wspominając, że mimo wpisania danych takich jak nr tel, faxu, adres www i @ nic z tego się nie drukuje :)
Help? :)
Krystian
Dziuba
INFORMATYK,
MIKROLOGIC
Ma Pan rację w fabrycznym wydruku FV brakuję logo, postaram się zmodyfikować ten wydruk aby zawierał logo i inne dane kontaktowe.Dam znać w tym temacie gdzie można pobrać plik wzorca
Adam Nowicki Ferma Drobiu
Krystian Dziuba:
Proszę napisać jak miałaby wyglądać taka Faktura, lub czego brakuję.
Logo firmy można dodać w opcjach programu i standardowe wydruki enova będą zawierać logo.
Najłatwiej wydruki modyfikować pod Visual Studio ( wersja Express jest darmowa)
Witam, probowalem cos zmodyfikowac ale okazalo sie za trudne, chodzi mi o zmiane wydruku w kwestii numeru, czy moge liczyc na pomoc?