- 1
- 2
- Następna »
Marcin
Chojnacki
Właściciel/Grafik,
Design Media
Temat: szukam Adobe After Effects
Witamposzukuje wersji trialowej/lub nie, Adobe After Effects o numerze nizszym niz sc5 gdyz ta podobno chodzi tylko z 64 bitowym systemem windows, a ja mam windows xp. Szukalem po stronkach adobe ale tam wystepuje tylko ta najnowsza wersja. Poszukuje programu aby troszke pocwiczyc, bo nigdy na nim nie pracowalem, osoby mogace mi pomoc poprosze o kontakt.
pozdr
Piotr Szymański rethink ;)
Marcin Chojnacki:
Witam
poszukuje wersji trialowej/lub nie, Adobe After Effects o numerze nizszym niz sc5 gdyz ta podobno chodzi tylko z 64 bitowym systemem windows, a ja mam windows xp. Szukalem po stronkach adobe ale tam wystepuje tylko ta najnowsza wersja. Poszukuje programu aby troszke pocwiczyc, bo nigdy na nim nie pracowalem, osoby mogace mi pomoc poprosze o kontakt.
pozdr
Obawiam się, że będzie problem (chyba, że ktoś ma gdzieś na serwerze/dysku poprzednie triale). Niestety g*wni*na polityka tej firmy prowadzi do tego, że łatwiej znaleźć pirata niż triala wcześniejszych wersji. Może ściągnij z torrentów tylko nie używaj fixa :)
Marcin
Chojnacki
Właściciel/Grafik,
Design Media
Piotr Szymański:
Marcin Chojnacki:
Witam
poszukuje wersji trialowej/lub nie, Adobe After Effects o numerze nizszym niz sc5 gdyz ta podobno chodzi tylko z 64 bitowym systemem windows, a ja mam windows xp. Szukalem po stronkach adobe ale tam wystepuje tylko ta najnowsza wersja. Poszukuje programu aby troszke pocwiczyc, bo nigdy na nim nie pracowalem, osoby mogace mi pomoc poprosze o kontakt.
pozdr
Obawiam się, że będzie problem (chyba, że ktoś ma gdzieś na serwerze/dysku poprzednie triale). Niestety g*wni*na polityka tej firmy prowadzi do tego, że łatwiej znaleźć pirata niż triala wcześniejszych wersji. Może ściągnij z torrentów tylko nie używaj fixa :)
probowalem i z chomikuj.pl tez ale albo ja popelniam jakis blad albo pliki sa uszkodzone:(
Marcin Chojnacki:
Piotr Szymański:
Marcin Chojnacki:
Witam
pozdr
probowalem i z chomikuj.pl tez ale albo ja popelniam jakis blad albo pliki sa uszkodzone:(
Jestem w szoku - chyba znalazłem ;)
http://www.fiberdownload.com/Download/18412/Adobe-Afte...
Kliknij na dole w "download now" 736MB.
Marcin
Chojnacki
Właściciel/Grafik,
Design Media
jesli wszystko bedzie dzialac jak nalezy masz u mnie piwko;)
Marcin
Chojnacki
Właściciel/Grafik,
Design Media
niestety jes przekierowanie na stronke adobe a tam juz jest niestety cs5:(Piotr Szymański:
Marcin Chojnacki:
Piotr Szymański:
Marcin Chojnacki:
Witam
pozdr
Jestem w szoku - chyba znalazłem ;)
http://www.fiberdownload.com/Download/18412/Adobe-Afte...
Kliknij na dole w "download now" 736MB.
Marcin Chojnacki:Jeszcze wczoraj link prowadził do CS4, bo mogłem go zapisać na dysku... :|
niestety jes przekierowanie na stronke adobe a tam juz jest niestety cs5:(
Marcin
Chojnacki
Właściciel/Grafik,
Design Media
a dzis juz nie:(
Marcin
Chojnacki
Właściciel/Grafik,
Design Media
moze byc tez zcracowany ale ma dzialac - zaplaceTemat: szukam Adobe After Effects
odważny jesteśtak publicznie jako "właściel/grafik "fimry, szukasz cracków?
Marcin
Chojnacki
Właściciel/Grafik,
Design Media
szukam juz kazdej mozliwej ewentualnosciTemat: szukam Adobe After Effects
widzę, ale czytają to dziesiątki ludzi. hgw jakich ludzi.polaki to wredny naród i zawistny
Aleksandra
Kasińska
VNG - Verbundnetz
Gas
.Aleksandra Kasińska edytował(a) ten post dnia 30.01.11 o godzinie 11:40Temat: szukam Adobe After Effects
Aleksandra Kasińska:
Marcin Chojnacki:http://thepiratebay.org/search/adobe%20after%20effects...
szukam juz kazdej mozliwej ewentualnosci
hehehehhehehe
dobre:)
tylko nie zapomnij wypełnić tego formularza
https://www.adobe.com/cfusion/mmform/index.cfm?name=ant...Przemysław S. edytował(a) ten post dnia 30.01.11 o godzinie 11:47
Marcin
Chojnacki
Właściciel/Grafik,
Design Media
Aleksandra Kasińska:hahaha "przeszukaj pirata """ hahah dobre:)
ale mi chodzi o triala a nie pirata
Marcin
Chojnacki
Właściciel/Grafik,
Design Media
temat zamknietystara dobra znajoma zalatwi mi triala:)
nie ma jak to stare znajome:)
nie ma to jak stara dobra znajoma zatoka pirata która załatwia problemy grafików:)
Marcin
Chojnacki
Właściciel/Grafik,
Design Media
Przemysław S.:
nie ma to jak stara dobra znajoma zatoka pirata która załatwia problemy grafików:)
nie nie to nie tak
Piractwu mowimy NIE
Aleksandra
Kasińska
VNG - Verbundnetz
Gas
Marcin Chojnacki::)
Aleksandra Kasińska:hahaha "przeszukaj pirata """ hahah dobre:)
ale mi chodzi o triala a nie pirata
Andrzej
Wodejszo
własciciel, AWO
Andrzej Wodejszo