- 1
- 2
- 3
- 4
- Następna »
Katarzyna K. Starszy Specjalista
Temat: URLOP 2011
Mamy w planie z Anią i Basią jechać w sierpniu na urlop (około 06-21.08) wstępne plany to Turcja (jeszcze nie wiemy czy tydzień czy dwa). Oczywiście, jak są chętni na taki wylot to zapraszamy do dyskusji :)
Anna
L.
Unilever, Logistics
Development
Świetny pomysł;-)Katarzyna Krzeszowska:
Mamy w planie z Anią i Basią jechać w sierpniu na urlop (około 06-21.08) wstępne plany to Turcja (jeszcze nie wiemy czy tydzień czy dwa). Oczywiście, jak są chętni na taki wylot to zapraszamy do dyskusji :)
Jolanta
I.
New challenge is
coming soon.
Ja się wybieram na początku czerwca (6-11.06.)do Gdyni na festiwal polskich filmów fabularnych, gdyby ktoś reflektował na wyjazd czy transport w tym kierunku to się polecam:).
Tadeusz
D.
www.tadeuszdanisz.pl
,
www.klimatyzdrowia.p
l
Ja z kilkoma moimi wrogami obieram kierunek Egipt:), ktoś jest chętny jeszcze?:)
Jolanta
I.
New challenge is
coming soon.
Tadeusz D.:
Ja z kilkoma moimi wrogami obieram kierunek Egipt:), ktoś jest chętny jeszcze?:)
No z tym Egiptem to jeszcze może być różnie:P
Ostatni czarter z Polakmi wrócił wczoraj do WAW:).
Pomijam jedno biuro podróży które chyba nadal wysyła tam turystów.
Chcecie pobyt czy z objazdem?
Jolanta
I.
New challenge is
coming soon.
Gdyby ktoś nie miał pomysłu na urlop to polecam: [czytać od dołu]http://loter.pl/tanimi-liniami-dookola-swiata
Jolanta
I.
New challenge is
coming soon.
Może kogoś zainteresują targi turystyczne:"Międzynarodowe Targi Turystyczne "GLOB", które rozpoczynają się w Katowicach w piątek, to oferta ponad 200 wystawców z kilkunastu krajów świata. Przyjdźcie koniecznie, bo organizatorzy przygotowali także wiele atrakcji dla zwiedzających."
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,9318722,Zap...
Gosia
Regulska
BETI TRAVEL
betitravel.com.pl,
właściciel
a jakby ktoś potrzebował rady/pomocy/super oferty- to zapraszam :)Gosia
BETI TRAVEL
32 259 73 24
32 250 30 32
gg 1053653
betitravel@betitravel.com.pl
Jolanta
I.
New challenge is
coming soon.
Andrzej K.:
Dzień dobry
Czy już zaplanowaliście wakacje ;)
Niektórzy są już PO :P
Główny urlop miałam na przełomie stycznia i lutego, jeszcze 2tyg. we wrześniu, z tego tydzień at home jako dog-sitter a drugi tydzień jeszcze nie wiem ale gdzieś wyjechać/wylecieć chcę:).
Grzegorz
P.
urzędnik Służby
Cywilnej, radca
prawny
Główny urlop też już mam za sobą. Ale chyba parę dni jeszcze mi zostało i gdzieś bym jeszcze pojechał, może latem jakaś wycieczka, najchętniej do Rosji...
Jolanta
I.
New challenge is
coming soon.
Grzegorz P.:
mi zostało i gdzieś bym jeszcze pojechał, może latem jakaś wycieczka, najchętniej do Rosji...
Wizę masz?
Karina W. Dz.Handlowy
Ja myślę o Krymie na jesień,czas pokaże ,zobaczy się na ile to będzie realne ....
Grzegorz
P.
urzędnik Służby
Cywilnej, radca
prawny
Jolanta I.:
Grzegorz P.:mi zostało i gdzieś bym jeszcze pojechał, może latem jakaś wycieczka, najchętniej do Rosji...
Wizę masz?
Właśnie dlatego piszę "wycieczka", chcę kupić wycieczkę, to problemu wizy nie będzie.
Jolanta
I.
New challenge is
coming soon.
Grzegorz P.:
Właśnie dlatego piszę "wycieczka", chcę kupić wycieczkę, to problemu wizy nie będzie.
No tak całkiem różowo to nie jest, bo w umowie z biurem będzie zapis, że oni nie ponoszą odpowiedzialności jeśli turyście nie zostana wydana wiza.
Grzegorz
P.
urzędnik Służby
Cywilnej, radca
prawny
Jolanta I.:
Grzegorz P.:Właśnie dlatego piszę "wycieczka", chcę kupić wycieczkę, to problemu wizy nie będzie.
No tak całkiem różowo to nie jest, bo w umowie z biurem będzie zapis, że oni nie ponoszą odpowiedzialności jeśli turyście nie zostana wydana wiza.
Nie dadzą mi to trudno. Pojadę gdzie indziej.
Jolanta
I.
New challenge is
coming soon.
No i jak, już po urlopach czy jeszcze przed?
Damian
P.
Trust me - I'm
an engineer.
Jolanta I.:
Zastanawiam się, jak wykorzystać jeszcze 10 dni urlopu... Do piątku było 12, w połączeniu z wolnym za weekendi jakąś nockę, mam 5 dni wolnego w październiku. Myślę nad Adrszpachem albo wypadem nad morze.
Jolanta
I.
New challenge is
coming soon.
Damian P.:
Zastanawiam się, jak wykorzystać jeszcze 10 dni urlopu... Do piątku było 12, w połączeniu z wolnym za weekendi jakąś nockę, mam 5 dni wolnego w październiku. Myślę nad Adrszpachem albo wypadem nad morze.
To masz taki rozrzut dosyć:).
Damian
P.
Trust me - I'm
an engineer.
Jak mnie ekipa od kabli w robocie wnerwi, to se wezmę i wykorzystam te 10 dni urlopu :P I tyle mnie widzieli :P
Katarzyna K. Starszy Specjalista
Jolanta I.:No ja przed :) liczę i liczę te dni do urlopu.... ale jakoś się ciągnie :/
- 1
- 2
- 3
- 4
- Następna »