Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Anna Staniszewska Właściciel,
ANTRADE

Temat: Jakie gadżety?

co do pojemności to nie widziałem 16GB jako podarunek to raz, nawet 8GB to rzadkość, ale nie to jest problem. Problemem i zmorą jest prędkość, która jest pomijanym parametrem przez agencje bo myślą, że jak dadzą klientowi 4 czy 8GB to będzie się cieszył.. i owszem.. to momentu kiedy bedzie chciał cos z niego zgrać ;-)

Bluzy owszem, mogę być kiepskiej jakości, ale nie u mnie hehe ;-)

16GB też są tylko firmy mają określone budżety i zapotrzebowanie zatem to one dokonują wyboru, czy pamięć ma być 1 czy 16 GB:)

to dobra informacja - na pomorzu można kupić porządne bluzy!;)ANNA STANISZEWSKA (BARTLIŃSKA) edytował(a) ten post dnia 18.10.11 o godzinie 15:11
18.10.2011, 15:09

Karol Z. Odzież firmowa,
promocyjna, robocza.
Projekty
graficzne.....

Temat: Jakie gadżety?

ANNA STANISZEWSKA (BARTLIŃSKA):
co do pojemności to nie widziałem 16GB jako podarunek to raz, nawet 8GB to rzadkość, ale nie to jest problem. Problemem i zmorą jest prędkość, która jest pomijanym parametrem przez agencje bo myślą, że jak dadzą klientowi 4 czy 8GB to będzie się cieszył.. i owszem.. to momentu kiedy bedzie chciał cos z niego zgrać ;-)

Bluzy owszem, mogę być kiepskiej jakości, ale nie u mnie hehe ;-)

16GB też są tylko firmy mają określone budżety i zapotrzebowanie zatem to one dokonują wyboru, czy pamięć ma być 1 czy 16 GB:)

są... ale wolne... mają masakrycznie wolny odczyt co czyni taki pen bezużytecznym niestety tym bardziej przy takiej pojemności... z czytać całą zawartość trwa w nieskończoność ;-)
i owszem, firmy dokonują wyboru dlatego z punktu widzenia obdarowanego ... ech ;-)

to dobra informacja - na pomorzu można kupić porządne bluzy!;)

nie tylko bluzy.. ;-)
18.10.2011, 15:15

Wyślij zaproszenie do