Reklama: GRATIS wycena pozycjonowania strony , KLIKNIJ !

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Paweł Tkaczyk Branding, marketing,
reklama i social
media. The Jedi way.

Temat: Dam staż (praktyki), szukam stażu (praktyk)

Jeśli szukasz ludzi na staż lub praktyki w branży związanej z reklamą i marketingiem, wrzuć ogłoszenie w tym wątku.
Jeśli szukasz pracy lub stażu w tej branży – przejrzyj aktualne ogłoszenia i dodaj własne.

Mam nadzieję, że dzięki temu człowiek znajdzie pracę, a praca człowieka ;)
2.01.2011, 11:37

Tadeusz Zawilski Przyszły manager

Chętnie podejmę staż w branży związanej z reklamą i marketingiem. Mam jakieś doświadczenie, spore zainteresowania i ogromne chęci do nauki. Więcej info w moim profilu i na priv.

Pozdrawiam!
2.01.2011, 20:50

Podejmę staż w Warszawie bądź Krakowie. Szczegóły dotyczące mojej osoby: http://www.goldenline.pl/maciej-chrzanowski.

Serdecznie pozdrawiam
2.01.2011, 21:26

konto usunięte

Jestem na 5 roku filologii ukraińskiej. Robie tłumaczenia z j. ukraińskiego na polski i odwrotnie.
szukam stażu.
Lublin.
7.01.2011, 23:57

Julianna Maria Ita O. PR, Marketing
sportowy, Dress
Code, Taniec

Chętnie podejmę staż w Warszawie :)
8.01.2011, 02:18

Marek Lose Prezes Zarządu,
Internet Designers

Prowadzimy rekrutację na praktyki w dziale doradztwa i strategii e-marketingowej we Wrocławiu:
http://www.facebook.com/note.php?note_id=1015009331397...
Zapraszam do aplikowania.
Pozdrawiam
8.01.2011, 18:59

Piotr Jakóbik Specjalista ds.
marketingu i
promocji, Sport
Evolution

Witam,

agencja marketingu sportowego Sport Evolution poszukuje praktykanta. Istnieje możliwość przedłużenia współpracy po ukończeniu praktyki.

Szczegóły: http://www.sportevolution.pl/node/264

Zainteresowane osoby zachęcam do wysyłania aplikacji.

Pozdrawiam,
Piotr Jakóbik
11.01.2011, 13:01

Paweł Tkaczyk Branding, marketing,
reklama i social
media. The Jedi way.

MIDEA – http://www.midea.pl – szuka stażysty we Wrocławiu. Chcesz pracować w branży reklamowej? To najlepsze miejsce, żeby zacząć :)
Wymagamy umiejętności obsługiwania komputera i chęci do nauki nowych rzeczy. Oferujemy zdobycie unikalnej wiedzy przy ciekawych projektach i świetną atmosferę.
13.01.2011, 14:50

Firma w której pracuję (eMotion - agencja BTL) poszukuje osoby, która docelowo podejmie pracę jako New Business Manager.
Proponujemy podjęcie stażu z obowiązkami sekretarki, podczas którego zatrudniona osoba będzie przygotowywana do pracy w charakterze New Business Managera.
Zapraszam do wizyty na stronie internetowej eMotion.pl, gdzie znaleźć można formularz rekrutacyjny.
21.01.2011, 16:47

Piotr Ratajczak ............

Obrazek

poszukuję stażu/pracy w agencji reklamowej/ dziale marketingu. Jestem po studiach z zarządzania/logistyki i dodatkowo planuję podyplomowe studia z marketingu!
A tu coś dla zainteresowanych... ciekawa prezentacja :)
http://prezi.com/w6_ciyemvlhd/i-ty-mozesz-zostac/
29.01.2011, 12:42

Bartosz Jarosławski Jutro też jest
dzień...

Chętnie podejmę staż w Warszawie. Więcej info na PW.
31.01.2011, 01:02

Agnieszka M. Studentka SKEMA
Business School
poszukująca pracy w
marke...

Witam,
Poszukuję stażu w marktingu,pr,rekalmie oraz e-marketingu od 16.05.2011 na okres 3 miesięcy w Warszawie lub w Trójmieście.
Studentka 1 roku studiów magisterskich w Monachium w Niemczech. Międzynarodowe doświadczenie w różnych branżach ( motoryzacja, e-commerce, reklama outdoor, budownictwo)- pracowałam w Austrii, Niemczech, Hiszpanii oraz w Polsce.
7.02.2011, 09:55

Piotr Zawadzki piotr.zawadzki@profe
sjadruk.pl tel. 609
515 073

Łódź - grafika komputerowego poszukuję - umiejętność obsługi corel draw, photoshop, fotografia, osoba niepaląca, umowa o dzieło.
CV proszę przesyłać - biuro@fabryka-wyobrazni.pl
10.02.2011, 12:10

Magdalena Kurcz Carpe Deadline

Szukam możliwości podjęcia stażu w branży reklamowej, PR, marketing interaktywny na terenach Rzeszów, Dębica, być może Kraków. Studiuję zaocznie na 3 roku Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej ze specjalizacją Reklama i PR, zamierzam podjąć studia magisterskie z marketingu interaktywnego.
14.02.2011, 08:54

Agata S. Studentka

Witam. Również szukam pracy w formie płatnego stażu bądź na stanowisku asystenckim w Warszawie. Więcej o mnie w profilu, pozdrawiam.
16.02.2011, 11:39

Hanna P. W czym mogę Ci
pomóc?

Spełnij moje marzenie i spraw, by praca w Twojej firmie stała się kolejnym krokiem do zostania w przyszłości najlepszym pod Słońcem marketing managerem :)

Spełnienie marzenia w zamian - do negocjacji :)
17.02.2011, 22:16

Magdalena Stanek Trener/ Psycholog -
Sprzedaż i
komunikacja
interpersonalna

Krzysztof K.:
Asystentka ds. Marketingu

Wymagania:
• Mile widziani studenci studiów zaocznych 3-5 rok.
• Mile widziane doświadczenie w dziale marketingu lub wsparcia sprzedaży
• Optymizm i umiejętnosci komunikacji interpersonalnej
• Samodzielność i dobra organizacja pracy
• Znajomość pakietu Office w szczególności programu Excel

Zakres Obowiązków
• Obsługa zamówień marketingowych
• Współpraca z działem sprzedaży w zakresie przygotowania materiałów promocyjnych
• Wsparcie działu marketingu w realizacji bieżących projektów marketingowych
• Wsparcie przy organizacji imprez firmowych oraz targów
• Współpraca z działem publikacji przy przygotowaniu wydawnictw własnych

zgłoszenia proszę przesyłać na kkurdzialek@metrohouse.pl w temacie ASM 02.2011 wraz ze swoim imieniem i nazwiskie

Witam,

W jakim mieście znajduję się firma?

Pozdrawiam

MS
24.02.2011, 08:14

Przemysław R. Socjolog, Badacz
rynku, TNS Polska

Osoby, które poszukują stażu związanego z badaniami rynku chciałbym poinformować o konkursie zbadaj.to - http://zbadaj.to (dzisiaj ruszyła tegoroczna edycja tego konkursu)

Konkurs jest skierowany do studentów, którzy w przyszłości chcieliby pracować w badaniach rynku. Do wygrania są m.in. staże w czołowych agencjach badań rynku. Termin zgłoszeń: koniec marca. Więcej informacji: zbadaj.to

I na koniec wielka prośba: gdyby ktoś z Was zdecydował się na udział w konkursie to bardzo byście mi pomogli gdybyście w formularzu zgłoszeniowym w polu ambasador wpisali moje imię i nazwisko oraz maila: przemyslaw.rosa@usun.to.gmail.com (oczywiście bez tej części usun.to). Z góry bardzo dziękuję!
1.03.2011, 14:06

Marta Stańczyk socjo-filo-HRowiec

Witam,
ja z kolei zachęcam studentów/absolwentów do aplikowania na program Praktyka z Lwem ING Banku Śląskiego.
Przykładowe projekty z Warszawy:
- Rankingi produktów depozytowych oferowanych przez rynek bankowy
-Optymalizacja wybranych procesów bankowości elektronicznej (oraz badanie satysfakcji klientów)
-Analiza otoczenia konkurencyjnego i najlepszych praktyk w zakresie komunikacji marketingowej

i z Katowic:
- Rozwój Programu lojalnościowego bankujesz-kupujesz. Analiza rynku bankowego pod kątem najmłodszej grupy klientów.
- Rozwój Programu lojalnościowego bankujesz-kupujesz. Analiza rynku bankowego pod kątem najmłodszej grupy klientów.

Szczegóły znajdziecie tutaj: http://www.ingbank.pl/o-banku/kariera/studenci-absolwe...

Pozdrawiam!
Marta
29.03.2011, 15:27

konto usunięte

Witam. Poszukuję firmy z okolic Bytomia,Katowic w której mógłbym odbyć miesięczną praktykę (maj 2011). Jestem utalentowanym w kierunku grafiki komputerowej uczniem 3 klasy Technikum w ZS nr 1 w Piekarach Śląskich o profilu informatyczno-graficznym. Więcej informacji w moim profilu. Nie wykluczam bliższej współpracy w przyszłości.
Pozdrawiam
30.03.2011, 19:09

Reklama: Szklarz Wrocław

Wyślij zaproszenie do