- 1
- 2
- 3
- 4
- Następna »
Paweł
Tkaczyk
Branding, marketing,
reklama i social
media. The Jedi way.
Temat: Dam staż (praktyki), szukam stażu (praktyk)
Jeśli szukasz ludzi na staż lub praktyki w branży związanej z reklamą i marketingiem, wrzuć ogłoszenie w tym wątku.Jeśli szukasz pracy lub stażu w tej branży – przejrzyj aktualne ogłoszenia i dodaj własne.
Mam nadzieję, że dzięki temu człowiek znajdzie pracę, a praca człowieka ;)
Tadeusz Zawilski Przyszły manager
Chętnie podejmę staż w branży związanej z reklamą i marketingiem. Mam jakieś doświadczenie, spore zainteresowania i ogromne chęci do nauki. Więcej info w moim profilu i na priv.Pozdrawiam!
Maciej C. Online
Podejmę staż w Warszawie bądź Krakowie. Szczegóły dotyczące mojej osoby: http://www.goldenline.pl/maciej-chrzanowski.Serdecznie pozdrawiam
Jestem na 5 roku filologii ukraińskiej. Robie tłumaczenia z j. ukraińskiego na polski i odwrotnie.szukam stażu.
Lublin.
Julianna Maria Ita
O.
PR, Marketing
sportowy, Dress
Code, Taniec
Chętnie podejmę staż w Warszawie :)
Marek
Lose
Prezes Zarządu,
Internet Designers
Prowadzimy rekrutację na praktyki w dziale doradztwa i strategii e-marketingowej we Wrocławiu:http://www.facebook.com/note.php?note_id=1015009331397...
Zapraszam do aplikowania.
Pozdrawiam
Piotr
Jakóbik
Specjalista ds.
marketingu i
promocji, Sport
Evolution
Witam,agencja marketingu sportowego Sport Evolution poszukuje praktykanta. Istnieje możliwość przedłużenia współpracy po ukończeniu praktyki.
Szczegóły: http://www.sportevolution.pl/node/264
Zainteresowane osoby zachęcam do wysyłania aplikacji.
Pozdrawiam,
Piotr Jakóbik
Paweł
Tkaczyk
Branding, marketing,
reklama i social
media. The Jedi way.
MIDEA – http://www.midea.pl – szuka stażysty we Wrocławiu. Chcesz pracować w branży reklamowej? To najlepsze miejsce, żeby zacząć :)Wymagamy umiejętności obsługiwania komputera i chęci do nauki nowych rzeczy. Oferujemy zdobycie unikalnej wiedzy przy ciekawych projektach i świetną atmosferę.
Bartosz K. eMotion
Firma w której pracuję (eMotion - agencja BTL) poszukuje osoby, która docelowo podejmie pracę jako New Business Manager.Proponujemy podjęcie stażu z obowiązkami sekretarki, podczas którego zatrudniona osoba będzie przygotowywana do pracy w charakterze New Business Managera.
Zapraszam do wizyty na stronie internetowej eMotion.pl, gdzie znaleźć można formularz rekrutacyjny.
Piotr Ratajczak ............

poszukuję stażu/pracy w agencji reklamowej/ dziale marketingu. Jestem po studiach z zarządzania/logistyki i dodatkowo planuję podyplomowe studia z marketingu!
A tu coś dla zainteresowanych... ciekawa prezentacja :)
http://prezi.com/w6_ciyemvlhd/i-ty-mozesz-zostac/
Agnieszka
M.
Studentka SKEMA
Business School
poszukująca pracy w
marke...
Witam,Poszukuję stażu w marktingu,pr,rekalmie oraz e-marketingu od 16.05.2011 na okres 3 miesięcy w Warszawie lub w Trójmieście.
Studentka 1 roku studiów magisterskich w Monachium w Niemczech. Międzynarodowe doświadczenie w różnych branżach ( motoryzacja, e-commerce, reklama outdoor, budownictwo)- pracowałam w Austrii, Niemczech, Hiszpanii oraz w Polsce.
Piotr
Zawadzki
piotr.zawadzki@profe
sjadruk.pl tel. 609
515 073
Łódź - grafika komputerowego poszukuję - umiejętność obsługi corel draw, photoshop, fotografia, osoba niepaląca, umowa o dzieło.CV proszę przesyłać - biuro@fabryka-wyobrazni.pl
Magdalena Kurcz Carpe Deadline
Szukam możliwości podjęcia stażu w branży reklamowej, PR, marketing interaktywny na terenach Rzeszów, Dębica, być może Kraków. Studiuję zaocznie na 3 roku Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej ze specjalizacją Reklama i PR, zamierzam podjąć studia magisterskie z marketingu interaktywnego.
Agata S. Studentka
Witam. Również szukam pracy w formie płatnego stażu bądź na stanowisku asystenckim w Warszawie. Więcej o mnie w profilu, pozdrawiam.
Hanna
P.
W czym mogę Ci
pomóc?
Spełnij moje marzenie i spraw, by praca w Twojej firmie stała się kolejnym krokiem do zostania w przyszłości najlepszym pod Słońcem marketing managerem :)Spełnienie marzenia w zamian - do negocjacji :)
Magdalena
Stanek
Trener/ Psycholog -
Sprzedaż i
komunikacja
interpersonalna
Krzysztof K.:
Asystentka ds. Marketingu
Wymagania:
• Mile widziani studenci studiów zaocznych 3-5 rok.
• Mile widziane doświadczenie w dziale marketingu lub wsparcia sprzedaży
• Optymizm i umiejętnosci komunikacji interpersonalnej
• Samodzielność i dobra organizacja pracy
• Znajomość pakietu Office w szczególności programu Excel
Zakres Obowiązków
• Obsługa zamówień marketingowych
• Współpraca z działem sprzedaży w zakresie przygotowania materiałów promocyjnych
• Wsparcie działu marketingu w realizacji bieżących projektów marketingowych
• Wsparcie przy organizacji imprez firmowych oraz targów
• Współpraca z działem publikacji przy przygotowaniu wydawnictw własnych
zgłoszenia proszę przesyłać na kkurdzialek@metrohouse.pl w temacie ASM 02.2011 wraz ze swoim imieniem i nazwiskie
Witam,
W jakim mieście znajduję się firma?
Pozdrawiam
MS
Przemysław
R.
Socjolog, Badacz
rynku, TNS Polska
Osoby, które poszukują stażu związanego z badaniami rynku chciałbym poinformować o konkursie zbadaj.to - http://zbadaj.to (dzisiaj ruszyła tegoroczna edycja tego konkursu)Konkurs jest skierowany do studentów, którzy w przyszłości chcieliby pracować w badaniach rynku. Do wygrania są m.in. staże w czołowych agencjach badań rynku. Termin zgłoszeń: koniec marca. Więcej informacji: zbadaj.to
I na koniec wielka prośba: gdyby ktoś z Was zdecydował się na udział w konkursie to bardzo byście mi pomogli gdybyście w formularzu zgłoszeniowym w polu ambasador wpisali moje imię i nazwisko oraz maila: przemyslaw.rosa@usun.to.gmail.com (oczywiście bez tej części usun.to). Z góry bardzo dziękuję!
Marta Stańczyk socjo-filo-HRowiec
Witam,ja z kolei zachęcam studentów/absolwentów do aplikowania na program Praktyka z Lwem ING Banku Śląskiego.
Przykładowe projekty z Warszawy:
- Rankingi produktów depozytowych oferowanych przez rynek bankowy
-Optymalizacja wybranych procesów bankowości elektronicznej (oraz badanie satysfakcji klientów)
-Analiza otoczenia konkurencyjnego i najlepszych praktyk w zakresie komunikacji marketingowej
i z Katowic:
- Rozwój Programu lojalnościowego bankujesz-kupujesz. Analiza rynku bankowego pod kątem najmłodszej grupy klientów.
- Rozwój Programu lojalnościowego bankujesz-kupujesz. Analiza rynku bankowego pod kątem najmłodszej grupy klientów.
Szczegóły znajdziecie tutaj: http://www.ingbank.pl/o-banku/kariera/studenci-absolwe...
Pozdrawiam!
Marta
Witam. Poszukuję firmy z okolic Bytomia,Katowic w której mógłbym odbyć miesięczną praktykę (maj 2011). Jestem utalentowanym w kierunku grafiki komputerowej uczniem 3 klasy Technikum w ZS nr 1 w Piekarach Śląskich o profilu informatyczno-graficznym. Więcej informacji w moim profilu. Nie wykluczam bliższej współpracy w przyszłości.Pozdrawiam
- 1
- 2
- 3
- 4
- Następna »