- 1
- 2
- 3
- Następna »
Sławomir
P.
grafik komputerowy,
fotograf,
administrator stron
Temat: Sylwester i Nowy Rok 2010/2011
Zbliża się nam Nowy Rok i coraz głośniej słychać o wielu imprezach, które będą uświetniały jego nadejście. Jedną z nich najbardziej znaną jest koncert na Placu Konstytucji...Jeśli któś miałby chwilkę wolnego czasu i chciał spotkać Nowy Rok w szerszym fotograficznym gronie to zapraszam do zgłaszania się..
Agnieszka
S.
Jeśli potrafisz o
czymś marzyć, to
potrafisz także
tego d...
Miałabym, ale przeziębienie jakieś się przyplątało ...Mogę tylko życzyć dobrej zabawy ;)))
Jerry
Rudziński
Dyrektor IT (Cały
Świat)
Dopiero dzis dostalem maila o nowym watku...Na Sylwestra troche pozno, ale moze jakis plener wkrotce?
Dorota
K.
TSL + IT -
konsultant
Jerry Rudziński:To może propozycja Przemka:
Na Sylwestra troche pozno, ale moze jakis plener wkrotce?
Przemek H.:
6 STYCZNIA ŚWIĘTO TRZECH KRÓLI – OBJAWIENIA PAŃSKIEGO
ORSZAK TRZECH KRÓLI PO RAZ TRZECI PRZEJDZIE ULICAMI WARSZAWY
http://warszawski.orszak.org/
Myśle, że może być foto-interesujący - podobno mają być wielbłądy :)
Formowanie orszaku rozpocznie się przed godz. 12:00 na Pl. Zamkowym. O 12:00 zostanie odmówiony Anioł Pański a następnie orszak Trzech Króli wyruszy w kierunku Pl. Piłsudskiego do umieszczonej tam stajenki. Cały przemarsz ma trwać ok. godziny. Po drodze będą odgrywane sceny walki aniołów z diabłami, itp.
Proponuję więc umówić się o 11:30 pod Kolumną Zygmunta, w czwartek 6 stycznia oczywiście. :-)
Przemek H. .oOoOo.
Dorota K.:
Proponuję więc umówić się o 11:30 pod Kolumną Zygmunta, w czwartek 6 stycznia oczywiście. :-)
dobra propo, tylko myślę, że lepiej jakoś 11:45 bo nawet o 12tej tam jeszcze niewiele będzie się działo - orszak wyruszy dopiero po przemówieniach i modlitwach
Anna M. adiunkt WUM
Przemek H.:
Marudzisz! Dorota wie co mówi! :)Anna M. edytował(a) ten post dnia 04.01.11 o godzinie 21:03
dobra propo, tylko myślę, że lepiej jakoś 11:45 bo nawet o 12tej tam jeszcze niewiele będzie się działo - orszak wyruszy dopiero po przemówieniach i modlitwach
Przemek H. .oOoOo.
Anna M.:
Przemek H.:Marudzisz!
Chyba Ty :)
Dorota
K.
TSL + IT -
konsultant
W biuletynie napisałam, że kwadrans akademicki spóźnienia jest dozwolony.I przepraszam, że znowu nie tak wpisałam znaczniki url i zamiast ładnego linka wysłał się brzydki.
Listy nie zaczynam własną osobą, bo nie wiem czy zdążę na umówioną godzinę. Najwyżej będę Was łapała w tłumie.
Lista:
1. [kto pierwszy odważny?]
Paweł Wygoda Szukam pracy
1. Paweł (jak mi się tym razem nie uda, to nie wiem co :)
Przemek H. .oOoOo.
1. Paweł (jak mi się tym razem nie uda, to nie wiem co :)2. Przemek H.
Magdalena Kozioł konsultant, trener
Żałuję, że nie będę mogła przyjść :/
Maciej Majkut bibliotekarz
3. Maciek M. (powiedzmy na 70% )Maciej Majkut edytował(a) ten post dnia 05.01.11 o godzinie 13:43
Sławomir
P.
grafik komputerowy,
fotograf,
administrator stron
Maciej Majkut:1. Paweł (jak mi się tym razem nie uda, to nie wiem co :)
2. Przemek H.
3. Maciek M.
4. Sławek P. - tym razem spróbuję nie zgubić się
Sławomir
P.
grafik komputerowy,
fotograf,
administrator stron
sylwestrowy koncert.. (więcej na http://yops.info)Sławomir Paszak edytował(a) ten post dnia 05.01.11 o godzinie 13:47
Sławomir Paszak:
sylwestrowy koncert..
Szczerze mówiąc to kadry nie są najszczęśliwsze, strasznie niefortunnie poobcinane. Miałeś akredytację czy robiłeś z publiczności?
Małgorzata Szk dziennikarz, F & P
Szanowni Państwo,Z wielką radością organizatorzy Orszaku, a więc rodzice uczniów z warszawskich szkół i organizacji harcerskich (w tym ja :) przeczytaliśmy, że część z Państwa wybiera się jutro na Orszak, by zrobić zdjęcia.
Jeśli mogłabym służyć pomocą poprzez wręczenie osobom zainteresowanym identyfikatora, by mogli być bliżej wydarzeń - scen etc., a tym samm "złapać" lepsze ujęcia, proszę o kontakt na mój e-mail:
malgorzata.szk@gmail.com
Serdecznie pozdrawiam,
Małgorzata
Sławomir
P.
grafik komputerowy,
fotograf,
administrator stron
Robiłem z publiczności niestety... inaczej jak sądzę miałbym większe pole manewru jeśli chodzi o ujęcia.. Wykonanie ich bez lasu rąk i aparatów (komórek itp) wymagało ostrego wyciągnięcia ręki (oczywiście po ustawieniu ostrości) :( Dzięki temu nawet widziałem swój aparat w TV ;)Paweł Wygoda:
Sławomir Paszak:
sylwestrowy koncert..
Szczerze mówiąc to kadry nie są najszczęśliwsze, strasznie niefortunnie poobcinane. Miałeś akredytację czy robiłeś z publiczności?
Maciej
Kazimierski
Dziennikarz w
portalu internetowym
i fotograf
freelancer.
3. Maciek M.
5. Maciek K.Maciej Kazimierski edytował(a) ten post dnia 05.01.11 o godzinie 17:36
Joasia S. ;)
3. Maciek M.
5. Maciek K.
6. Asia Suska + 1