Andrzej Witkowski Student
Temat: POSZUKIWANA DOBRA WRÓzKA W STOLICY
Magdalena U.:
Hej,
macie jakieś namiary na kogoś takiego???Profrsjonalna, prawdomówna itp, a nie jakaś oszustka
Polecam
Selena Sas
tel:507 852 421Andrzej Witkowski edytował(a) ten post dnia 07.11.09 o godzinie 19:46
Bardzo gorąco polecam Wróżkę Olgę. Ciepła i miła osoba.Jest Rosjanką, pochodzi z Syberii, mieszka od kilku lat w Polsce. Mówi b. dobrze po polsku.
Fantastycznie wróży z Tarota, Kart Klasycznych, Run i Kart Lenormand.
Poprzez wnikliwą analizę rozkładów kart doradza w sprawach życiowych np: uczuciowych, rodzinnych, zawodowych czy finansowych.
Przymuje w Warszawie (Śródmieście i Praga Pn.)
Telefony: 663 827 143, 780 565 641Kaluha K. edytował(a) ten post dnia 04.12.09 o godzinie 14:45
Sława
Rudnicka
DZIENNIKARKA,
POETKA, MUZYK,
JASNOWIDZ
ZNAM DOBRĄ WRÓŻKĘ. MA BARDZO DOBRĄ OPINIĘ. TELEFON: 609 762 685.
Beata
T.
teraz jestem tu...,
a później...
Bardzo ciepła Pani Beatka (Warszawa przy Tesco AL. KEN)607-287-024
Umawia się u niej na kawkę ;)
I trzeba przynieść zdjęcia rodziny ;)
Agnieszka
K.
STYLERIA -
Właściciel
Ewa Rahman (Sobczak):
Magdalena G.:
Już gdzieś polecałam, alę się powtórzę.
Aneta Steczkiewicz
anetaa_s@wp.pl
GG: 7123058
Pani Magdo,
Miała Pani rację, Pani Aneta jest wybitna.Ewa Sobczak edytował(a) ten post dnia 31.12.08 o godzinie 11:05
Pani Aneta jest niesamowita. Polecam z całego serca. I bardzo dziękuję za dzis :)
Hanna Lewandowska detektyw, konsa
A z Bydgoszczy ktoś może polecic lub z wojeództwa Kujawsko- pomorskiego bo do Warszawy do wróżki trochę za daleko aby jechac do wróżki a ja potrzebuje wskazówki która wybrać droge a stoję na rozdrożu?
Małgorzata
Bennet
Tarocistka,
numerolog
Sandra Wiktorowicz:
Mam sprawdzoną wróżkę z Warszawy.Polecam z czystym sumieniem.To wróżka Margo tel 512-830-321
Pani Sandro,dziekuje za cieple slowa i dobra opinie.Wiem,ze to dzieki Pani trafilo do mnie wiele osob.Miedzy innymi Pani Ala ,ktora serdecznie pozdrawiam.
Numer telefonu ,ktory Pani podala jest nieaktualny.Nie chce ,aby wszyscy,ktorzy chcieliby sie spotkac ze mna i moim tarotem czuli sie w jakis sposob oszukani,wiec podaje obecny kontakt do mnie-508-570-585
Pozdrawiam serdecznie.Margo.
Kasia Kowalska inne
Witajcie,Dawno nikt nic nie pisał w tym temacie :) Polecacie kogoś jeszcze? Nie wiem na kogo się zdecydować... jakie są ceny?
Pozdrawiam serdecznie
Justyna
Ambrozik
project manager, DJ4
Creative Innovations
W Warszawie możecie iść do Normana. Wszystko mi się sprawdziło. Nie wiem jak to działa ale napewno coś w tym jest. Polecam. Sprawdźcie sobie stronke jeśli chcecie się wybrać. http://chiromanta.pl
Małgorzata
M.
Koordynator
finansów osobistych
Justyna Ambrozik:
W Warszawie możecie iść do Normana. Wszystko mi się sprawdziło. Nie wiem jak to działa ale napewno coś w tym jest. Polecam. Sprawdźcie sobie stronke jeśli chcecie się wybrać. http://chiromanta.pl
Mam ochotę tam się wybrać, czy ktoś jeszcze u niego był? Jakie doświadczenia macie po tym spotkaniu? :)
Karolina Michalska branża reklamowa
Małgorzata Miąskiewicz:
Justyna Ambrozik:
Mam ochotę tam się wybrać, czy ktoś jeszcze u niego był? Jakie doświadczenia macie po tym spotkaniu? :)
Jestem stałą klientką tego sympatycznego starszego Pana... Muszę przyznać, że do tej pory wszystko co mi powiedział się sprawdziło :)
Edyta Kosik oj nie powiem:)
Witam, ja wszystkim moim znajomym polecam serdecznie sprawdzoną i bardzo wiarygodną wróżkę Dorotę( sama wiele razy korzystałam ) wszystko się sprawdza a poza tym bardzo fajna i ciepła kobieta. Nie bójcie się szukać pomocy u wróżek.Zainteresowanym mogę podać kontakt mailowo. Pozdrawiam
Dorota
Cytryniak
poszukuję pracy w
finansach,
księgowości lub
innej biurowej
Jakie są aktualne ceny u wróżek w Warszawie?
Beata
Nowak
Właściciel, ABC
Dusza Ciało Umysł
Beata Nowak
średnio( ale naprawdę średnio)- 200 zł za 60 min. Jednak bywają i owiele droższe konsultacje.
Anna
M.
Masaż relaksacyjny
Hawajski Lomi Lomi
Nui.. masuję i
pro...
Każda, osoba która zajmuje się stawianiem i interpretowaniem kart ma swój cennik.Są tańsze i są droższe, jednakże wystarczy zadzwonić i się spytać !
I poczuć , czy chce się 'informacji/wróżby". Każdy sam decyduje o sobie.
pozdrawiam
Ania :)Anna Katarzyna M. edytował(a) ten post dnia 13.03.12 o godzinie 11:30
Marta Joanna
Wolska
Stażystka w Dziale
Marketingu OTC
strasznie drogie są te wróżby :(
Anna
M.
Masaż relaksacyjny
Hawajski Lomi Lomi
Nui.. masuję i
pro...
http://studio-dagaz.pl/index.php?option=com_content&vi...tu można przeanalizować koszty