- 1
- 2
- Następna »
Temat: POSZUKIWANA DOBRA WRÓzKA W STOLICY
Hej,macie jakieś namiary na kogoś takiego???Profrsjonalna, prawdomówna itp, a nie jakaś oszustka
Anna
Czajowska
Konsultant, Trener,
Socjolog,
Właściciel firmy
consulting...
Małgorzata 608 742 003Anna Czajowska edytował(a) ten post dnia 19.02.10 o godzinie 21:29
Marta
Niewczas
BRE Bank SA;
Multibank
Chciałabym sie podzielić pewną refleksja, we wrzesniu byłam u wróżki...z 25-letnim stażem....Po 2godzinnym seansie zadowolona wróciłam do domu...zaczęły spełniac sie jej przewidzenia, ale dziś zastanawiam się na jakiej to wsyztsko zasadzie działa.
Czy aby nie jest tak ze człowiek podświadomie/nieświadomie zaczyna żyć tak jak wróżba "powiedziała"? przystosowuje się do tego, a z czasem wróżba staje się przewodnikiem...nie zawsze dobrym.
Każde większe wydarzenie podpasowujemy temu co usłyszeliśmy.
Mój przykład:" Wróżka powiedziała mi ze poznam duzo starszego mężczyzne którego rozkocham w sobie i zostawie, i gdy zaczełam sie z takowym spotykać z góry załozyłam ze to nie bedzie to i w efekcie po dwóch miesiacach odeszłam....
Strasznie mi namąciła w głowie, bo myslenie o wrózbie stało sie moją obsesją....niestety prawda jest taka ,że gdy pójdzie się raz do wróżki człowiek się od tego uzależnia i ciągnie do niej...
Po tym wszystkim bronię się od tego ale nachodza mnie mysli by pójśc ponownie.
.Arleta Z. edytował(a) ten post dnia 25.03.09 o godzinie 22:24
Dorota
Rzepecka
Kursy astrologii i
Tarota
Arleta Z.:
Moim zdaniem do wróżek można chodzić, pod warunkiem, że to my ostatecznie podejmujemy decyzje odnośnie naszego życia.
Podchodzę do tematu tak, jeśli to co mówi wróżka odpowiada mi - to podtrzymuję tę myśl w sobie i czekam aż się spełni :)
Jesli natomiast coś mi nie pasuje - to robię wszystko, żeby takiej sytuacji uniknąć :)
Przeciez wlasnie o to chodzi, zeby te wiedze wykorzystac do lepszego ksztaltowania swojej przyszlosci :)
Przed kazdym czlowiekiem jest mnostwo mozliwych sciezek, wrozka widzi najbardziej prawdopodobna na dany moment. Bieg wiekszosci spraw mozna zmienic lub chocby zmodyfikowac. Inaczej wizyty u wrozek bylyby pozbawione sensu :)
Przeciez wlasnie o to chodzi, zeby te wiedze wykorzystac do lepszego ksztaltowania swojej przyszlosci :)
Przed kazdym czlowiekiem jest mnostwo mozliwych sciezek, wrozka widzi najbardziej prawdopodobna na dany moment. Bieg wiekszosci spraw mozna zmienic lub chocby zmodyfikowac. Inaczej wizyty u wrozek bylyby pozbawione sensu :)
Ludzie są różni i z różnych powodów chodzą do wróżek. Chciałabym, żeby wszystkie wrózki myślały w ten sposób co Ty Doroto, bo czasem takie wróżby mogą bardziej zaszkodzic niż pomóc :)Na szczęście piszemy w wątku o dobrych wróżkach i inne nie będą tu reklamowane ;)
Magdalena B. HR
Chcę się z Wami podzielić wrażeniami ze spotkań z dobrymi wróżkami: jedna to Józefina Jagodzińska, druga - Dorota Rzepecka.Ponad pół roku temu miałam dylemat związany z pracą - pracowałam w dużej firmie i ogólnie byłam dość zadowolona, ale otrzymałam dwie propozycje pracy, które wydawały się dość interesujące, ale nie byłam na 100% przekonana do żadnej z nich, a jednocześnie nie chciałam zostawić ówczesnej pracy dla czegoś gorszego...
Poprosiłam Finę o pomoc - postawiła karty i powiedziała, na co mogę liczyć i jakie są zagrożenia w każdej z trzech opcji (obecna wtedy praca + 2 oferty). Dzięki temu, co powiedziała podjęłam decyzję i wszystko mi się sprawdza - nie jest to praca "łatwa, lekka i przyjemna", ale dużo się uczę i mam niezłe zarobki. Dzięki wróżbie Finy wiedziałam, na co się decyduję:)
Magdalena B. HR
Druga wróżka, Dorota, pomogła mi podjąć inną bardzo ważną decyzję - tym razem w sprawie związku.Dorota przyjrzała się kartom i też powiedziała, czego mogę się spodziewać wybierając poszczególne opcje. Dzięki niej wybrałam i... teraz jestem bardzo szczęśliwa:)
Dzięki, Dori!
Dorota
Rzepecka
Kursy astrologii i
Tarota
Cieszę się, że Wam się ułożyło! Udanych Walentynek :)
Marta
Niewczas
BRE Bank SA;
Multibank
ja sobie sama wczoraj karty układałam...na cały tydizen, ciekawe co z tego się spełni ;)))Temat: POSZUKIWANA DOBRA WRÓzKA W STOLICY
a ile kosztuje wizyta u takiej profesjonalnej wrozki?i czy moja obecnosc u wrozki wystarczy, czy mam ze soba jeszcze cos zabrac? typu: jakies zdjecia (np ukochanego)etc...?
Dorota
Rzepecka
Kursy astrologii i
Tarota
Aneta Małgorzata U.:
a ile kosztuje wizyta u takiej profesjonalnej wrozki?
i czy moja obecnosc u wrozki wystarczy, czy mam ze soba jeszcze cos zabrac? typu: jakies zdjecia (np ukochanego)etc...?
Kazda tarocistka ma swoj cennik i metody pracy, wiekszosc nie potrzebuje zdjec, ale trzeba o to zapytac przed wizyta.
W ogole przed sesja warto dopytac sie o wszystko, czego nie jestes pewna - mimo ezoterycznego charakteru, jest to usluga jak kazda inna i jako klientka masz prawo wiedziec, czego sie spodziewac po takiej wizycie :)
Magdalena
Gryckiewicz
doradca osobisty i
tarocistka
Już gdzieś polecałam, alę się powtórzę.Aneta Steczkiewicz
anetaa_s@wp.pl
GG: 7123058
Iwona G. nauczyciel
Według mnie warta polecenia jest Agata Bleja.Wiecej o tej wróżce na http://telepatia.pl/Iwona G. edytował(a) ten post dnia 29.01.09 o godzinie 17:29
Ewa
R.
Assistant Commercial
Officer, Embassy of
India
Magdalena G.:
Już gdzieś polecałam, alę się powtórzę.
Aneta Steczkiewicz
anetaa_s@wp.pl
Pani Magdo,
Miała Pani rację, Pani Aneta jest wybitna.Ewa Sobczak edytował(a) ten post dnia 31.12.08 o godzinie 11:05
Magdalena
Gryckiewicz
doradca osobisty i
tarocistka
Ewa Sobczak:
Magdalena G.:
Aneta Steczkiewicz
anetaa_s@wp.pl
Pani Magdo,
Miała Pani rację, Pani Aneta jest wybitna.Ewa Sobczak edytował(a) ten post dnia 31.12.08 o godzinie 11:05
Cieszę się niezmiernie :-)
Monika S. be4events.com
Szukam sprawdzonej wróżki we Wrocławiu.Polecicie kogoś? Proszę o namiary!
Agnieszka
Kazmierska
Area Sales Manager,
LKW WALTER
Witam Pani Doroto,czy mozna sie umowic do PAni na wizyte ? i gdzie Pani jest na codzien obecna?
Pozdrawiam serdecznie!
Agnieszka
Dorota Rzepecka:
Aneta Małgorzata U.:
a ile kosztuje wizyta u takiej profesjonalnej wrozki?
i czy moja obecnosc u wrozki wystarczy, czy mam ze soba jeszcze cos zabrac? typu: jakies zdjecia (np ukochanego)etc...?
Kazda tarocistka ma swoj cennik i metody pracy, wiekszosc nie potrzebuje zdjec, ale trzeba o to zapytac przed wizyta.
W ogole przed sesja warto dopytac sie o wszystko, czego nie jestes pewna - mimo ezoterycznego charakteru, jest to usluga jak kazda inna i jako klientka masz prawo wiedziec, czego sie spodziewac po takiej wizycie :)
Aneta Z
S.
Hipnotyzer,
Hipnoterapeuta,
Regreser,
Numerolog.Gabinet
H...
Magdalena G.:
Aneta Steczkiewicz
anetaa_s@wp.pl
Dziekuję bardzo za mile słowo :)
Od wrzesnia przyjmuje w prywatnym gabinecie w Śródmieściu.
Pozdrawiam
Magdalena
Gryckiewicz
doradca osobisty i
tarocistka
Aneta Steczkiewicz:
Magdalena G.:
Aneta Steczkiewicz
anetaa_s@wp.pl
Dziekuję bardzo za mile słowo :)
Od wrzesnia przyjmuje w prywatnym gabinecie w Śródmieściu.
Pozdrawiam
:-)
Pozdrawiam serdecznie... i polecam!