Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

konto usunięte

Temat: POSZUKIWANA DOBRA WRÓzKA W STOLICY

Hej,
macie jakieś namiary na kogoś takiego???Profrsjonalna, prawdomówna itp, a nie jakaś oszustka
11.01.2008, 15:53

Anna Czajowska Konsultant, Trener,
Socjolog,
Właściciel firmy
consulting...

Małgorzata 608 742 003Anna Czajowska edytował(a) ten post dnia 19.02.10 o godzinie 21:29
2.02.2008, 20:46

Marta Niewczas BRE Bank SA;
Multibank

Chciałabym sie podzielić pewną refleksja, we wrzesniu byłam u wróżki...z 25-letnim stażem....
Po 2godzinnym seansie zadowolona wróciłam do domu...zaczęły spełniac sie jej przewidzenia, ale dziś zastanawiam się na jakiej to wsyztsko zasadzie działa.
Czy aby nie jest tak ze człowiek podświadomie/nieświadomie zaczyna żyć tak jak wróżba "powiedziała"? przystosowuje się do tego, a z czasem wróżba staje się przewodnikiem...nie zawsze dobrym.
Każde większe wydarzenie podpasowujemy temu co usłyszeliśmy.
Mój przykład:" Wróżka powiedziała mi ze poznam duzo starszego mężczyzne którego rozkocham w sobie i zostawie, i gdy zaczełam sie z takowym spotykać z góry załozyłam ze to nie bedzie to i w efekcie po dwóch miesiacach odeszłam....

Strasznie mi namąciła w głowie, bo myslenie o wrózbie stało sie moją obsesją....niestety prawda jest taka ,że gdy pójdzie się raz do wróżki człowiek się od tego uzależnia i ciągnie do niej...

Po tym wszystkim bronię się od tego ale nachodza mnie mysli by pójśc ponownie.
6.02.2008, 13:01

konto usunięte

.Arleta Z. edytował(a) ten post dnia 25.03.09 o godzinie 22:24
6.02.2008, 15:44

Dorota Rzepecka Kursy astrologii i
Tarota

Arleta Z.:
Moim zdaniem do wróżek można chodzić, pod warunkiem, że to my ostatecznie podejmujemy decyzje odnośnie naszego życia.
Podchodzę do tematu tak, jeśli to co mówi wróżka odpowiada mi - to podtrzymuję tę myśl w sobie i czekam aż się spełni :)
Jesli natomiast coś mi nie pasuje - to robię wszystko, żeby takiej sytuacji uniknąć :)

Przeciez wlasnie o to chodzi, zeby te wiedze wykorzystac do lepszego ksztaltowania swojej przyszlosci :)

Przed kazdym czlowiekiem jest mnostwo mozliwych sciezek, wrozka widzi najbardziej prawdopodobna na dany moment. Bieg wiekszosci spraw mozna zmienic lub chocby zmodyfikowac. Inaczej wizyty u wrozek bylyby pozbawione sensu :)
7.02.2008, 12:43

konto usunięte

Przeciez wlasnie o to chodzi, zeby te wiedze wykorzystac do lepszego ksztaltowania swojej przyszlosci :)

Przed kazdym czlowiekiem jest mnostwo mozliwych sciezek, wrozka widzi najbardziej prawdopodobna na dany moment. Bieg wiekszosci spraw mozna zmienic lub chocby zmodyfikowac. Inaczej wizyty u wrozek bylyby pozbawione sensu :)

Ludzie są różni i z różnych powodów chodzą do wróżek. Chciałabym, żeby wszystkie wrózki myślały w ten sposób co Ty Doroto, bo czasem takie wróżby mogą bardziej zaszkodzic niż pomóc :)Na szczęście piszemy w wątku o dobrych wróżkach i inne nie będą tu reklamowane ;)
7.02.2008, 19:16

Chcę się z Wami podzielić wrażeniami ze spotkań z dobrymi wróżkami: jedna to Józefina Jagodzińska, druga - Dorota Rzepecka.

Ponad pół roku temu miałam dylemat związany z pracą - pracowałam w dużej firmie i ogólnie byłam dość zadowolona, ale otrzymałam dwie propozycje pracy, które wydawały się dość interesujące, ale nie byłam na 100% przekonana do żadnej z nich, a jednocześnie nie chciałam zostawić ówczesnej pracy dla czegoś gorszego...
Poprosiłam Finę o pomoc - postawiła karty i powiedziała, na co mogę liczyć i jakie są zagrożenia w każdej z trzech opcji (obecna wtedy praca + 2 oferty). Dzięki temu, co powiedziała podjęłam decyzję i wszystko mi się sprawdza - nie jest to praca "łatwa, lekka i przyjemna", ale dużo się uczę i mam niezłe zarobki. Dzięki wróżbie Finy wiedziałam, na co się decyduję:)
9.02.2008, 15:26

Druga wróżka, Dorota, pomogła mi podjąć inną bardzo ważną decyzję - tym razem w sprawie związku.
Dorota przyjrzała się kartom i też powiedziała, czego mogę się spodziewać wybierając poszczególne opcje. Dzięki niej wybrałam i... teraz jestem bardzo szczęśliwa:)
Dzięki, Dori!
9.02.2008, 15:32

Tarota

Cieszę się, że Wam się ułożyło! Udanych Walentynek :)
12.02.2008, 16:34

Marta Niewczas BRE Bank SA;
Multibank

ja sobie sama wczoraj karty układałam...na cały tydizen, ciekawe co z tego się spełni ;)))
14.02.2008, 11:32

konto usunięte

a ile kosztuje wizyta u takiej profesjonalnej wrozki?
i czy moja obecnosc u wrozki wystarczy, czy mam ze soba jeszcze cos zabrac? typu: jakies zdjecia (np ukochanego)etc...?
15.02.2008, 20:51

Tarota

Aneta Małgorzata U.:
i czy moja obecnosc u wrozki wystarczy, czy mam ze soba jeszcze cos zabrac? typu: jakies zdjecia (np ukochanego)etc...?

Kazda tarocistka ma swoj cennik i metody pracy, wiekszosc nie potrzebuje zdjec, ale trzeba o to zapytac przed wizyta.

W ogole przed sesja warto dopytac sie o wszystko, czego nie jestes pewna - mimo ezoterycznego charakteru, jest to usluga jak kazda inna i jako klientka masz prawo wiedziec, czego sie spodziewac po takiej wizycie :)
18.02.2008, 14:08

Magdalena Gryckiewicz doradca osobisty i
tarocistka

Już gdzieś polecałam, alę się powtórzę.
Aneta Steczkiewicz
anetaa_s@wp.pl
GG: 7123058
31.08.2008, 08:20

Iwona G. nauczyciel

Według mnie warta polecenia jest Agata Bleja.
Wiecej o tej wróżce na http://telepatia.pl/Iwona G. edytował(a) ten post dnia 29.01.09 o godzinie 17:29
16.11.2008, 22:50

Ewa R. Assistant Commercial
Officer, Embassy of
India

Magdalena G.:
Aneta Steczkiewicz
anetaa_s@wp.pl

Pani Magdo,
Miała Pani rację, Pani Aneta jest wybitna.Ewa Sobczak edytował(a) ten post dnia 31.12.08 o godzinie 11:05
13.12.2008, 13:45

tarocistka

Ewa Sobczak:
Magdalena G.:
Aneta Steczkiewicz
anetaa_s@wp.pl

Pani Magdo,
Miała Pani rację, Pani Aneta jest wybitna.Ewa Sobczak edytował(a) ten post dnia 31.12.08 o godzinie 11:05

Cieszę się niezmiernie :-)
6.01.2009, 14:17

Monika S. be4events.com

Szukam sprawdzonej wróżki we Wrocławiu.
Polecicie kogoś? Proszę o namiary!
21.08.2009, 14:42

Agnieszka Kazmierska Area Sales Manager,
LKW WALTER

Witam Pani Doroto,

czy mozna sie umowic do PAni na wizyte ? i gdzie Pani jest na codzien obecna?

Pozdrawiam serdecznie!
Agnieszka

Dorota Rzepecka:
Aneta Małgorzata U.:

Kazda tarocistka ma swoj cennik i metody pracy, wiekszosc nie potrzebuje zdjec, ale trzeba o to zapytac przed wizyta.

W ogole przed sesja warto dopytac sie o wszystko, czego nie jestes pewna - mimo ezoterycznego charakteru, jest to usluga jak kazda inna i jako klientka masz prawo wiedziec, czego sie spodziewac po takiej wizycie :)
27.08.2009, 20:55

Aneta Z S. Hipnotyzer,
Hipnoterapeuta,
Regreser,
Numerolog.Gabinet
H...

Magdalena G.:
Aneta Steczkiewicz
anetaa_s@wp.pl

Dziekuję bardzo za mile słowo :)
Od wrzesnia przyjmuje w prywatnym gabinecie w Śródmieściu.

Pozdrawiam
29.09.2009, 17:12

tarocistka

Aneta Steczkiewicz:
Magdalena G.:
Aneta Steczkiewicz
anetaa_s@wp.pl

Dziekuję bardzo za mile słowo :)
Od wrzesnia przyjmuje w prywatnym gabinecie w Śródmieściu.

Pozdrawiam

:-)

Pozdrawiam serdecznie... i polecam!
4.10.2009, 11:43

Wyślij zaproszenie do