- « Poprzednia
- 1
- 2
- 3
Witold
F.
Magazyn
"Kontrateksty",publi
systa,dziennikarz,cz
asem urzę...
Temat: nie ma nas tu - na rzecz facebooka
MAŁGORZATA M.:
....jednak facebook nie przeminie - bo będzie zaraz skype,nowe gadżety, kluby ech opcji więcej niż mam w komórce
więc póki co -lekko przegrywamy Panowie i Panie
A do bani z tym FB, chodzi toto jak krowa w ciazy i na dodatek ma tych funkcji milion dwieście nie wiadomo po co..mam w nosie taki portal, co to musze na nim siedzieć i się go uczyć, jak toto działa, blleeee.....
Tomasz Dawid
Jędruchów
Korespondent,
lektor, politolog i
człowiek kilku
innych s...
Witold F.:
A do bani z tym FB, chodzi toto jak krowa w ciazy i na dodatek ma tych funkcji milion dwieście nie wiadomo po co..mam w nosie taki portal, co to musze na nim siedzieć i się go uczyć, jak toto działa, blleeee.....
A to się zgadzam. Zostałem poproszony o czasowe prowadzenie profilu... i przyznam, że dla mnie ten portal jest zupełnie nieergonomiczny. Brakuje mi tu wielu rzeczy... a może są, tylko są tak dobrze pochowane, ze nie da się ich znaleźć?
Szczepan
M.
szukajcie!! no to
szukam
Tomasz Jędruchów:
Witold F.:
A to się zgadzam. Zostałem poproszony o czasowe prowadzenie profilu... i przyznam, że dla mnie ten portal jest zupełnie nieergonomiczny. Brakuje mi tu wielu rzeczy... a może są, tylko są tak dobrze pochowane, ze nie da się ich znaleźć?
POczta działa nie tak jak powinna.
dostaje jakieś powiadomienia, od osób, których w życiu nie widziałem i których nie mam zamiaru widzieć, ani poznawać. (nie przyjmuję żadnych zaproszeń!), a mimo to mam tyle dziadostwa na stronie głownej FB, że wole już GL`uta.
FB to zło tego świata. I symbol jego prostactwa, w sensie uproszczenia.W "Dr. House" zostało to doskonale wyśmiane. W jednym z odcinków chory "geniusz" ląduje na oddziale u Housa.
Każdą diagnozę i badanie weryfikuje w sieci. Mało sam się nie uśmiercił, bo zapytał społeczność internautów co mu jest i wybrał to, na co najczęściej głosowali.
Bliski zgonu dał ogłoszenie w sieci - 25 tys dol. za prawidłową diagnozę.
Nagrodę zgarnął House, który przysłał mu ją via net.
Uśmiałem się jak nie wiem.
Małgorzata
Musiał
sprzedaż/nieruchomo
ści/komercja/ubezpi
eczenia/media
Czy kawałek Facebooka kupiła ''uzbecka mafia''?G.Wyborcza
Dawid B.:
I symbol jego prostactwa,
dokładnie tak
dziś mało mnie cholera nie trafiła jak zobaczyłem ankietę a w niej pytanie ,,czy przespałbym sie ze swoją znajoma zeby osiągnąc sukces?"
i sugestia ze ktoś inny juz odpowiedizał na to pytania ale zeby poznac jego odpowiedzi to musze obrobic dupe innym swoimi znajomym
akurat z tą znajomą to bym sie przespał bez mrugniecia okiem ( i to juz by był sukces ) ale czy o tym trzeba pisac na forum ?
-:)
i to wcale nie prawda ze mafia uzbecka kupiła kaweałek FE zbuka
nie inwestujemy w takie przedsięwzięcia
Bartosz Ł. reporter
pewnie że nie jacyś uzbecy czy inna azjatycka swołocz, to my chłopaki z mokotowa, kupiliśmy ten żydowski luftgeszefcik :)))
Katarzyna
Dorkosz
FLOY.PL Ludzie do
sprzątania,
opiekunki,
korepetycji, ogrodu
uważajcie, FB kłamie ;)http://nieogladam.tv/home/66-jak-facebook-kamie-w-nasz...-
Małgorzata
Musiał
sprzedaż/nieruchomo
ści/komercja/ubezpi
eczenia/media
no to powoli zaczyna się ....Katarzyna Dorkosz:
uważajcie, FB kłamie ;)
http://nieogladam.tv/home/66-jak-facebook-kamie-w-nasz...-
Joanna
Subotowicz
Prezenterka
telewizji ITV ,
wokalistka,
fotomodelka
Bartosz Ł.:
facebook rządzi :)))
I ja się z tym w 100 % zgadzam ;)
Małgorzata
Musiał
sprzedaż/nieruchomo
ści/komercja/ubezpi
eczenia/media
po kolejnej propozycji testu na FB mam dość tego ...pytania typu: czy twój znajomy X lubi się ładnie ubierać?
i powiedzcie mi - O CO CHODZI ???????????????????????????????????
Szczepan
M.
szukajcie!! no to
szukam
a ja i tak bede konsekwentny i powiem, że FB, w porownaniu choćby do GL`utama nieczytelny, nieprzyjazny, interface.
Dodatkowo, człowiek otrzymuje onformacje o ludziach, których w życiu nie widział. - 5 woda po kisielu.
Małgorzata
Musiał
sprzedaż/nieruchomo
ści/komercja/ubezpi
eczenia/media
Patrząc na to co się dzieje - faktycznie jesteście Kochanina http://face.....
czyli golden przegrywa ;-((
chodzi o zaleciałości naszą klasą ?
o CO WAM CHODZI ???????????
Małgorzata
Musiał
sprzedaż/nieruchomo
ści/komercja/ubezpi
eczenia/media
...dokładnie...widzę po frekwencji
ech
JOANNA SUBOTOWICZ:
Bartosz Ł.:
facebook rządzi :)))
I ja się z tym w 100 % zgadzam ;)
Szczepan
M.
szukajcie!! no to
szukam
MAŁGORZATA M.:
Patrząc na to co się dzieje - faktycznie jesteście Kochani
na http://face.....
czyli golden przegrywa ;-((
chodzi o zaleciałości naszą klasą ?
o CO WAM CHODZI ???????????
Golden jest bardziej czytelny, ale FB ma zalete dokładania na stroie głównej np. linków lub "lubienie" to pomoaga niektórym kreującycm się "na taka czy inna postac" dobrze wpływać na swój wizerunek.
GL`ut pod tym względem jest sztywny, stety, albo niestety - bo przez to mniej śmieciowych mysli, poezji, videoklipów itp. pojawia sie na stronie głównej.
Natomiast GL`ut przegrywa, fb wygrywa. dzieci obecności CZatu jako dokładki, z natychmiastowym wyszukiwaniem aktywnych.
Ewa
Ziomek
Szef redakcji,
dziennikarz,
redaktor
Wojciech J.:Dzięki za to.
A propos przenoszenia się na FB - czytaliście felieton "FB-proletariat" Kingi Dunin?
POLECAM.
Gdyby był problem ze znalezieniem w sieci to zainteresowanym wyślę skan z "Wysokich obcasów".