- « Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Leszek
C.
Art Director - Aduma
S.A.
Temat: Dam pracę, zlecę... tylko Tutaj.

Więcej szczegółów znajdziesz TULeszek C. edytował(a) ten post dnia 24.11.11 o godzinie 00:09
Beata Agnieszka R. Socjolog
świetne ogłoszenie!
Leszek
C.
Art Director - Aduma
S.A.
Beata Agnieszka R.:
świetne ogłoszenie!
Dziękuje
Katarzyna
Żmuda
właściciel, fortis
media
Zapraszam do współpracy, wystawiam VF.Moje portfolio:
http://www.fortismedia.pl/LOGO-DESIGN_2011_fortismedia...
http://www.fortismedia.pl/VISUAL-DESIGN_2011_fortismed...
Chętnie podejmę każde wyzwanie :)
Mój mail: k.zmuda@fortismedia.pl
Marzena
Ogielska
Właściciel
Międzynarodowego
Biura
Matrymonialnego
Amore Vita
Dam prace na stanowski Ładowacz i Sprzątaczka -Dozorczyni praca we Wrocławiu umowa o prace na czas określony kontakt i CV na e maila marzenaogielska@wp.pl i numer tel 535572777
Leszek
C.
Art Director - Aduma
S.A.
Jak poniżej:)
Leszek C. edytował(a) ten post dnia 09.02.12 o godzinie 21:51
Hanna
Jodłowska
Fotograf,
Jodlowska.com
Potrzeba pilna!Szukam grafika z 3D do współpracy [Wrocław].
Izabela
Trojak
technik technologii
odzieży, technik
usług fryzjerskich,
Pilnie!!!!poszukuje koszulek i bluz bez metek, ktore bede mogla malowac recznie, robic na nie nadruki i naszywac swoje metki, logo mojej firmy i sprzedawac jako wlasne we Wloszech !!! wpadlam na taki pomysl jednak nie bardzo wiem od czego zaczac i gdzie zdobyc takie t-shirty i bluzy aby wszystko bylo oczywiscie zgodne z prawem. Moze ktos orientuje sie w tej kwestii i podpowie od czego zaczac ??? iza
Kazimierz Marcel
Krajewski
Doradca ds. kariery
oraz pozyskania
dotacji z UE w tym
f...
Izabela Trojak:Może od Chińczyków?
Pilnie!!!!
poszukuje koszulek i bluz bez metek, ktore bede mogla malowac recznie, robic na nie nadruki i naszywac swoje metki, logo mojej firmy i sprzedawac jako wlasne we Wloszech !!! wpadlam na taki pomysl jednak nie bardzo wiem od czego zaczac i gdzie zdobyc takie t-shirty i bluzy aby wszystko bylo oczywiscie zgodne z prawem. Moze ktos orientuje sie w tej kwestii i podpowie od czego zaczac ??? iza
Pozdr
Emil Lasoń -_-
Ogloszenie bardzo fajne,jednak caly efekt psuje brzydka literówka...
Poszukiwani konsultanci ds. lojalizacji klienta,praca w Warszawie na pełny etat.
Barbara
Antonowicz
trener rozwoju
osobistego,
moderator pracy
zespołów kreat...
Warszawski oddział Centrum Edukacji Sensus rekrutuje kreatywnych trenerów.Zainteresowane osoby prosimy o odpowiedź na ofertę pracy:
http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-nauczyciele-edukacj...
Joanna
Koza
kierownik zespołu
sprzedaży,
MAX-GROUP
Poszukuję osób do pracy na stanowisko doradcy klienta biznesowego z min.rocznym doświadczeniem w sprzedaży z całego województwa lubelskiego, więcej inf. na privPozdrawiam
Maciej
Matyszczak
konsultant
niezależny,edukacja
nieformalna w ramach
bizne...
Izabela Trojak:
Pilnie!!!!
poszukuje koszulek i bluz bez metek, ktore bede mogla malowac recznie, robic na nie nadruki i naszywac swoje metki, logo mojej firmy i sprzedawac jako wlasne we Wloszech !!! wpadlam na taki pomysl jednak nie bardzo wiem od czego zaczac i gdzie zdobyc takie t-shirty i bluzy aby wszystko bylo oczywiscie zgodne z prawem. Moze ktos orientuje sie w tej kwestii i podpowie od czego zaczac ??? iza
jeśli mają być orginalne zleć szycie ... nie brakuje dobrych szwalni które robią usługi również dla znanych marek. Ja właśnie tak robiłem ...