Przemysław
Lisek
Trener/konsultant
zarządzania
projektami, partner
w progr...
Temat: Gdzie na Sylwestra w Białymstoku?
Wpadliśmy z żoną na pomysł, aby w tym roku skorzystać z pomocy babci (mieszka w Białymstoku) i zostawić z nią nasze dzieci. Tym samym chętnie wybralibyśmy się na zabawę sylwestrową (po raz pierwszy od 3 lat!) właśnie tu.Nasi znajomi z Białegostoku nawalili z przyczyn rodzinnych. Wpisalibyśmy się na jedną z ofert, ale wiemy jedno - sukces zabawy sylwestrowej zależy nie tylko od grającego zespołu, czy jedzenia, ale przede wszystkim od towarzystwa.
Jeśli ktoś organizuje fajną grupę w przedziale wiekowym 30-40 lat, a w restauracji będzie muzyka dla ludzi w tym wieku, którzy bawią się równie dobrze przy muzyce z lat licealnych, studiów ale też przy najnowszych kawałkach to chętnie się dołączymy. Klimaty disco polo odpadają ;)
Lojalnie tylko ostrzegam, że jak my się bawimy to roznosimy parkiet :)
Krzysztof K. Robię swoje...
Miło przeczytać... nie mam jeszcze koncepcji na Sylwestra, ale jakby co, to podpowiem. Pozdrawiam :)
Katarzyna
Kopka
Student, Uniwersytet
w Białymstoku
Może pomocne będą stronki:1. http://www.bialystokonline.pl/sylwester.php
2. http://www.bstok.pl/sylwester_2011/
Jest tam wiele ciekawych ofert, można znaleźć coś dla siebie;)
Przemysław
Lisek
Trener/konsultant
zarządzania
projektami, partner
w progr...
Katarzyna Kopka:Kasiu, wszystkie te strony widziałem. Ale co mi dadzą same opisy sylwestra? Nie wiem, jaki naprawdę poziom prezentuje dany lokal, DJ, czy zespół.
Może pomocne będą stronki:
1. http://www.bialystokonline.pl/sylwester.php
2. http://www.bstok.pl/sylwester_2011/
Jest tam wiele ciekawych ofert, można znaleźć coś dla siebie;)
A poza tym, jak się zgłosimy sami jako para na zasiadanego sylwestra to będzie to totalna loteria.
Przemysław
Lisek
Trener/konsultant
zarządzania
projektami, partner
w progr...
To może dajcie tu swoje rekomendacje - ktoś już był w zeszłych latach to może wiedzieć, czego możemy się spodziewać w każdym z lokali.
Adam
G.
ENFJ - lubię
truskawki
Nie wiem, jaki naprawdę poziom prezentuje dany lokal, DJ, czy zespół.
Bo sylwestra to z fajnymi znajomymi trzeba spędzać i to jest w pierwszej kolejnosci najważneijsze reszta bez spełnienia tego warunku i tak nie zapewni dobej zabawy. A nawet dupowaty lokal w super towarzystwie w dobrej zabawie nie przeszkodzi :)
Zresztą chyba nie ma potrzeby tego trenerowi tłumaczyć ;)
Przemysław
Lisek
Trener/konsultant
zarządzania
projektami, partner
w progr...
Adam G.:A czy poza tym, że powtórzyłeś to samo, co ja napisałem w pierwszym poście to masz coś interesującego do napisania? Problem już znam. Teraz szukam rozwiązań.
Bo sylwestra to z fajnymi znajomymi trzeba spędzać i to jest w pierwszej kolejnosci najważneijsze reszta bez spełnienia tego warunku i tak nie zapewni dobej zabawy. A nawet dupowaty lokal w super towarzystwie w dobrej zabawie nie przeszkodzi :)
Zresztą chyba nie ma potrzeby tego trenerowi tłumaczyć ;)
Przemysławie jeżeli chcesz się świetnie bawić na Sylwestra to nie planuj go ponad miesiąc wcześniej. Zadaj to samo pytanie 30 grudnia. Zobaczysz, jak fajny będzie spontan ;)
Przemysław
Lisek
Trener/konsultant
zarządzania
projektami, partner
w progr...
Kamil Gopaniuk:Tak Kamilu to ja robiłem w akademiku. Można mnie było wyciągnąć na imprezę w ciągu 10 minut. A teraz jestem już starym 38-letnim ramolem i muszę wiedzieć gdzie idę, co będę robił i z kim.
Przemysławie jeżeli chcesz się świetnie bawić na Sylwestra to nie planuj go ponad miesiąc wcześniej. Zadaj to samo pytanie 30 grudnia. Zobaczysz, jak fajny będzie spontan ;)
To taki nawyk projektowy ;)
Paulina G. Zarządzanie/HR
A wiesz Przemku, że mam podobny problem ? ;)Też będę na Sylwestra w Białymstoku razem z moim przyszłym mężem i też nie mamy pojęcia gdzie się udać i z kim :) Więc w razie czego nie będziecie sami - dołączam się do akcji poszukiwawczej fajnej imrezy sylwestrowej w Białymstoku.
Czy ktoś może coś podpowiedzieć ? Klimatyczną knajpkę? Sylwestra przy ognisku z kuligiem i grzańcem? Będę wdzięczna za info. Pozdrawiam!
Irmina
Piaszczyńska
Redaktor
EventMapa.pl
Paulina G.:
Sylwestra przy ognisku z kuligiem i grzańcem? Będę wdzięczna za info. Pozdrawiam!
kulig i grzaniec, jakoś nie widzę tego w Białymstoku.. może gdzieś nieopodal? Kiermusy albo Białowieża.
Irmina
Piaszczyńska
Redaktor
EventMapa.pl
a może jednak się mylę..'Zapraszam na białe szaleństwo do Grabówki:)
Koszt przejażdzki saniami, ognisko i wyżywienie 30zł/os
Dodatkowo za opłatą grzaniec i inne przysmaki,przejażdzki na koniach i kucykach.
Jesteśmy w stanie zorganizować impreze od 8 do 60 osób.
kontakt: Ewelina Byczyk - Kalinowska P.W,,ZAGŁOBA'' 604911866'
z innego wątku wzięte.
pozdrawiam
I.
Przemysław
Lisek
Trener/konsultant
zarządzania
projektami, partner
w progr...
My się nastawiliśmy na tańce i hulanki w Sylwestra.Kulig sobie zrobimy w styczniu na Kaszubach ;)Przemysław Lisek edytował(a) ten post dnia 04.12.10 o godzinie 10:34
Justyna Łapińska Gł.księgowa
ja się bawiłam już dwa razy na przebieranym ( w stylu dowolnym ) Sylwestrze w Homebarze-mi się podobało, muzyka fajna, różny przedział wiekowy gości, niektórzy narzekali tylko na jedzenie, że mało, no coż ja jestem z tych, co wolą tańczyć niż siedzieć za stołem:)zresztą jak wszędzie, było info co jest zawarte w cenie.
Adam
G.
ENFJ - lubię
truskawki
Przemysław Lisek:
A czy poza tym, że powtórzyłeś to samo, co ja napisałem w pierwszym poście to masz coś interesującego do napisania? Problem już znam. Teraz szukam rozwiązań.
Miły to Pan jesteś jak zwykle ujmująco. Życzę wielu klientów mimo wszystko :)
Przemysław
Lisek
Trener/konsultant
zarządzania
projektami, partner
w progr...