Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Przemysław Lisek Trener/konsultant
zarządzania
projektami, partner
w progr...

Temat: Gdzie na Sylwestra w Białymstoku?

Wpadliśmy z żoną na pomysł, aby w tym roku skorzystać z pomocy babci (mieszka w Białymstoku) i zostawić z nią nasze dzieci. Tym samym chętnie wybralibyśmy się na zabawę sylwestrową (po raz pierwszy od 3 lat!) właśnie tu.
Nasi znajomi z Białegostoku nawalili z przyczyn rodzinnych. Wpisalibyśmy się na jedną z ofert, ale wiemy jedno - sukces zabawy sylwestrowej zależy nie tylko od grającego zespołu, czy jedzenia, ale przede wszystkim od towarzystwa.

Jeśli ktoś organizuje fajną grupę w przedziale wiekowym 30-40 lat, a w restauracji będzie muzyka dla ludzi w tym wieku, którzy bawią się równie dobrze przy muzyce z lat licealnych, studiów ale też przy najnowszych kawałkach to chętnie się dołączymy. Klimaty disco polo odpadają ;)

Lojalnie tylko ostrzegam, że jak my się bawimy to roznosimy parkiet :)
23.11.2010, 08:56

Krzysztof K. Robię swoje...

Miło przeczytać... nie mam jeszcze koncepcji na Sylwestra, ale jakby co, to podpowiem. Pozdrawiam :)
25.11.2010, 22:56

Katarzyna Kopka Student, Uniwersytet
w Białymstoku

Może pomocne będą stronki:
1. http://www.bialystokonline.pl/sylwester.php
2. http://www.bstok.pl/sylwester_2011/
Jest tam wiele ciekawych ofert, można znaleźć coś dla siebie;)
26.11.2010, 16:33

zarządzania
projektami, partner
w progr...

Katarzyna Kopka:
Może pomocne będą stronki:
1. http://www.bialystokonline.pl/sylwester.php
2. http://www.bstok.pl/sylwester_2011/
Jest tam wiele ciekawych ofert, można znaleźć coś dla siebie;)
Kasiu, wszystkie te strony widziałem. Ale co mi dadzą same opisy sylwestra? Nie wiem, jaki naprawdę poziom prezentuje dany lokal, DJ, czy zespół.
A poza tym, jak się zgłosimy sami jako para na zasiadanego sylwestra to będzie to totalna loteria.
26.11.2010, 21:12

zarządzania
projektami, partner
w progr...

To może dajcie tu swoje rekomendacje - ktoś już był w zeszłych latach to może wiedzieć, czego możemy się spodziewać w każdym z lokali.
26.11.2010, 21:13

Adam G. ENFJ - lubię
truskawki

Nie wiem, jaki naprawdę poziom prezentuje dany lokal, DJ, czy zespół.

Bo sylwestra to z fajnymi znajomymi trzeba spędzać i to jest w pierwszej kolejnosci najważneijsze reszta bez spełnienia tego warunku i tak nie zapewni dobej zabawy. A nawet dupowaty lokal w super towarzystwie w dobrej zabawie nie przeszkodzi :)
Zresztą chyba nie ma potrzeby tego trenerowi tłumaczyć ;)
27.11.2010, 03:09

zarządzania
projektami, partner
w progr...

Adam G.:
Bo sylwestra to z fajnymi znajomymi trzeba spędzać i to jest w pierwszej kolejnosci najważneijsze reszta bez spełnienia tego warunku i tak nie zapewni dobej zabawy. A nawet dupowaty lokal w super towarzystwie w dobrej zabawie nie przeszkodzi :)
Zresztą chyba nie ma potrzeby tego trenerowi tłumaczyć ;)
A czy poza tym, że powtórzyłeś to samo, co ja napisałem w pierwszym poście to masz coś interesującego do napisania? Problem już znam. Teraz szukam rozwiązań.
27.11.2010, 14:03

konto usunięte

Przemysławie jeżeli chcesz się świetnie bawić na Sylwestra to nie planuj go ponad miesiąc wcześniej. Zadaj to samo pytanie 30 grudnia. Zobaczysz, jak fajny będzie spontan ;)
27.11.2010, 21:50

zarządzania
projektami, partner
w progr...

Kamil Gopaniuk:
Przemysławie jeżeli chcesz się świetnie bawić na Sylwestra to nie planuj go ponad miesiąc wcześniej. Zadaj to samo pytanie 30 grudnia. Zobaczysz, jak fajny będzie spontan ;)
Tak Kamilu to ja robiłem w akademiku. Można mnie było wyciągnąć na imprezę w ciągu 10 minut. A teraz jestem już starym 38-letnim ramolem i muszę wiedzieć gdzie idę, co będę robił i z kim.
To taki nawyk projektowy ;)
28.11.2010, 13:54

Paulina G. Zarządzanie/HR

A wiesz Przemku, że mam podobny problem ? ;)
Też będę na Sylwestra w Białymstoku razem z moim przyszłym mężem i też nie mamy pojęcia gdzie się udać i z kim :) Więc w razie czego nie będziecie sami - dołączam się do akcji poszukiwawczej fajnej imrezy sylwestrowej w Białymstoku.

Czy ktoś może coś podpowiedzieć ? Klimatyczną knajpkę? Sylwestra przy ognisku z kuligiem i grzańcem? Będę wdzięczna za info. Pozdrawiam!
1.12.2010, 11:25

Irmina Piaszczyńska Redaktor
EventMapa.pl

Paulina G.:
Sylwestra przy ognisku z kuligiem i grzańcem? Będę wdzięczna za info. Pozdrawiam!

kulig i grzaniec, jakoś nie widzę tego w Białymstoku.. może gdzieś nieopodal? Kiermusy albo Białowieża.
2.12.2010, 05:52

Irmina Piaszczyńska Redaktor
EventMapa.pl

a może jednak się mylę..

'Zapraszam na białe szaleństwo do Grabówki:)
Koszt przejażdzki saniami, ognisko i wyżywienie 30zł/os
Dodatkowo za opłatą grzaniec i inne przysmaki,przejażdzki na koniach i kucykach.
Jesteśmy w stanie zorganizować impreze od 8 do 60 osób.
kontakt: Ewelina Byczyk - Kalinowska P.W,,ZAGŁOBA'' 604911866'

z innego wątku wzięte.
pozdrawiam
I.
3.12.2010, 16:36

zarządzania
projektami, partner
w progr...

My się nastawiliśmy na tańce i hulanki w Sylwestra.
Kulig sobie zrobimy w styczniu na Kaszubach ;)Przemysław Lisek edytował(a) ten post dnia 04.12.10 o godzinie 10:34
4.12.2010, 10:34

ja się bawiłam już dwa razy na przebieranym ( w stylu dowolnym ) Sylwestrze w Homebarze-mi się podobało, muzyka fajna, różny przedział wiekowy gości, niektórzy narzekali tylko na jedzenie, że mało, no coż ja jestem z tych, co wolą tańczyć niż siedzieć za stołem:)zresztą jak wszędzie, było info co jest zawarte w cenie.
5.12.2010, 21:36

Adam G. ENFJ - lubię
truskawki

Przemysław Lisek:

A czy poza tym, że powtórzyłeś to samo, co ja napisałem w pierwszym poście to masz coś interesującego do napisania? Problem już znam. Teraz szukam rozwiązań.

Miły to Pan jesteś jak zwykle ujmująco. Życzę wielu klientów mimo wszystko :)
5.12.2010, 21:59

zarządzania
projektami, partner
w progr...

Wybór padł na Camelot. Zobaczymy...
31.12.2010, 12:00

Wyślij zaproszenie do