Dariusz Berkan meble bursztynowe
Temat: czy sa ludzie w reklamie ktrorzy maja doswiadczenie w...
Sa efektywne sposoby na taka reklame ???
Paweł
G.
potius mori quam
foedari
dariusz berkan:
są i są
Jak nie ma konkurencji, to jest dopiero pole do popisu... :)Temat: czy sa ludzie w reklamie ktrorzy maja doswiadczenie w...
Są. I mogą być też efektowne. :)Wszystko zależy od produktu.
Michał
Mikłowski
Black Belt
Interactive Sorcerer
Pytanie tylko jak bardzo chodliwym towarem jest stol z bursztynu...
Aleksander Lenart gra & fika
Ludzie nie takie rzeczy kupują...
Dagmara
D.
operacyjny na
wypowiedzeniu :):)
Ale tu jest konkurencja.
Grzegorz
Wszelaczyński
Nie potrafię
profesjonalnie
opisywać
po mojemy wszystko ma konkurencję, co najwyżej takowej nie zidentyfikowałeś - w naszym świecie podaż>popyt.a jeżeli faktycznie nie masz konkurencji to nie potrzebujesz reklamy a jedynie sprawnego aparatu sprzedaży.
Błażej J. Voo-Jitsu Master :P
Zależy, jak zdefiniować konkurencję :-) Jeśli przyjąć, że ktoś zamiast kupić Twój produkt zdecyduje, że woli kupić sobie buty to już masz konkurencję w postaci produktu, który zagospodaruje budżet kupującego Twoim kosztem :-)
Robert
Borowski
Moje-Ankiety.pl by
LabSEE
Pytanie też, czy jest to jeden produkt czy gama produktów. Jak pokazują znane przypadki nowych produktów, które nie miały konkurencji, ciężko było je sprzedać. Dopiero po wprowadzeniu innego modelu, podobnego produktu sprzedaż ruszała. Wynika to z psychologicznych uwarunkowań podejmowania decyzji. Jeżeli nie mamy do czego porównać danego produktu to nie jesteśmy do końca w stanie ocenić ile jest on wart i czy warto go kupić :) Niezdecydowanie przekłada się natomiast na brak decyzji.
Paweł L. www.botak.com.pl
dariusz berkan:
Pytasz o reklamę bo masz pewnie problem ze sprzedażą produktu...
U Ciebie powinien być problem ale inny :
"nie mogę przyjmować zamówień, bo jestem zawalony do 2012 roku!"
Weź się w garść i popraw stronkę !
1 jest źle zbudowana
2 brak optymalizacji
3 nawet nie uzyłeś połowę tego, co daje Joomla
4 masz niszę rynkową taką, że 96% produktów powinieneś sprzedawać mafii rosyjskiej za wielkie pieniądze a nie umiesz ...
5 jedna wersja językowa dla takiej stronki to grzech !
Odwiedź parę stron salonów pogrzebowych i parę stron dóbr luksusowych i sam dojdź do wniosku bliżej której grupy jest Twoja obecna stronka ...
Jeśli uważasz że jest dobra - zrób ankietę wsród 100 osób na grupie:
- pozycjonowanie stron
- SEO
- SEM
- projektowanie stron
Nie że chciałbym Ci ubliżać ale nie powinieneś się tutaj znaleźć ze swoimi umijętnościami i naprawdę ładnymi rzeczami które robisz ...
Dagmara
D.
operacyjny na
Błażej J.:Wystarczy , że będzie wybierał pomiędzy stołem z bursztynu a stołem ze szkła/drewna/mozaiki etc.
Zależy, jak zdefiniować konkurencję :-) Jeśli przyjąć, że ktoś zamiast kupić Twój produkt zdecyduje, że woli kupić sobie buty to już masz konkurencję w postaci produktu, który zagospodaruje budżet kupującego Twoim kosztem :-)
Hubert Tatarkiewicz kreślę raporty
Darku, szczerze i po namyśle: wyjdź ze stołów i wejdź w dekorację ścian (płytki). Nie mam czasu na wyjaśnienia; masz technologię a nie masz smykałki do robienia przedmiotów użytkowych. Płytki/panele itp. pójdą jak woda. Zamów porządną stronę.
Racja...Onyxu w płytkach brak ...
Są w sprzedaży tylko slaby a cięcie ze slaba to koszt prawie 1000pln/m2 więc tutaj może być super temat na biznes
Właściwie dobrze powiedziałeś na koniec :
JAK MASZ ZAJEBISTĄ STRONĘ , MATERIAŁ, UMIEJĘTNOŚCI to sprzedasz wszystko, a dobra strona to możliwość dywersyfikacji ekspozycji wirtualnej bez potrzeby tworzenia stanów produktów gotowych...
Hubert Tatarkiewicz:
Darku, szczerze i po namyśle: wyjdź ze stołów i wejdź w dekorację ścian (płytki). Nie mam czasu na wyjaśnienia; masz technologię a nie masz smykałki do robienia przedmiotów użytkowych. Płytki/panele itp. pójdą jak woda. Zamów porządną stronę.Pawel L. edytował(a) ten post dnia 12.11.10 o godzinie 14:17
Grzegorz
Wszelaczyński
Nie potrafię
profesjonalnie
opisywać
Błażej J.:
Zależy, jak zdefiniować konkurencję :-)
zawsze i wszędzie - konkurencja o zaspokojenie tej samej potrzeby. wg. piramidy Maslowa
Dagmara
D.
operacyjny na
Pawel L.:
Racja...
Onyxu w płytkach brak ...
Nic bardziej mylnego. Kiedyś było "brak". Teraz to nie jest żaden problem : np. http://www.stoneconnection.pl/index.php/Onyx/Plytki/Pl...
Są w sprzedaży tylko slaby a cięcie ze slaba to koszt prawie 1000pln/m2 więc tutaj może być super temat na biznes
Too late. Ze slaba tną ludzie,dla których płytka to nie jest rozwiązanie, CHCĄ ciąć ze slaba. Resztę dostaniesz w LM :)
Tylko towar musi trafić w gusta. A te są zmienne.
Właściwie dobrze powiedziałeś na koniec :
JAK MASZ ZAJEBISTĄ STRONĘ , MATERIAŁ, UMIEJĘTNOŚCI to sprzedasz wszystko, a dobra strona to możliwość dywersyfikacji ekspozycji wirtualnej bez potrzeby tworzenia stanów produktów gotowych...
Myślę,że zainteresowanie pism wnętrzarskich, architektów wnętrz w dzisiejszym świecie jest koniecznością.Dagmara D. edytował(a) ten post dnia 14.11.10 o godzinie 02:17
Dagmara D.:Jest w katalogu ...a jest dostępny na żywo ?
Nic bardziej mylnego. Kiedyś było "brak". Teraz to nie jest żaden problem : np. http://www.stoneconnection.pl/index.php/Onyx/Plytki/Pl...
W cenie jak dawniej po 300-400 pln/m2 płytek ?
Tylko towar musi trafić w gusta. A te są zmienne.
Myślę,że zainteresowanie pism wnętrzarskich, architektów wnętrz w dzisiejszym świecie jest koniecznością
Dla mnie to 1szy krok w kreacji marki w takiej branży jak ta tutaj !
Hubert Tatarkiewicz kreślę raporty
Oczywiście, że tak. Primo: dobry układ ze studiami.
Dagmara
D.
operacyjny na
Pawel L.:A kto bogatemu zabroni ? Dlatego bardziej się opłaca ciąć ze slaba (pomijając fakt, że wygląda to o wiele lepiej :)) Widywałam płytki i dekory po 10k , więc ococho... Przecież produkty autora nie nadają się do wpuszczenia do DIY.
Dagmara D.:Jest w katalogu ...a jest dostępny na żywo ?
W cenie jak dawniej po 300-400 pln/m2 płytek ?
Aczkolwiek taki produkt na rynku istnieje od dawna. Pytanie czy się sprzeda, ale to inna bajka
Lepszy taki niż żaden. Ale znam lepsze miejsca : fora budowlane na przykład, gdzie jest 100% targetu.Dagmara D. edytował(a) ten post dnia 14.11.10 o godzinie 14:09Tylko towar musi trafić w gusta. A te są zmienne.
Myślę,że zainteresowanie pism wnętrzarskich, architektów wnętrz w dzisiejszym świecie jest koniecznością
Dla mnie to 1szy krok w kreacji marki w takiej branży jak ta tutaj !