Anna
Cybis
Student, Uniwersytet
Warszawski
Temat: Kurs robienia pizzy???
Witam,Mam takie niecodzienne pytanie, czy wie ktoś gdzie w Warszawie organizowane są kursy robienia pizzy?? ja już od dawna mam takie marzenie i chciałabym się nauczyć robienia pizzy profesjonalnie, a kto wie, może i dorobić sobie w pizzerii. Myślę, że to bardzo przyjemna praca mogłaby być ;)))
Tylko nie wiem gdzie by tu znaleźć jakiś taki kurs, bo w internecie nic nie mogę znaleźć...
Eliza Mikołek Student,
Ktoś mi ostatnio mówił, że w Mela Verde na chmielnej są takie kursy organizowane, ale nie wiem czy to prawda, swoją drogą to ciekawy pomysłna dorywcza pracę w czasie studiów. najlepiej przejdź się tam albo zobacz na ich stronce czy nie podają jakichś info. pozdrawiam ;)
Anna
Cybis
Student, Uniwersytet
Warszawski
Dzięki Eliza, dzwoniłam tam i rzeczywiście organizują takie kursy. normalnie trwają przez 2 weekendy, ale można też zrobić taki jednodniowy. najlbliższy zaczyna się 20 listopada, więc jest czas do namysłu i ewentualnie zebrania gotówki. jak ktoś jest zainteresowany to mogę podać namiary na nich.
Anna
Cybis
Student, Uniwersytet
Warszawski
Bartosz Kasprzyk:
Anna Cybis:Anno, a możesz podać jakiegos linka odnośnnie tego kursu? też bym chętnie dorobił ;) co ile odbywają się te krusy, nie wiesz może?
Dzięki Eliza, dzwoniłam tam i rzeczywiście organizują takie kursy. normalnie trwają przez 2 weekendy, ale można też zrobić taki jednodniowy. najlbliższy zaczyna się 20 listopada, więc jest czas do namysłu i ewentualnie zebrania gotówki. jak ktoś jest zainteresowany to mogę podać namiary na nich.
Hej,
tak dokładnie nie wiem, co ile się odbywają, ale wydaje mi się dosyć często, bo powiedzieli mi, że o dziwo mają sporo chętnych. najjbliższy kurs zaczyna się w tę sobotę i trwa dwa weekendy, wiec nastepny pewnie za miesiac
podaje ci linka, tam jest telefon na dole:
http://prawdziwapizza.pl/wloska-szkola-pizzy/
pozdrawiam ;)
Rafał
K.
Business
Development, JCM
Technologies SA
Ciao Tutti - znaczy Cześć Wszystkim , a w temacie kursu pizzy czy też kursu na pizzera POLECAM jedyną profesjonalną szkołe pizzy w Polsce ( to nie pizzeria )http://pizza-school.pl tam uczą profesjonalnie i zdradzają wszystkie tajniki robienia włoskiej pizzy... mój znajomy był i bardzo sobie chwali tą szkołę
pozdrawiam wszystkich kochających włoskie klimaty
Marta
Krzywańska
Student, Uniwersytet
Łódzki
Taka szkoła-fajna sprawa, ale niestety dla mnie za daleko:) Fajnie byłoby, gdyby taka szkoła znajdowała się w Łodzi. W sumie niektóre pizzerie mogłyby organizować takie kursy, np. Fiero:)
Anna
Cybis
Student, Uniwersytet
Warszawski
Potwierdzam, ten kurs to przede wszystkim świetna zabawa. oprócz wypiekania pizzy nauczyli nas kręcić plackiem jak Włoch z reklamy ;) przy okazji zdobyłam kilka tajemnych receptur na wspaniałe włoskie dania. naprawdę szczerze polecam, nie żałuję wydanych pieniędzy, a co najważniejsze moge się poszczycić dyplomem profesjonalnej pizzerki ;)
Gabriela
S.
Marzy mi się wyprawa
do Toskani
Rafał K.:Tak potwierdzam Jest tam wspaniała kadra i super klimat
Ciao Tutti - znaczy Cześć Wszystkim , a w temacie kursu pizzy czy też kursu na pizzera POLECAM jedyną profesjonalną szkołe pizzy w Polsce ( to nie pizzeria )
http://pizza-school.pl tam uczą profesjonalnie i zdradzają wszystkie tajniki robienia włoskiej pizzy... mój znajomy był i bardzo sobie chwali tą szkołę
pozdrawiam wszystkich kochających włoskie klimaty