Sławomir
Lorenc
Public Relations,
fotograf
Temat: Wieczorny wypad na cmentarze 1-11-2010
Dorota K.:
Piotr Lorenc:Słuszne są Twoje uwagi, ale nie chcę ingerować w czyjąś organizację.
Jak pomysłodawcy zdecydują się na przesunięcie godziny, to nawet mogę poprawkę biuletynem wysłać. Ale nie widzę, żeby zaglądali na forum...
A ja się nie wybiorę z Wami, gdyż cmentarze to jedne z nielicznych miejsc, gdzie fotofrafowanie jest dla mnie nie na miejscu.
Sławomir
P.
grafik komputerowy,
fotograf,
administrator stron
Sławku.. nikt przecież do tego Ciebie nie ciągnie! Każdy ma prawo do swoich poglądów i robi to co uważa za słuszne.Na całe jednak szczęście nie każdy tak uważa bo często piękno i smutek tych miejsc utrwalone na fotografiach bardziej składnia do zadumy nad sobą i nad tym czym naprawdę będziemy niż sama pośpieszna wizyta na cmentarzu poprzedzona przepychaniem, porządkami i układaniem świeczek.
Godzina mi się wydaje ok, ale nic nie stoi na przeszkodzie by przyjechać tam wcześniej aby złapać ostatnie promienie słońca..
Jerry
Rudziński
Dyrektor IT (Cały
Świat)
Nie umawiajcie sie na myjni, czy stacji paliw.Jak juz, to lepiej np. tu:
http://goo.gl/maps/Iw1BJerry Rudziński edytował(a) ten post dnia 31.10.10 o godzinie 20:32
Dorota
K.
TSL + IT -
konsultant
No rzeczywiście, po powiększeniu wygląda to na stację paliw.Ale tu, gdzie postawiłeś zieloną strzałkę stoją stragany ze zniczami i tuż obok jest brama wejściowa, więc jest tam bardzo tłumnie. Chyba jednak na stacji paliw łatwiej się odnaleźć i grupą pójść na cmentarz.
Zresztą - zrobicie jak Wam wygodniej. :-)
Ewa Barbara
Milewska
Pamiętajmy o
Ogrodach....Ogrody
tereny zieleni -
miłość ...
Witam, byłam i nikogo z Was nie spotkałam pod wskazanym adresem :)
Jerry
Rudziński
Dyrektor IT (Cały
Świat)
Dorota K.:Nie, jest pusta przestrzen w cieniu i pod daszkiem budynku cmentarnego. Miedzy samochodami a budynkiem. Ani przechodniow, ani straganow.
stragany ze zniczami i tuż obok jest brama wejściowa, więc jest tam bardzo tłumnie
Byl ktos? (ja bylem bardziej rodzinnie i wczesniej, stad sie nie dopisywalem)Jerry Rudziński edytował(a) ten post dnia 01.11.10 o godzinie 22:07
Joasia S. ;)
W sumie 3 osoby z listy: Maciej, Sławek i ja. Sprawdzaliśmy pod kancelarią i na stacji. O 17:45 poszliśmy na cmentarz.
Sławomir
P.
grafik komputerowy,
fotograf,
administrator stron
Szkoda, że nie "załapałaś" nikogo.. Byliśmy zarówno pod Kancelarią (Maciej) jak i na stacji paliw. Może trzeba było się rozglądnąć i się zapytać czy tan ktoś czekający ze statywem nie jest przypadkiem z GoldenLine.Ewa Barbara Milewska:
Witam, byłam i nikogo z Was nie spotkałam pod wskazanym adresem :)
Iga K. Architekt krajobrazu
Trzeba się umawiać na jakieś oznaczenia przynależności do MPF :)ja niestety nie mam statywu i wczoraj zamiast na cmentarz poszłam do Łazienek pooglądać niebieskie pawie na żółtych liściach i dalej na Trakt Królewski
Paweł Wygoda Szukam pracy
ja też byłem. szukałem Was na stacji, ale nikogo nie widziałem :) ale kilka zdjęć zrobiłem

Paweł Wygoda edytował(a) ten post dnia 02.11.10 o godzinie 12:12
Dorota
K.
TSL + IT -
konsultant
Paweł Wygoda:Pawle, a mógłbyś wyedytować swój post i zostawić w nim tylko DWA najlepsze - Twoim zdaniem - ujęcia. Uprzejmie poproszę. :-)Dorota K. edytował(a) ten post dnia 02.11.10 o godzinie 12:10
ja też byłem. szukałem Was na stacji, ale nikogo nie widziałem :) ale kilka zdjęć zrobiłem
prooooszę :)
Dorota
K.
TSL + IT -
konsultant
Nooo... teraz to zupełnie co innego! :-)Dziękuję.
Wszyscy czekamy teraz na fotki grupy zorganizowanej. Indywidualiści też oczywiście są mile widziani. :-)
Sławomir
P.
grafik komputerowy,
fotograf,
administrator stron
więcej zdjęć na stronie http://www.yops.info/?p=1710