Reklama: Najlepszy program partnerski w sieci , KLIKNIJ

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Krzysztof K. nauczyciel

Temat: Bodystocking męskie - rajstopy erotyczne dla faceta

Ohyda!
28.10.2010, 21:31

Ala L. charakteryzator/
specjalista od
leniuchowania:)

fatalny spam!
3.11.2010, 16:34

Katarzyna Lipska Mam to, co Tygryski
kochają
najbardziej...

ala L.:
fatalny spam!

Jaki spam? Nie podaje linku do stron, nie zachecam do zakupu. Zadalam proste pytanie i oczekuje tylko odpowiedzi w temacie. Zauwazylam, ze na goldenline panuje dziwna tendencja bezsensownego wypowiadania sie w komentarzach, ktore w ogole nie ma zwiazku z tematem. Jesli nie masz nic do powiedzenia - nie komentuj!

Aha! I mozesz sprawdzic w slowniku, co to spam, bo najwyrazniej uzywasz pojecia, ktorego nie znasz. Pozdrawiam
3.11.2010, 17:30

Krzysztof K. nauczyciel

Tylko, że każdy kto odwiedzi stronę tej prawie rozebranej, "dziewiczej" dziewoi to widzi adres www - na prawdę żaden spam, tylko mega kosmiczna reklama hahaha.
4.11.2010, 15:28

Katarzyna Lipska Mam to, co Tygryski
kochają
najbardziej...

Krzysztof K.:
Tylko, że każdy kto odwiedzi stronę tej prawie rozebranej, "dziewiczej" dziewoi to widzi adres www - na prawdę żaden spam, tylko mega kosmiczna reklama hahaha.

Ja nikomu nie polecam wchodzenia na mój profil. Jak kto wchodzi to widocznie jest ciekawy. Sugerujesz, że powinnam się w ogóle nie udzielać? Przecież zawsze przy wypowiedzi widnieje moje zdjęcie i na profilu zawsze jest mój link.

To jest forum, ludzie szukają tu więc odpowiedzi na pewne pytania. Ja zadałam swoje, bo ciekawi mnie opinia panów na ten temat, a nie ich sprzedaż, bo na sprzedaż bodystocking w swoim sklepie akurat nie narzekam i nie są to osoby z goldenline
4.11.2010, 17:58

Krzysztof K. nauczyciel

Katarzyna Lipska:
To jest forum, ludzie szukają tu więc odpowiedzi na pewne pytania. Ja zadałam swoje, bo ciekawi mnie opinia panów na ten temat, a nie ich sprzedaż, bo na sprzedaż bodystocking w swoim sklepie akurat nie narzekam i nie są to osoby z goldenline

To proszę założyć sobie forum dla wielbicieli takich rzeczy. Forum KPH to chyba raczej nie miejsce na tego typu ekstrawagancje.
4.11.2010, 18:39

Adam Bulandra dr open-minded :)

w dodatku zadawanie takich kretyńskich pytań świadczy o stereotypizacji zagdanienia
8.11.2010, 02:11

Ala L. charakteryzator/
specjalista od
leniuchowania:)

nie mozemy zabronic nikomu robic z siebie idioty, natomiast mozemy wyrazic sprzeciw, przeciwko robieniu go z nas... proste
22.11.2010, 23:39

konto usunięte

http://www.kostiumyerotyczne.sklepna5.pl/towar/1867/ko...

Przeprasza, czy jest w warszawie taki klub gdzie można spotkaćw ten sposób ubrane klubowiczki , nie tancerki gogo lecz klubowiczki?
3.12.2010, 20:07

Wyślij zaproszenie do