Reklama: Wysokie zyski z Twojej strony www , DOŁĄCZ DO NAS

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Jacek Kotarbiński Euromarketer Poland,
Trade Marketer,
POPAI Poland

Temat: Baltic Oasis - nigdy więcej ....

Próbuję znaleźć jakiś sensowny klub w Gdyni/ okolice. Możecie coś polecić ? Ostatnio spotkałem się z takim "antyklienckim" podejściem w Baltic Oasis, że nigdy więcej ... Ciekawe, czy macie podobne doświadczenia,
27.10.2010, 17:47

Krzysztof Stachura socjologia / nowe
media / badania i
analizy

No Baltic Oasis to Oasis chyba tylko z nazwy :) A czego konkretnie oczekujesz, w sensie o jakie konkretne aktywności sportowe chodzi?
27.10.2010, 18:16

Dorota Ś. Analityk produkcji,
Unilever Polska S.A

Ja korzystam z activ lady fitness w "Batorym". Poleciłabym szczerze, ale.... to lady club:)) Ciekawa jestem co to znaczy "antyklienckie" podejście w Oasis, ponieważ miałam ochotę tam się wybrać.
27.10.2010, 19:15

Karol J. kj-nieruchomosci.pl

Ja akurat korzystałem ze squasha i sauny w Baltic oasis i nigdy nie narzekałem. Podobnie jak koleżanka wyżej nie wiem co rozumiesz przez antyklienckie podejście, ale może nie warto się na nich obrażać, z powodu złego nastroju jednej Pani :)
27.10.2010, 19:37

Marcin P. Kierownik Projektu,
Nordea Bank Polska
SA

Kiedyś chodziłem tam i nie narzekałem na obsługę. Ale... każdy ma swoje odczucia. Może Gymnasion w Witawie?
27.10.2010, 19:45

Unilever Polska S.A

A czy kolega Karol podpowie skoro już bywał w komentowanym klubie, czy jest możliwość wykupienia tam kilku lekcji instruktażu gry w squasha? :))
27.10.2010, 20:12

Trade Marketer,
POPAI Poland

nastrój jednej Pani to pół biedy.
Gorzej, kiedy dotyczy to już samej "góry" :)

Karol Jasiewicz:
Ja akurat korzystałem ze squasha i sauny w Baltic oasis i nigdy nie narzekałem. Podobnie jak koleżanka wyżej nie wiem co rozumiesz przez antyklienckie podejście, ale może nie warto się na nich obrażać, z powodu złego nastroju jednej Pani :)
27.10.2010, 20:19

Unilever Polska S.A

oj, to nie brzmi dobrze. Może w takim razie gymnasion-witawa. Też korzystałam, co prawda jakieś pół roku temu;)

Jacek Kotarbiński:
nastrój jednej Pani to pół biedy.
Gorzej, kiedy dotyczy to już samej "góry" :)

Karol Jasiewicz:
27.10.2010, 20:27

Trade Marketer,
POPAI Poland

Gymnasion nie ma squasha
Marcin P.:
Kiedyś chodziłem tam i nie narzekałem na obsługę. Ale... każdy ma swoje odczucia. Może Gymnasion w Witawie?
27.10.2010, 20:29

Trade Marketer,
POPAI Poland

"Antyklienckie podejscie" polega na tym, ze wszystko jest dobrze, kiedy ... jest dobrze :)))
Kiedy pojawi sie problem - nie licz na to, ze zostanie on rozwiazany
a/ uprzejmie
b/ rzeczowo
c/ w zasadzie wmówią Ci, że to wszystko Twoja wina :)))

Dorota Ś.:
Ja korzystam z activ lady fitness w "Batorym". Poleciłabym szczerze, ale.... to lady club:)) Ciekawa jestem co to znaczy "antyklienckie" podejście w Oasis, ponieważ miałam ochotę tam się wybrać.
27.10.2010, 20:32

Unilever Polska S.A

Jeśli zatem chodzi o squasha, to chyba w Gdyni wybór klubów jest niewielki. Jak znajdziesz coś fajnego, to daj znać. Póki co, ja zaryzykuję w Oasis, a Ty zdecyduj się na coś innego:))

Jacek Kotarbiński:
"Antyklienckie podejscie" polega na tym, ze wszystko jest dobrze, kiedy ... jest dobrze :)))
Kiedy pojawi sie problem - nie licz na to, ze zostanie on rozwiazany
a/ uprzejmie
b/ rzeczowo
c/ w zasadzie wmówią Ci, że to wszystko Twoja wina :)))

Dorota Ś.:
27.10.2010, 20:45

Trade Marketer,
POPAI Poland

jest jeszcze Sopot i Gdańsk, ceny podobne, jakośc taka sama, moze lepsza kultura kontaktu z klientami
Dorota Ś.:
Jeśli zatem chodzi o squasha, to chyba w Gdyni wybór klubów jest niewielki. Jak znajdziesz coś fajnego, to daj znać. Póki co, ja zaryzykuję w Oasis, a Ty zdecyduj się na coś innego:))
>
27.10.2010, 22:06

Karol J. kj-nieruchomosci.pl

Dorota Ś.:
A czy kolega Karol podpowie skoro już bywał w komentowanym klubie, czy jest możliwość wykupienia tam kilku lekcji instruktażu gry w squasha? :))

Nigdy nie brałem lekcji squasha, chociaż kiedyś byłem bliski. Z tego co wiem to w samym BO nie ma takiej usługi ale mam namiary na dwóch trenerów (jeden nawet ostatnio pisał do mnie na GL z propozycją lekcji), więc jeśli sobie życzysz mogę odszukać namiary na nich obu.
27.10.2010, 22:27

Łukasz Drobnik właściciel,
Agencja filmowa i
fotograficzna
SHOKA.EU, fot...

Zależy czego oczekujesz - ja polecam Kolaseum w Sopocie. Sam korzystałem tylko z siłowni u nich i treningu pod okiem jednego z najlepszych (jeśli nie najlepszego) trenera - Jana Łuki. Jeśli Pan Janek zmieniłby miejsce pracy to ja bym zmienił siłownię :D
28.10.2010, 07:56

Mariusz J. PayTel S.A -
dbałość o relacje
typu B2B,
specjalistyczne ...

Jest coś takiego, ale w okolicach Kosakowa:

http://www.locales.pl/pl/fitness_club.php
28.10.2010, 11:52

Arkadiusz Reiter Specjalista ds.
wsparcia
informatycznego i
ochrony danych...

Mariusz Jagłowski:
Jest coś takiego, ale w okolicach Kosakowa:

http://www.locales.pl/pl/fitness_club.php

Zapowiada się ciekawie, zobaczymy czy cenowo też będzie interesująco :)
28.10.2010, 14:05

konto usunięte

Szanowni Państwo, pan Jacek "nigdy więcej" Kotarbiński, jest odważny i bardzo krytyczny, ale tylko w internecie. Nie ma odwagi podyskutować osobiście,wypisuje bzdury i oszczerstwa na forum a mam kilka osób gotowych potwierdzić jakim jest niesympatycznym i aroganckim Panem!
29.11.2010, 23:41

Trade Marketer,
POPAI Poland

O, Pan Menedżer się uaktywnił :)) Jak miło powitać :)

Czekam na konkrety :) Oczywiście na tym Forum

btw :) znalazłem świetnego squasha w 3City za mniej niż 30PLN/godz./za kort. I sobie chwalę. Obsługa rewelacyjna.Jacek Kotarbiński edytował(a) ten post dnia 29.11.10 o godzinie 23:59
29.11.2010, 23:45

Marta S. Pion Strategii i
Controllingu, ENERGA
Obsługa i Sprzedaż
...

Jacek Kotarbiński:

Panie Jacku- nie wstyd Panu być tak niesympatycznym i arognackim Panem?! ;)
29.11.2010, 23:58

konto usunięte

...szanowny Panie Jacku, zapraszam na spotkanie i konkretną rozmowę?! Ale nie sądzę by się Pan zgodził. Pan jest bardzo wygadany ale na odległość, osobiście nie sądzę?!
..Bardzo łatwo jest obrażać (21-letnią) dziewczynę w recepcji, ale spotkać się ze mną to już nie!?

pozdrawiam,

Maciej Zgierski
602 212 308
30.11.2010, 00:00

Wyślij zaproszenie do