- 1
- 2
- 3
- 4
- Następna »
Jacek
Kotarbiński
Euromarketer Poland,
Trade Marketer,
POPAI Poland
Temat: Baltic Oasis - nigdy więcej ....
Próbuję znaleźć jakiś sensowny klub w Gdyni/ okolice. Możecie coś polecić ? Ostatnio spotkałem się z takim "antyklienckim" podejściem w Baltic Oasis, że nigdy więcej ... Ciekawe, czy macie podobne doświadczenia,
Krzysztof
Stachura
socjologia / nowe
media / badania i
analizy
No Baltic Oasis to Oasis chyba tylko z nazwy :) A czego konkretnie oczekujesz, w sensie o jakie konkretne aktywności sportowe chodzi?
Dorota
Ś.
Analityk produkcji,
Unilever Polska S.A
Ja korzystam z activ lady fitness w "Batorym". Poleciłabym szczerze, ale.... to lady club:)) Ciekawa jestem co to znaczy "antyklienckie" podejście w Oasis, ponieważ miałam ochotę tam się wybrać.
Karol J. kj-nieruchomosci.pl
Ja akurat korzystałem ze squasha i sauny w Baltic oasis i nigdy nie narzekałem. Podobnie jak koleżanka wyżej nie wiem co rozumiesz przez antyklienckie podejście, ale może nie warto się na nich obrażać, z powodu złego nastroju jednej Pani :)
Marcin
P.
Kierownik Projektu,
Nordea Bank Polska
SA
Kiedyś chodziłem tam i nie narzekałem na obsługę. Ale... każdy ma swoje odczucia. Może Gymnasion w Witawie?
Dorota
Ś.
Analityk produkcji,
Unilever Polska S.A
A czy kolega Karol podpowie skoro już bywał w komentowanym klubie, czy jest możliwość wykupienia tam kilku lekcji instruktażu gry w squasha? :))
Jacek
Kotarbiński
Euromarketer Poland,
Trade Marketer,
POPAI Poland
nastrój jednej Pani to pół biedy.Gorzej, kiedy dotyczy to już samej "góry" :)
Karol Jasiewicz:
Ja akurat korzystałem ze squasha i sauny w Baltic oasis i nigdy nie narzekałem. Podobnie jak koleżanka wyżej nie wiem co rozumiesz przez antyklienckie podejście, ale może nie warto się na nich obrażać, z powodu złego nastroju jednej Pani :)
Dorota
Ś.
Analityk produkcji,
Unilever Polska S.A
oj, to nie brzmi dobrze. Może w takim razie gymnasion-witawa. Też korzystałam, co prawda jakieś pół roku temu;)Jacek Kotarbiński:
nastrój jednej Pani to pół biedy.
Gorzej, kiedy dotyczy to już samej "góry" :)
Karol Jasiewicz:
Jacek
Kotarbiński
Euromarketer Poland,
Trade Marketer,
POPAI Poland
Gymnasion nie ma squashaMarcin P.:
Kiedyś chodziłem tam i nie narzekałem na obsługę. Ale... każdy ma swoje odczucia. Może Gymnasion w Witawie?
Jacek
Kotarbiński
Euromarketer Poland,
Trade Marketer,
POPAI Poland
"Antyklienckie podejscie" polega na tym, ze wszystko jest dobrze, kiedy ... jest dobrze :)))Kiedy pojawi sie problem - nie licz na to, ze zostanie on rozwiazany
a/ uprzejmie
b/ rzeczowo
c/ w zasadzie wmówią Ci, że to wszystko Twoja wina :)))
Dorota Ś.:
Ja korzystam z activ lady fitness w "Batorym". Poleciłabym szczerze, ale.... to lady club:)) Ciekawa jestem co to znaczy "antyklienckie" podejście w Oasis, ponieważ miałam ochotę tam się wybrać.
Dorota
Ś.
Analityk produkcji,
Unilever Polska S.A
Jeśli zatem chodzi o squasha, to chyba w Gdyni wybór klubów jest niewielki. Jak znajdziesz coś fajnego, to daj znać. Póki co, ja zaryzykuję w Oasis, a Ty zdecyduj się na coś innego:))Jacek Kotarbiński:
"Antyklienckie podejscie" polega na tym, ze wszystko jest dobrze, kiedy ... jest dobrze :)))
Kiedy pojawi sie problem - nie licz na to, ze zostanie on rozwiazany
a/ uprzejmie
b/ rzeczowo
c/ w zasadzie wmówią Ci, że to wszystko Twoja wina :)))
Dorota Ś.:
Jacek
Kotarbiński
Euromarketer Poland,
Trade Marketer,
POPAI Poland
jest jeszcze Sopot i Gdańsk, ceny podobne, jakośc taka sama, moze lepsza kultura kontaktu z klientamiDorota Ś.:>
Jeśli zatem chodzi o squasha, to chyba w Gdyni wybór klubów jest niewielki. Jak znajdziesz coś fajnego, to daj znać. Póki co, ja zaryzykuję w Oasis, a Ty zdecyduj się na coś innego:))
Karol J. kj-nieruchomosci.pl
Dorota Ś.:
A czy kolega Karol podpowie skoro już bywał w komentowanym klubie, czy jest możliwość wykupienia tam kilku lekcji instruktażu gry w squasha? :))
Nigdy nie brałem lekcji squasha, chociaż kiedyś byłem bliski. Z tego co wiem to w samym BO nie ma takiej usługi ale mam namiary na dwóch trenerów (jeden nawet ostatnio pisał do mnie na GL z propozycją lekcji), więc jeśli sobie życzysz mogę odszukać namiary na nich obu.
Łukasz
Drobnik
właściciel,
Agencja filmowa i
fotograficzna
SHOKA.EU, fot...
Zależy czego oczekujesz - ja polecam Kolaseum w Sopocie. Sam korzystałem tylko z siłowni u nich i treningu pod okiem jednego z najlepszych (jeśli nie najlepszego) trenera - Jana Łuki. Jeśli Pan Janek zmieniłby miejsce pracy to ja bym zmienił siłownię :D
Mariusz
J.
PayTel S.A -
dbałość o relacje
typu B2B,
specjalistyczne ...
Jest coś takiego, ale w okolicach Kosakowa:http://www.locales.pl/pl/fitness_club.php
Arkadiusz
Reiter
Specjalista ds.
wsparcia
informatycznego i
ochrony danych...
Mariusz Jagłowski:
Jest coś takiego, ale w okolicach Kosakowa:
http://www.locales.pl/pl/fitness_club.php
Zapowiada się ciekawie, zobaczymy czy cenowo też będzie interesująco :)
Szanowni Państwo, pan Jacek "nigdy więcej" Kotarbiński, jest odważny i bardzo krytyczny, ale tylko w internecie. Nie ma odwagi podyskutować osobiście,wypisuje bzdury i oszczerstwa na forum a mam kilka osób gotowych potwierdzić jakim jest niesympatycznym i aroganckim Panem!
Jacek
Kotarbiński
Euromarketer Poland,
Trade Marketer,
POPAI Poland
O, Pan Menedżer się uaktywnił :)) Jak miło powitać :)Czekam na konkrety :) Oczywiście na tym Forum
btw :) znalazłem świetnego squasha w 3City za mniej niż 30PLN/godz./za kort. I sobie chwalę. Obsługa rewelacyjna.Jacek Kotarbiński edytował(a) ten post dnia 29.11.10 o godzinie 23:59
Marta
S.
Pion Strategii i
Controllingu, ENERGA
Obsługa i Sprzedaż
...
Jacek Kotarbiński:
Panie Jacku- nie wstyd Panu być tak niesympatycznym i arognackim Panem?! ;)
...szanowny Panie Jacku, zapraszam na spotkanie i konkretną rozmowę?! Ale nie sądzę by się Pan zgodził. Pan jest bardzo wygadany ale na odległość, osobiście nie sądzę?!..Bardzo łatwo jest obrażać (21-letnią) dziewczynę w recepcji, ale spotkać się ze mną to już nie!?
pozdrawiam,
Maciej Zgierski
602 212 308
- 1
- 2
- 3
- 4
- Następna »