Jacek
Wieczorek
Scrum Master, Grupa
Allegro
Temat: Szczera opinia klienta = bezcenna
Klikając ostatnio po linkach polecanych przez moich znajomych, trafiłem przypadkowo na blog mozeinaczej.pl, a konkretniej na wpis pod tytułem “o CRM’ach i jednym z nich którego wybraliśmy, lubimy i używamy codziennie” autorstwa Łukasza Kalicińskiego.Łukasz opisuje swoje doświadczenie z systemami CRM – od tych rozbudowanych do tych najprostszych. Oto co napisał o Funneli:
Funnela – to jest produkt rodzimy… z Polska i przyznam szczerze – jest nieźle :). Pracujemy na tym systemie do dzisiaj w ramach REC‘a i wszystko działa bez problemu. System jest w ciągłej rozbudowie, więc od czasu do czasu naszym oczom ukazuje się jakaś nowa funkcja… co jest miłe i sympatyczne. System jest przy tym dziecinnie prosty w obsłudze i naprawdę szybki w działaniu. Co jest jeszcze fajne to to, że można dzięki niemu zupełnie zrezygnować z Outlooka czy jakiegoś innego programu do obsługi poczty bo wszystko dzieje się właśnie wewnątrz Funneli. Aaaa, no i to co mi się też bardzo spodobało to obsługa – chłopaki z Funneli działają mega szybko :) – pytanie… za chwile jest odpowiedź albo nawet telefon. ZohoCRM pod tym względem wypada bladziutko – często było tak, że maile zostawały bez odpowiedzi… a problem wisiał. No i cena – Funnela jest zdecydowanie najtańsza z wszystkich opisywanych tutaj systemów.
Zachęcam do przeczytania całego artykułu Łukasza – są to bowiem spisane po ludzku krótkie recenzje popularnych systemów CRM.
0% marketingu, 100% faktów. Polecam!Jacek Wieczorek edytował(a) ten post dnia 04.10.10 o godzinie 23:21