Joanna
Konczanin
psycholog/trener
biznesu/trener
NLP/coach-supervisor
Temat: Czy czytaliście "Potęgę podświadomości"
.Joanna Konczanin edytował(a) ten post dnia 01.11.09 o godzinie 19:57
Joanna
Konczanin
psycholog/trener
biznesu/trener
NLP/coach-supervisor
Irenka Czusz:Irenko, uważaj :)) Daniel jest załozycielem grupy na GL "Lingwistyka NLP". Do mnie wysyłał wczesniej maile na priva z patternami lingwistycznymi. Sorry, Daniel, ale nie jestem fanką NLS-u :))
Nie wiem, gdzie widzisz złośliwość?;-)
Szkoda, ze nie mogę obdarzyć uśmiechem na wizji waćpana;-)
Daniel Z. Gnothi seauton
to nie były zadne patterny tylko zwyczajne pytaniato,ze jestem załozycielem
http://www.goldenline.pl/grupa/lingwistyka-nlp
to widac na moim profilu - zadna tajemnica
poza tym priv to priv,a nie public
widze,ze nie mozna byc juz zyczliwym i podziekowac
Żaneta
W.
Nie rezygnuj z celu
tylko dlatego, że
jego osiągnięcie
wy...
Czytałam, niektóre wskazówki stosuję na codzień i nawet dobrze mi to wychodzi. Poza tym zdałam sobie sprawę jak wielką rolę w moim życiu odgrywa podświadomość.
Joanna
Konczanin
psycholog/trener
biznesu/trener
NLP/coach-supervisor
Daniel Zienkiewicz:Danielu, to był żart:) A swoją drogą to ja jestem uczulona na NLS :)
to nie były zadne patterny tylko zwyczajne pytania
to,ze jestem załozycielem
http://www.goldenline.pl/grupa/lingwistyka-nlp
to widac na moim profilu - zadna tajemnica
poza tym priv to priv,a nie public
widze,ze nie mozna byc juz zyczliwym i podziekowac
Irenka
Czusz
design, ilustracja,
kreowanie słów,
projektowanie
wnętrz
Joanna Konczanin:
Irenko, uważaj :)) Daniel jest załozycielem grupy na GL "Lingwistyka NLP". Do mnie wysyłał wczesniej maile na priva z patternami lingwistycznymi. Sorry, Daniel, ale nie jestem fanką NLS-u :))Spokojnie, dokładnie obejrzałam profil kolegi:-)
Jako trenerka biznesu po Akademii TROP, perswazji lingwistycznej się nie obawiam;-)
Joanna
Konczanin
psycholog/trener
biznesu/trener
NLP/coach-supervisor
Irenka Czusz:>
Jako trenerka biznesu po Akademii TROPO, to serdeczne pozdrowienia dla Jaca i Doroty. Znamy się ze sto lat :)
Błażej
Statuch
Strateg / Wizjoner /
Lider / twórca i
współwłaściciel
pro...
off top proszę na priv :)z góry dziękuję
Dariusz
Rojek
Passion for
excellence...
Witam wszystkich,pozwolę sobie odświeżyć wątek, który w obecnym czasie staje się bardziej aktualny niż kiedykolwiek dotąd...
Osobiście mogę stwierdzić, że to wybitna pozycja, ponieważ stanowi podsumowanie naszych doświadczeń, które odkrywamy zapoznając się z jej zawartością, niejednokrotnie uświadamiając nam, że wszystko co się zdarzyło, nie działo się przypadkiem...
Muszę jednak podzielić się kilkoma uwagami na jej temat...
- na własnym przykładzie odkryłem, że nie każdy może z niej czerpać, ponieważ do jej studiowania trzeba dojrzeć, pierwszy raz pochłonęła mnie ok. 10 lat temu, wtedy byłem już przygotowany do takiego doznania, jednak gdybym wziął ją do ręki w wieku dwudziestu kilku lat, rzuciłbym ją w kąt po trzech wersach...
- zgadzam się z przedmówcami, że to nie jest zwykła książka ale źródło, z którego można czerpać wciąż na nowo, dlatego aby zrozumieć jej przesłanie należy ją przestudiować co najmniej trzykrotnie.
- pomimo mojego uduchowienia jestem twardo stąpającym realistą, sceptycznie nastawionym do licznych pozycji z tego gatunku, jednak "Potęga podświadomości" zawiera klu w sposób prosty, zrozumiały i pełny, dlatego nie trzeba poświęcać więcej czasu na teorię ale można zacząć ją stosować w praktyce.
- tym, którzy jednak dalej sceptycznie podchodzą do takich wydawnictw, mogę zagwarantować, że jeden z rozdziałów jest żywym, niepodważalnym dowodem na osiągnięcie sukcesu, na skutek zastosowania się do zawartych w nim wskazówek.
I na koniec moje osobiste doświadczenie, w którym swój udział miało dzieło Joseph'a Murphy... Osiem lat temu, na skutek różnych wydarzeń, znalazłem się w sytuacji, która pozwoliła mi doświadczyć projekcji myśli podświadomej w realnym życiu. Niemożliwe stało się możliwe...
Zdecydowanie polecam, z pozdrowieniami.
Agnieszka
Maciejewska
Siła mojej
podświadomości
otwiera mi wszystkie
drzwi.
Witam wszystkich!Ja również jestem zachwycona "Potęgą podświadomości" i mogę potwierdzić, że działa.
Pierwszy raz z "Potęgą podświadomości" i w ogóle z świadomym myśleniem, zetknęłam się dwa lata temu. Książkę przeczytałam chyba z sześć razy i zapewniam Was,że na tym nie poprzestanę.
Dzięki "Potędze..." moje życie bardzo się zmieniło. Zaczęły dziać się w moim życiu rzeczy niesamowite. Cały czas odkrywam moc mojej podświadomości i wnioski są zaskakujące. Przeczytałam także "Sekret". Też mi się spodobał. Jednak jeśli ktoś dopiero rozpoczyna przygodę z pozytywnym myśleniem, świadomym kierowaniem swoimi myślami, itd, radzę przeczytać najpier "Potęgę....", a później uzupełnić to "Sekretem".
Pozdrawiam wszystkich pozytywnie myślących i zapraszam równiez do kontaktu oraz wymiany doświadczeń. Chętnie podyskutuję.
Ewa Fortuna Robę to co lubię.
Ja swoja "przygodę" z PP rozpoczełam ponad 20 lat temu i stosuje ja do dziś. Książke polecił mi syn pare lat temu i zrobiła na mnie niesamowite wrażenie,chociaż wszytko co w niej jest napisane nie było mi obce.Co do Sekretu,to zdecydowanie bardziej wole film. Ładuje energia !!:)