Autor Wypowiedź
Karolina Hrynkiewiczpracownik biurowy,
Komenda Wojewódzka
Policji w Olsztynie
Witam do kiedy są organizowane skoki tandemowe w Przasnyszu?
Grzegorz Kucharczykwłaściciel
skokiwhiszpanii.pl
znowu pogoda nam sprzyja, przez cały tydzień syf a teraz słoneczko i bezwietrznie. W samochody i do Przasnysza jechać czas!
Anna P.pasjonatka :))))
zapraszam na ---->
www.marzenie.waw.pl
dobry :)
od kiedy zaczynacie skakać?
z chęcią bym się przyłączyła do Was. 2 lata temu pierwszy raz zaliczyłam upadek z 4km no i... brakuje mi tego :)
co prawda w międzyczasie jak była możliwość to latałam czym się da.. ale ten skok w Kołobrzegu był naprawdę czymś niezapomnianym.. :)
od kiedy zaczynacie skakać?
z chęcią bym się przyłączyła do Was. 2 lata temu pierwszy raz zaliczyłam upadek z 4km no i... brakuje mi tego :)
co prawda w międzyczasie jak była możliwość to latałam czym się da.. ale ten skok w Kołobrzegu był naprawdę czymś niezapomnianym.. :)
Grzegorz Kucharczykwłaściciel
skokiwhiszpanii.pl
Hej, zaczynamy w kwietniu a do tego czasu zapraszamy do Hiszpanii, w grudniu i styczniu będziemy uprawiali kąpiele słoneczne nad morzem (i skakali)
Anna P.pasjonatka :))))
zapraszam na ---->
www.marzenie.waw.pl
Grzegorz Kucharczyk:
Hej, zaczynamy w kwietniu a do tego czasu zapraszamy do Hiszpanii, w grudniu i styczniu będziemy uprawiali kąpiele słoneczne nad morzem (i skakali)
eech super tam warunki do skoków..ale póki co urlop własnie na Hiszpanię zużyłam, aprzy okazji wpakowałam się z zajęcia z kaskaderki więc przez ładnych pare miesięcy wszystkie niedziele będę miała wyjęte z życiorysu.. Jak zaczniecie skakac u nas krajowo to w jakąś sobotę bym za to z miłą chęcią dołączyła :)
W Polsce tylko w Przasnyszu skaczecie czy i jakieś inne miejscówki macie?
pozdrawiam ciepło i życzę samych pięknych skoków :)