Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Agnieszka Wiącek entrepreneuress,
textmaker, scientist

Temat: Szukam pracy

Zamieszczajcie tu informacje, jakiej pracy szukacie :) Może my będziemy mieć dla Was jakieś oferty.
13.09.2010, 23:34

Agnieszka Wiącek entrepreneuress,
textmaker, scientist

Kamila W.:
Posiadam doświadczenie zawodowe, pracowałam jako: sekretarka, asystentka, pracownica administracyjno-biurowa, sprzedaż, tłumacz j. niemieckiego, ankieterka.
Szukam pracy w tych branżach, lub podobnych. Na cały etat.

Proszę o poważne oferty pracy!

Najlepiej w: Katowicach, Sosnowcu.

Kontakt:

e-mail: kwilk80@gmail.com

tel: 602-877- 768
13.09.2010, 23:34

Katarzyna K. Starszy Specjalista

..Katarzyna Krzeszowska edytował(a) ten post dnia 30.09.10 o godzinie 18:29
20.09.2010, 19:50

Adriana B. http://www.goldenlin
e.pl/forum/gartner

Witam serdecznie,

Poszukuję pracy od zaraz :) Najchętniej na stanowisku Office Managera, bądź asystenckim w firmie umożliwiającej rozwój i pozyskiwanie nowych doświadczeń, najlepiej w międzynarodowym środowisku.

W zamian mogę zaoferować ciężką pracę, sumienność, dokładność, lojalność, otwartość. Dorzucę też szybkie uczenie się i adaptację w grupie, umiejętność pracy w sytuacjach stresujących i wymagających szybkiej reakcji, determinację w działaniu, umiejętność pracy samodzielnej jak i zespołowej.

Biegły angielski, komunikatywny niemiecki, podstawy rosyjskiego i właśnie zaczęłam naukę hiszpańskiego.

Mam wieloletnie doświadczenie zdobyte w polskich i zagranicznych firmach usługowych i produkcyjnych oraz jako wolontariusz zarówno w Polsce, jak i zagranicą (Sri Lanka, Indie).

Serdecznie zapraszam do przeczytania bardziej szczegółowych informacji w moim profilu.

Adriana Bernecka
adrianab@wp.pl
18.11.2010, 01:51

Paweł Stachyra Tłumacz
francuskiego

Witam,

Obecnie szukam pracy z biegłą znajomością języka francuskiego w Warszawie.
Wykonuję: tłumaczenia ustne i pisemne, obsługa komputera. Szukam pracy najlepiej w branżach: budowlanej, mediów-rozrywki, biurowej, itp.

Ponadto znam dobrze język angielski. Mam prawo jazdy kat. B.

Gdybyś ktoś miał jakiś namiar, to proszę o wiadomość prywatną.:)
10.05.2012, 12:51

Wyślij zaproszenie do