- 1
- 2
- Następna »
Emma K. www.toya.net.pl
Temat: Nauka hiszpańskiego w Łodzi - gdzie warto?
Witam,planuję nauczyć się języka hiszpańskiego, szukam odpowiedniego kursu, dość intensywnego, w grupach zorganizowanych po kilka osób.
Interesują mnie zajęcia na poziomie podstawowym, z możliwością konwersacji oraz dobrze opracowanymi ćwiczeniami w dużej ilości, do wykonania w domu.
Co polecacie?
Kasia
Trocha
Let's PLAY :))
533-44-33-55
Centrum Języków Romańskich - Pani Żaneta Cornilysama się tam wybieram :)
Justyna
Ż.
planuję, badam,
organizuję
zapraszam do Akcentu :)http://akcent.win.pl
Zachęcam do skorzystania z możliwości uczestnictwa w lekcji próbnej, sprawdzić w jaki sposób uczymy :)
Dorota
L.
Koordynator Działu
Eksportu LEGS SP. z
o. o.
Poszukaj namiarów na Alberto Rodrigueza-Łosia, kiedyś pracował w Empiku, teraz nie wiem ;]
Emma K. www.toya.net.pl
Dziękuję wszystkim :)
Henryk Longin
Rogowski
pisarz poeta
scenarzysta
Proponuję ; http://chomikuj.pl/sevcioProgramy
słowniki i translatory.
Pozdrawiam.
Jolanta Stępień Aplikant adwokacki
Ja chodziłam do Akcentu i byłam bardzo zadowolona;) Niestety czasu zabrakło na kontynuację... Uczył mnie Janusz Winkler Rodriguez, nie wiem czy jeszcze pracuje, to już Pani Justyna musiałaby się wypowiedzieć... A co do Pani Cornily to wydawało mi się, że ona uczy włoskiego.
Justyna
Ż.
planuję, badam,
organizuję
Dziękuję, w końcu ktoś bardziej wiarygodny może zaświadczyć o Akcencie:)Janusz już z nami nie współpracuje, ze względu na wyjazd z Łodzi. Mamy kilku bardzo dobrych lektorów z hiszpańskiego, zachęcam do skorzystania z lekcji próbnej gratis.
http://www.akcent.win.pl
Jolanta Stępień:
Ja chodziłam do Akcentu i byłam bardzo zadowolona;) Niestety czasu zabrakło na kontynuację... Uczył mnie Janusz Winkler Rodriguez, nie wiem czy jeszcze pracuje, to już Pani Justyna musiałaby się wypowiedzieć... A co do Pani Cornily to wydawało mi się, że ona uczy włoskiego.
Kasia
Trocha
Let's PLAY :))
533-44-33-55
Justyna Ż.:
Dziękuję, w końcu ktoś bardziej wiarygodny może zaświadczyć o Akcencie:)
Janusz już z nami nie współpracuje, ze względu na wyjazd z Łodzi. Mamy kilku bardzo dobrych lektorów z hiszpańskiego, zachęcam do skorzystania z lekcji próbnej gratis.
Jolanta Stępień:
Justyna, NAMÓWIŁAŚ MNIE :))
Jadwiga
Para
Associate Project
Manger, Covance
(Polska)
a w której szkole rusza od jesieni 2 semestr 1 roku?
Justyna
Ż.
planuję, badam,
organizuję
Kasia Trocha:
Justyna Ż.:
Dziękuję, w końcu ktoś bardziej wiarygodny może zaświadczyć o Akcencie:)
Janusz już z nami nie współpracuje, ze względu na wyjazd z Łodzi. Mamy kilku bardzo dobrych lektorów z hiszpańskiego, zachęcam do skorzystania z lekcji próbnej gratis.
Jolanta Stępień:
Justyna, NAMÓWIŁAŚ MNIE :))
:))
Justyna
Ż.
planuję, badam,
organizuję
Jadwiga Para:
w Akcencie! :)
Przemysław C. Wolny strzelec
Odnawiam wątek :)Witam serdecznie wszystkich :) Chciałbym podjąć naukę hiszpańskiego w nowym roku na poziomie totalnego początkującego. I teraz moje pytanie, czy możecie polecić jakieś szkoły organizujące w/w kurs. Chodzi mi o jakość nauki w stosunku do ceny :) Fajnie też by było jakby istniała możliwość zrobienia certyfikatu TELC z danego poziomu (ale to nie obowiązkowe).
Z góry dziękuję za wskazówki :)
Prot
Haładaj
projektuję i
tworzę.
www.polishd.pl
Justyna Ż.:
Jadwiga Para:
w Akcencie! :)
Dla członków grupy na kurs Hiszpańskiego poprosimy rabat grupowy ;)
Marta S. http://m-art-a.eu
Witam, ja szukam lektora hiszpańskiego - lekcje indywidualne, Możecie mi kogoś polecić? :)
Dominik
Berka
wlasciciel, na
wlasna rekę
Witam, a ja wracam do wątku z góry, jakie macie doświadczenia ze szkołami w zakresie nauki j. hiszpańskiego? Może coś doradzicie? Rozpada mi się grupa i muszę znaleźć jakiś kurs, który zaczął się w październiku i mógłbym dołączyć. (hiszp. średniozaawansoway)
Agata
Gorda
administracja
biurowa, Ana s.c.
Witam,no nie wiem, ja chodzę do instytutu języka hiszpańskiego, mają grupy chyba na każdym poziomie, więc powinieneś znaleźć coś dla siebie. Grupy są małe i podchodzą indywidualnie do każdego, fajna atmosfera.
Magdalena
Skowrońska
Konsultant ds.
Rekrutacji,
gotowość do zmiany
miejsca zam...
Podbijam temat po ostatnich złych doświadczeniach szukam miejsca gdzie mój hiszpański odbije sie od dna.Zależy mi na jasnej strukturze lekcji, gramatyce, pisaniu i mówieniu.
Polećcie dobrą szkołę, proszę.
Robert
Tomczyk
Dyrektor oddziału,
S.J.O. Profi -lingua
Szkoła Języków Obcych Profi - Lingua ul Piotrkowska 101 zaprasza na zajęcia z Hiszpańskiego. Posiadamy grupy na wszystkich poziomach zaawansowania, lektorzy z kilkuletnim doświadczeniem m.in p Marta Paluch oraz p. Stanisław Kosmynka . Atrakcyjne ceny od 489 zł za kurs. Zapraszamy
Anna Pukianiec Konsultant Hr